1,5 yıllık evliyim.ve eşim önceden böyle rahat biri değildi.bana soruyorsunuz hiçmi tanımadın diye..2 yıl görüştük böyle değildiki.aileside toplum içinde asla öyle davranmıyor.ama insanların arkasından küfür gırla..hemde en terbiyesiz olanları.kaç yıllık evlisiniz?
ben sadece kaç yıllık evli olduğunuzu sordum. Bir sakin olun.1,5 yıllık evliyim.ve eşim önceden böyle rahat biri değildi.bana soruyorsunuz hiçmi tanımadın diye..2 yıl görüştük böyle değildiki.aileside toplum içinde asla öyle davranmıyor.ama insanların arkasından küfür gırla..hemde en terbiyesiz olanları.
Sende ona diyeydin ne zaman doğduysa kısa gecenin çürük meyvesi diyeBu akşam eşimle hiçbi problemimiz yokken..hatta biraz dertleştik sakin bi şekilde uyuyacakken birden bire doğum günlerinden konu açıldı.bana abilerimin ablalarımın doğum aylarını sordu.5 kardeşiz bende saf saf sayıyorum.Baktım aniden sırıtarak demekki baban anneni genelde kışın deyip durup yapmış dedi...Şok geçirdim sen ne diyosun dedim ne biçim laf bu.E tabi kışın geceler uzun diyede ekledi.Şuan yazdıklarıma inanamıyorum....Bende o an herşey koptu.Sen ne terbiyesiz adamsın dedim..böyle bişey söylenirmi.Ne dedimki diyor bilimsel bi gerçekten bahsettim..O şokla ona defalarca terbiyesizsin dedim.oda bana sensin o.deyip sustu.Ben bu adamla aynı yatakta bile uyumak istemiyorum.Durdum bikaç dk. bekledim.belki kusura bakma der diye.Sonra yanlış konuştum diyemiyorsun dedim.söylesene dememem gerekirdi diye.. O sırada ben senin şımarıklığını çekemem deyip arkasını döndü.O an ondan öyle nefret ettimki bu dediğini herkese söylicem.Ve demekki baban anneni kışın yapmış diyor dicem..o sinirle..ve anında inkar edip ben yapmış demedim dedi...çünkü ne kadar rezil konuştuğunun farkında.Bağırıp çıktım odadan.Şimdi ben bunu kime nasıl anlatayım...Bu düpedüz terbiyesizlik değilmi? kendi ablamlara aileme anlatsam ondan tiksinirler.Onun annesine yarın arayıp bu durumu anlatsam bu sefer herkes duyar annemin babamın cinsel hayatını ağzına alacak kadar rezil olduğunu..arada benim anne babamın itibarı düşer..ağızlarına meze olur.ve eminim kızarlar ona ama ne fayda..Çıktım odadan bi daha seninle aynı yatakta yatanın onuru gururu yoktur insan hiçmi haddini bilmez dedim..Bu insan zaten sürekli küfürlü konuşan bi ailede büyümüş.Bi ortamda görseniz ya ne kadar aklı başında düzgün bi insan dersiniz.makul konuşan.Ama ailesi o kadar patavatsızki o bu tür konuşmaları bile normal görüyor belkide.Halâ ellerim titriyor.Ailem böyle konuşan bi adamla evli olduğumu bilse bana ne der...Lütfen akıl verin ben ne yapayım..onun annesine açıp oğlunuz böyle terbiyesizce konuşuyor diyeyimmi..yine arada giden benim annem babam olacak.öyle bi konuki kime ne anlatayım.dipnot:karadenizli bi aile.ve bu konularda çok rahat konuşabilen tipler.Oğullarını padişah gibi görüyorlar
sabah işe gitti..gece ben tepki verince ailem senin böyle dediğini duysa senden nefret eder dedim.Anladı biraz ama ne fayda.Normalde aileme saygılıdır.Böyle bişeyi nasıl aklına getirdi halâ anlamıyorum.o alaycı gülüşü cabası.Benim babamın maddi durumu çok iyi.ama çok mütevazi adamdır.Eşimin bazen maddi konularda kendini ezik hissettiğini düşünüyorum.ki ben ona bunu hiç hissettirmedim.Babası bile benim babamın arazilerinin çok olduğunu duymyş üzerine yorumlar yapıyor..ilginç derecede rahatlarAnliyorum seni. Benimde hic hosuma gidecek tür degil bu sakalar. Ama hakarette etmemis. Her insanin her konuda perspektifi daha genis veya farkli yönde olabilir. Insanlara ve özellikle esine karsi daha hos gürülü olmalisin. Tamam hakaret etse anlicam bukadar cildirmani ve sikayet etme arzunu. Ama durduk yere evliligini ve aileni milletin agzina slogan etme. Esine anlat ben hoslanmam bukadar civik espirilerden de. Asker arkadasin yok karsinda de. Ailemle ilgili dediklerine biraz daha özen gösterirsen sevinirim de kapat konuyu.
