Bana acil akıl verin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben sadece kaç yıllık evli olduğunuzu sordum. Bir sakin olun.

Sende ona diyeydin ne zaman doğduysa kısa gecenin çürük meyvesi diye

Eger baban anneni bilmemne yapmis (kufur kullanarak) dediyse elbette haklisiniz bu ne ergen, seviyesiz bir laf! Onun disinda "oo, kis geceleri" gibi sakalari ben kari koca arasinda olagan goruyorum.

Ancak sizin konularinizda esinizle baya bir iletisimsizlik hissediliyor... Zaten tam da bundan sikayetcisiniz. Esiniz biraz ergenlikte kalmis gibi, sanki ikiniz cok farklisiniz, ortak noktaniz yokmus gibi... Esinizle bir turlu iletisim olmuyor. Ve size surekli kotu hissettiriliyor, sanki siz esinize ve ailesini uyum saglayamamissiniz gibi hissettiriliyor. Daha once yazan olmus tum yorumlari okuyamadim cevap verdiyseniz daha once kusura bakmayin ama evlenmeden once tanidiniz mi, buyuk bir askla mi evlendiniz, sanki bu evliligin temelindeki sevgi ve iletisim cok saglam degil gibi. Elbette guclendirilebilir ama iki tarafin da cabasi lazim kanimca.

Baskalari da demis, ailesi ne dusunurse dusunsun, yani sizin sorununuz aslinda ailesi degil esinizin kendisi gibi geldi. Bu yuzden cidden evi terk etmeyi bosanmayi dusunmuyorsaniz bu olayi ailesiyle veya ailenizle paylasmayin bence de... Eger suratinizin asik oldugunu gorurlerse "ailem hakkinda kufurlu seviyesiz sakalar yapti" diyebilirsiniz ama detay vermeniz gereksiz olur bence...

sabah işe gitti..gece ben tepki verince ailem senin böyle dediğini duysa senden nefret eder dedim.Anladı biraz ama ne fayda.Normalde aileme saygılıdır.Böyle bişeyi nasıl aklına getirdi halâ anlamıyorum.o alaycı gülüşü cabası.Benim babamın maddi durumu çok iyi.ama çok mütevazi adamdır.Eşimin bazen maddi konularda kendini ezik hissettiğini düşünüyorum.ki ben ona bunu hiç hissettirmedim.Babası bile benim babamın arazilerinin çok olduğunu duymyş üzerine yorumlar yapıyor..ilginç derecede rahatlar

Çok üstüne gidince inada bindirmiş işi. Biraz sakin kalıp tavrını koyarsan belki empati yapabilir

Simdi birkac eski konunuzu okudum, geldim. Bu actiginiz konuda pek buyutecek birsey yok acikcasi ama sizin bu evlilikle ilgili cok daha buyuk problemleriniz var. Esinize nasil katlaniyorsunuz? Bu adama katlanmak icin sakinlestirici falan almak ya da 7/24 sarhos gezmek lazim bence. Cekin kapiyi gidin Allah aşkına ya

Ben de baktım şimdi ve üzüldüm.Birikim olmuş artık. en ufak olaylara patlar hale gelmiş konu sahibi.
Klasik bir söz ama Çocuk yapmaz inşallah

Ben de baktım şimdi ve üzüldüm.Birikim olmuş artık. en ufak olaylara patlar hale gelmiş konu sahibi.
Klasik bir söz ama Çocuk yapmaz inşallah
Insallah. Gozumde 35 yasinda bir adam degil de lisede kafasini siradan kaldirmayan ergen ogrencilerim canlandi.

Çok abartıyorsunuz bence.. 01.01 doğumlulara hep Mart espirisi yapılır hiç mi duymadınız. Sadece üslubu çok kaba olmuş.

bence siz adamdan soğumuşsunuz artık.
dedıklerı sıze batmaya baslamıs.
adamın huyu suyu formatı bellidir, daha buna benzemez neler neler demıstır de sız es gecmıssınızdır.
onu oldugu gıbı kabullenın ,koca adam degısmez, veya yerı gelınce dersınız ama cok abartmıssınz

Abartmışsınız bu konuda bir de yok şuna derim yok buna derim eskiden çocuklara bak öğretmenine söylerim vardı komik işler bence bu arada da siz eşinizin ailesini küçük görüyorsunuz

o kadar vahim bir durumun içinde olduğumu bazen unutuyorum.Bana bazen iyi güzel davranıyor.Demekki ben çok iyi olursam oda bana iyi olur deyip kandırıyorum kendimi.Ama özünde gerçeğin bende farkındayım.Bana saygısı yok aslında hiç olmamış..Ailesi benim hakkımda kötü bişey dese arkamda durmaz..anne kolik yeğenkolik bir adam..Bağlı olsun ailesine ama bu bağımlı..ailesinin konuşmalarına göre fikirleri var.Benide ona göre yargılıyor..
Bazen diyorumki beni çok üzüyosun..Aldığım cvp e tamam üzdürtme ozaman..

Insallah. Gozumde 35 yasinda bir adam degil de lisede kafasini siradan kaldirmayan ergen ogrencilerim canlandi.
ergenlikte kaldığı kesin zaten...bi anda kardeşinin önerisiyle 2-3 haftada oyun bağımlısı olup çıktı..Güzellikle konuştum ilgilendim biraz uzaklaştı bu ara.Ama ben onunla konuşmasam yine oyun saracakbiliyorum.

Oh be. Aklımdan geçenlerin hepsini yazmışsınız. Yapmak nedir ya herkes bunu nasıl normal karşılayabilir? Ağzınıza sağlık

evet soğudum ve tekrar nasıl toparlarım bilmiyorum...Çünkü dilinin ayarı yok..Kabalığı fütursuzluğu normal görüyor.Ben ne dedimki...bilimsel bişeyden bahsettim diye toparlamaya çalıştı sonra..Çoğu zaman onu öyle demek istememiştirlerle avuttum kendimi..Evlendikten 6-7 ay sonra daha rahat davranmaya başladı her konuda.Şuan hala onu bir ortamda görseniz benim yalan söylediğimi düşünür bu adam öyle şey yapmaz kadın sorunlu heralde dersiniz..Dışarda gayet ciddi efendi bi tablo çizer..

işte sıkıntı bu zaten

konu sahibinin eşi halen ergen

yani o aşamada kalmış bilgisayar oyunu, şakaları, tavırları

lakin benim 40 yaşındaki eşim de bazen ergen modunda şaka yapar

ben de derim sen ergenliğinde nasıldın acaba

o da der ki ben o zamanlar çok cici çocuktum o zamanlar yapamayınca şimdiye kaldı vs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…