I
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar kusura bakmayin ama sahsim adina burada yazan cogu ismi cocuguma koymazdim..yani neden kimden farkli olacaklar ki..oyle bir isim koyun ki hayat boyu agirligini yasamasin..cocugunuza guzel isimler koyun demis yuce rabbim..el bebek gul bebek kizim olacak ben ona töre mi diyecegim ya da janset ya da delemre,ıtır,kıtır,buket,paket..yaa guzelim Turk isimlerinin suyu mu cikti..isim ne "su"..yani bunlar kotudur demiyorum ama kiz cocuguna olmaz bence..benim nacizane bir kac onerim
serra..irem..ebru..duru..selin..hande..ve benim kizim olursada "nisa" ama illa farkli birsey ariyorsan 'gökçen:ince zarif,narin dilber demek..Allah anali babali buyutsun.simdiden tebrik ederim.
kızım olursa adı AZRA olacaka.s
Arkadaşlar çok sevdiğim kardeşim hamile ve 2 hafta sonra doğum olacak, kızı olacak onun da ama henüz isim koyamadılar kızlarına, lütfen bana en çok sevdiğiniz 6 kız ismi söyler misiniz, biriniz kızımızın isim annesi olacaksınız, şimdilik benim favorim, irem ve nehir ama daha güzel isimler vardır muhakkak, yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler hepinize.
canım ENZEL GÜZEL BİR İSİM DİR LİVANUR VEYA LİZANUR DA GÜZEL DÜŞÜN BENCE VEYA ŞÜHEDA YA DA İMRAN HEPSİ KIZ İSMİDİR HAYIRLI BEBEKLER OLSUN İNŞAALLAH...