Cok yazanlar olmus. Gelisme varmi esinle merak ettim. :)
Çok üstüne gidince inada bindirmiş işi. Biraz sakin kalıp tavrını koyarsan belki empati yapabilirsabah işe gitti..gece ben tepki verince ailem senin böyle dediğini duysa senden nefret eder dedim.Anladı biraz ama ne fayda.Normalde aileme saygılıdır.Böyle bişeyi nasıl aklına getirdi halâ anlamıyorum.o alaycı gülüşü cabası.Benim babamın maddi durumu çok iyi.ama çok mütevazi adamdır.Eşimin bazen maddi konularda kendini ezik hissettiğini düşünüyorum.ki ben ona bunu hiç hissettirmedim.Babası bile benim babamın arazilerinin çok olduğunu duymyş üzerine yorumlar yapıyor..ilginç derecede rahatlar
Ben de baktım şimdi ve üzüldüm.Birikim olmuş artık. en ufak olaylara patlar hale gelmiş konu sahibi.Simdi birkac eski konunuzu okudum, geldim. Bu actiginiz konuda pek buyutecek birsey yok acikcasi ama sizin bu evlilikle ilgili cok daha buyuk problemleriniz var. Esinize nasil katlaniyorsunuz? Bu adama katlanmak icin sakinlestirici falan almak ya da 7/24 sarhos gezmek lazim bence. Cekin kapiyi gidin Allah aşkına ya
Insallah. Gozumde 35 yasinda bir adam degil de lisede kafasini siradan kaldirmayan ergen ogrencilerim canlandi.Ben de baktım şimdi ve üzüldüm.Birikim olmuş artık. en ufak olaylara patlar hale gelmiş konu sahibi.
Klasik bir söz ama Çocuk yapmaz inşallah
Eger baban anneni bilmemne yapmis (kufur kullanarak) dediyse elbette haklisiniz bu ne ergen, seviyesiz bir laf! Onun disinda "oo, kis geceleri" gibi sakalari ben kari koca arasinda olagan goruyorum.
Ancak sizin konularinizda esinizle baya bir iletisimsizlik hissediliyor... Zaten tam da bundan sikayetcisiniz. Esiniz biraz ergenlikte kalmis gibi, sanki ikiniz cok farklisiniz, ortak noktaniz yokmus gibi... Esinizle bir turlu iletisim olmuyor. Ve size surekli kotu hissettiriliyor, sanki siz esinize ve ailesini uyum saglayamamissiniz gibi hissettiriliyor. Daha once yazan olmus tum yorumlari okuyamadim cevap verdiyseniz daha once kusura bakmayin ama evlenmeden once tanidiniz mi, buyuk bir askla mi evlendiniz, sanki bu evliligin temelindeki sevgi ve iletisim cok saglam degil gibi. Elbette guclendirilebilir ama iki tarafin da cabasi lazim kanimca.
Baskalari da demis, ailesi ne dusunurse dusunsun, yani sizin sorununuz aslinda ailesi degil esinizin kendisi gibi geldi. Bu yuzden cidden evi terk etmeyi bosanmayi dusunmuyorsaniz bu olayi ailesiyle veya ailenizle paylasmayin bence de... Eger suratinizin asik oldugunu gorurlerse "ailem hakkinda kufurlu seviyesiz sakalar yapti" diyebilirsiniz ama detay vermeniz gereksiz olur bence...
o kadar vahim bir durumun içinde olduğumu bazen unutuyorum.Bana bazen iyi güzel davranıyor.Demekki ben çok iyi olursam oda bana iyi olur deyip kandırıyorum kendimi.Ama özünde gerçeğin bende farkındayım.Bana saygısı yok aslında hiç olmamış..Ailesi benim hakkımda kötü bişey dese arkamda durmaz..anne kolik yeğenkolik bir adam..Bağlı olsun ailesine ama bu bağımlı..ailesinin konuşmalarına göre fikirleri var.Benide ona göre yargılıyor..Simdi birkac eski konunuzu okudum, geldim. Bu actiginiz konuda pek buyutecek birsey yok acikcasi ama sizin bu evlilikle ilgili cok daha buyuk problemleriniz var. Esinize nasil katlaniyorsunuz? Bu adama katlanmak icin sakinlestirici falan almak ya da 7/24 sarhos gezmek lazim bence. Cekin kapiyi gidin Allah aşkına ya
ergenlikte kaldığı kesin zaten...bi anda kardeşinin önerisiyle 2-3 haftada oyun bağımlısı olup çıktı..Güzellikle konuştum ilgilendim biraz uzaklaştı bu ara.Ama ben onunla konuşmasam yine oyun saracakbiliyorum.Insallah. Gozumde 35 yasinda bir adam degil de lisede kafasini siradan kaldirmayan ergen ogrencilerim canlandi.
kocanın zihniyet leş.
annenle baban genelde kışın yazın vs sevişmişler, seks yapmışlar, sizi yapmışlar dememiş. baban anneni yapmış demiş.
kadın yapılan bişe çünkü. kafası öyle belli. konunun konuşulması anne babanın cinsel hayatının kış aylarında coşmasının geyiğinin yapılması sorun değil ama ifade ediş tarzı cidden leş.
sana gelince boşanacak mısın? zira büyük laf etmişsin bir daha aynı yatağa nasıl gireceksin?
son olarak karadenizlilik ile alakası ne konunun?
evet soğudum ve tekrar nasıl toparlarım bilmiyorum...Çünkü dilinin ayarı yok..Kabalığı fütursuzluğu normal görüyor.Ben ne dedimki...bilimsel bişeyden bahsettim diye toparlamaya çalıştı sonra..Çoğu zaman onu öyle demek istememiştirlerle avuttum kendimi..Evlendikten 6-7 ay sonra daha rahat davranmaya başladı her konuda.Şuan hala onu bir ortamda görseniz benim yalan söylediğimi düşünür bu adam öyle şey yapmaz kadın sorunlu heralde dersiniz..Dışarda gayet ciddi efendi bi tablo çizer..bence siz adamdan soğumuşsunuz artık.
dedıklerı sıze batmaya baslamıs.
adamın huyu suyu formatı bellidir, daha buna benzemez neler neler demıstır de sız es gecmıssınızdır.
onu oldugu gıbı kabullenın ,koca adam degısmez, veya yerı gelınce dersınız ama cok abartmıssınz
Insallah. Gozumde 35 yasinda bir adam degil de lisede kafasini siradan kaldirmayan ergen ogrencilerim canlandi.