Bana acil akıl verin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim özgüvensizliğim ve hayattaki başarısızlığa bu konuyu nasıl bağladınız? Konunun tamamını okumamışsınız bile.Görümceme takık değilim aksine o bana takık.Kayınbabam bana kızm bigün beraber yemeğe gidelim ailecek dediğinde bile araya girip baba senin paranmı varda gidiyosun diyebilen biri.Eşimin ailesinin bana değer verdiğini görünce kıskanan aslında biçok kişiyi kıskanan biri.Eşimle ilgili konuysa kendi bile ileri gittiğinin patavatsız konuştuğunun farkında.Konuşma buraya gelene kadar güzel güzel sohbet ediyorduk.Ama eşimin ailedende gelen patavatsız konuşma ve belaltı vurma huyları var.ben yeni yeni farkediyorum son aylarda.Çok acı gerçekten bişeyi tam bilmeyip ordan ahkam kesmeniz

Esini cocuk olarak goruyorsun olarak kime soylesem kime sikayet etsem diye dusundugune gore. Terbiyesizlik yapmis ama senin abarttigin kadar tepki vermen sacma. Bu tarz konusmalardan hoslanmiyorum lutfen dikkat et dersin. He kendine ceki duzen vermezse tepkini sertlestirirsin. Ailesi boyle diyorsun oda o ailede buyudu icinde var ve bunu normal karsiliyor. Ayrica annesine soylesen ne var bunda der sana. Zaten usluplari bozukmus

annesi bu kadarınada onay vermez.aileler hakkında böyle bi konuşmanın iğrenç olduğunu bilir.utanır onun adına.Ama ben ailem hakkında onlara malzeme vermek istemiyorum diye susacağım.Sadece sorarsa konuşmasını bilmiyor bazen çok ileri gidiyor diyebilirim.bilmiyorum.çünkü kv aramızı biraz soğuk görse benden sorar bi problem varmı diye..bi derdin olursa anlat der bana ailene ablana annene anlatma bana anlat..hatta daha önce bi sorunu anlatmıştım bana iyiki ailene anlatmamışsın.Ben böyle bişeyi kızım anlatsa o aileden tiksinirim demişti.Yani ben hep tek başıma çekiyorum çektiğimi.eşimde inanılmaz bi inat var samimi oldukça dahada terbiyesizleşiyor..

Bende düşünmüştüm ya kardesimle ayni dogum tarihimiz ikimizde normal dogum. Oyle olunca dusunmustum bende Aralık cok soguk tabi hep o aya denk gelmis diye :))

Evlilik aşkı öldürüyor derler ya çok doğru evlenmenin rahatlığı ile ufak ufak yaralar açmaya başlarlar en sonda kan kaybından gider.

Ee evli cift yaz kis sevisiyordur muhtemelen. Sizide seviserek yaptılar. Bunu yedi sulaleye yaymaya olay cikarmaya gerek yok bence.

Benim geyzemle benim aramda yaklasik 9 ay 10 gun var. Hep derim anne anannem dogurmaya calisirken sen neler yapiyomussun diye guler gecer.

Eşimin ailesi de sever küfürü. Baya da ağır küfür. Çocuk yanında dikkat edin diye uyardım bitti gitti. Bu bir tercihtir. Ben de ağır küfürleri sevmem. Kendim de küfürlü pek konuşmam. Ama siz resmen hayata +7 amblemli bir hayat istiyorsunuz. Belaltı şaka olmasın, argo küfür asla olmasın, güzel kız göstermeyelim. Bu kadarı da abartılı. Sürekli sansürlü bir hayat mı yaşanır.
Benim de kuzenim evlendi, rahmetli anneannemin yanında evlilik de böyleymiş be anneanne evlenmeden önce sıkıştırcak yer arardı beni düğünden sonra sızmıl kalmışız dedi. Hacı anneannem bile ‘şaka’ yı anladı güldü.
Sizinle hayat zor geçer. Şakadan anlamıyorsunuz ve sürekli sansürde yaşamak istiyorsunuz. Böyle hayat mı geçer.

Ne terbiyesiz ya ama erkeklerin aklı fikri hep bu kısımda, aile büyüğün o senin eşinin annesi babası arkasından böyle dediği insanların suratına nasıl bakıcak acaba, sende dönüp deseydin senin babanda ananı yapmış ama eksiz yapmış diye töbe töbeeee sabah sabah canım sıkıldı he kendi babası ve annesi içinde böyle şeyler aklına getiriyo mu acaba

iyi de siz kadın kadına ve kendi annen anneannen yani bunu şakalaşabilirsiniz de insan eşine baban da anneni hep kışın yapmış denir mi üslup denen bişey var

Eger fanusta buyumediyse erkekler bu tur "şaka"lar yapar..kafalari sadece cinsellige calisir bu sakayi yapan dunyadaki tek insanmis gibi memleketine kadar laf soylemissiniz. Siz onu tanimiyorsunuz o da sizi tanimiyor bu sakayi yapabildigine gore. Tanimadan evlenince boyle oluyor demek ki...

emin olun ben onun annesi babası hakkında böyle bişey deseydim..seninde aklın oraya çalışıyor ailem hakkında konuşurken düzgün konuş der kızardı bana.

Erkeklerin aklı cinselliğe çalışır niye herkes anormal bi durum gibi karşılamış onu da anlamadım yahu erkekler hep böyleler tamam kızmışsınız bir daha yapmaz diye düşünüyorum evlisiniz siz espiri yaptığını sanmış lakin sizin bu kadar sinirleneceginizi düşünememiş bu terbiyesizlikte değil boş erkek muhabbeti .. Çok buyutmuşsunuz.

emin olun ben onun annesi babası hakkında böyle bişey deseydim..seninde aklın oraya çalışıyor ailem hakkında konuşurken düzgün konuş der kızardı bana.
E tamam sizde kızmışsınız işte.

Ama seninle aynı yatakta yatanın onuru, gururu yoktur demenin, ailesine söylemeyi bile düşünmenin bir manası var mı?

Cidden abartıyorsunuz. Buradan ben boğuldum tavrinizdan.

bence sizin eşinizle aranızda ciddi problemler var, buda tuzu biberi olmuş.
evet terbiyesizlik yapmış ve sizde gerekli tepkiyi vermişsiniz.... ama dediğim gibi bu ilişkiyi uzun soluklu görmüyorum, bir ömür geçmez böyle.
ya aranızdaki sorunları çözmeli ve ilişkinizi gözden geçirmelisiniz yada yol yakınken yolları ayırmalısınız...
bir ilişkide saygı bitiyse zaten o ilişki çoktan bitmiştir.
hayırlısı olsun ne diyeyim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…