- 12 Ağustos 2007
- 1.235
- 1.764
Demek ki guzellikle konusunca yola gelme potansiyeli var bu adamin, her dedigine her yaptigina küsüp asiri tepki vericegine bence adami guzellikle yola getirmeyi dene, senin bu kadar sert cizgilerin olursa adam hepten duvar örecek, bu verdigin tepki bence de abarti ama oyun konusunda hakliydin mesela. Eger bosanmayacaksan adami yavas yavas guzellikle yontacaksin, sen baltayla daliyosun hunharcaergenlikte kaldığı kesin zaten...bi anda kardeşinin önerisiyle 2-3 haftada oyun bağımlısı olup çıktı..Güzellikle konuştum ilgilendim biraz uzaklaştı bu ara.Ama ben onunla konuşmasam yine oyun saracakbiliyorum.
evet kinim var bunu kabul ediyorum.Onu affedemiyorum..Ben buyum deyip hiçbi çaba göstermemesini affedemiyorum.Zora gelince beni yapmadığım şeylerle suçlayıp kendini hep haklı görmesinden çok yoruldum..Benim haberim olmadan instagram hesabı açmış.bana kullanmıyorum diyordu o süre.ve beni bilerek eklemiyor.Bi insan evli olupta neden eşini eklemez.. Yada ailesinin yanında bakın benim sözüm geçiyoru belli etmek için bana soğuk espriler yapmalar..Kadın sözü dinlenirmi ya demeler..Bunlar hep babasından geçen basmakalıp düşünceler..Görümcem deseniz o kadar hırslıki beni görünce garip triplere giriyor.Sürekli birilerini övüp birilerini aşağılıyor.Aynı kafada değiliz onunla.Ben anlamadım neyi bu kadar büyüttünüz ki? İnsanlar sevişir çocuk olur şaka yollu söylemiş anne baba olunca ne oluyor onların sevişmemesi mi lazım?
Tepkileriniz çok aşırı bence sizin eşinize başka bir kininiz var.
Ayrıca bu cümleleri kuruyorsan evli kalmanın bir anlamı yok. Neden katlanıyorsun madem, mecbur musunhayır o çok övündükleri oğullarının ne kadar terbiyesizleştiğini görecekler.Bunlar bi sorun varsa kesin kadındadır problem diyen tipler.Böyle bi sözü savunacak kadar düşmedilerse, anlasınlar benim ne yaşadığımı.nelere sustuğumu.
Bu akşam eşimle hiçbi problemimiz yokken..hatta biraz dertleştik sakin bi şekilde uyuyacakken birden bire doğum günlerinden konu açıldı.bana abilerimin ablalarımın doğum aylarını sordu.5 kardeşiz bende saf saf sayıyorum.Baktım aniden sırıtarak demekki baban anneni genelde kışın deyip durup yapmış dedi...Şok geçirdim sen ne diyosun dedim ne biçim laf bu.E tabi kışın geceler uzun diyede ekledi.Şuan yazdıklarıma inanamıyorum....Bende o an herşey koptu.Sen ne terbiyesiz adamsın dedim..böyle bişey söylenirmi.Ne dedimki diyor bilimsel bi gerçekten bahsettim..O şokla ona defalarca terbiyesizsin dedim.oda bana sensin o.deyip sustu.Ben bu adamla aynı yatakta bile uyumak istemiyorum.Durdum bikaç dk. bekledim.belki kusura bakma der diye.Sonra yanlış konuştum diyemiyorsun dedim.söylesene dememem gerekirdi diye.. O sırada ben senin şımarıklığını çekemem deyip arkasını döndü.O an ondan öyle nefret ettimki bu dediğini herkese söylicem.Ve demekki baban anneni kışın yapmış diyor dicem..o sinirle..ve anında inkar edip ben yapmış demedim dedi...çünkü ne kadar rezil konuştuğunun farkında.Bağırıp çıktım odadan.Şimdi ben bunu kime nasıl anlatayım...Bu düpedüz terbiyesizlik değilmi? kendi ablamlara aileme anlatsam ondan tiksinirler.Onun annesine yarın arayıp bu durumu anlatsam bu sefer herkes duyar annemin babamın cinsel hayatını ağzına alacak kadar rezil olduğunu..arada benim anne babamın itibarı düşer..ağızlarına meze olur.ve eminim kızarlar ona ama ne fayda..Çıktım odadan bi daha seninle aynı yatakta yatanın onuru gururu yoktur insan hiçmi haddini bilmez dedim..Bu insan zaten sürekli küfürlü konuşan bi ailede büyümüş.Bi ortamda görseniz ya ne kadar aklı başında düzgün bi insan dersiniz.makul konuşan.Ama ailesi o kadar patavatsızki o bu tür konuşmaları bile normal görüyor belkide.Halâ ellerim titriyor.Ailem böyle konuşan bi adamla evli olduğumu bilse bana ne der...Lütfen akıl verin ben ne yapayım..onun annesine açıp oğlunuz böyle terbiyesizce konuşuyor diyeyimmi..yine arada giden benim annem babam olacak.öyle bi konuki kime ne anlatayım.dipnot:karadenizli bi aile.ve bu konularda çok rahat konuşabilen tipler.Oğullarını padişah gibi görüyorlar
bu durumda bu evliliğin yurumeyeceginin sizde farkindasinizdirevet kinim var bunu kabul ediyorum.Onu affedemiyorum..Ben buyum deyip hiçbi çaba göstermemesini affedemiyorum.Zora gelince beni yapmadığım şeylerle suçlayıp kendini hep haklı görmesinden çok yoruldum..Benim haberim olmadan instagram hesabı açmış.bana kullanmıyorum diyordu o süre.ve beni bilerek eklemiyor.Bi insan evli olupta neden eşini eklemez.. Yada ailesinin yanında bakın benim sözüm geçiyoru belli etmek için bana soğuk espriler yapmalar..Kadın sözü dinlenirmi ya demeler..Bunlar hep babasından geçen basmakalıp düşünceler..Görümcem deseniz o kadar hırslıki beni görünce garip triplere giriyor.Sürekli birilerini övüp birilerini aşağılıyor.Aynı kafada değiliz onunla.
eEşim her fırsatta ben çok zekiyim...zekamın zekatını versem sen abat olursun.şöyle yakışıklıyım..böyle iyiyim der durur.Tamam anladım der geçerim ama bi süre sonra bunu hep beni eksik gördüğünü ima ederek söylemeye başladı.Ailesinin çalışma konusunda bana imalarıda cabası.. Ben daha onlara çalışmak istiyorum bile demeden evlendiğim 1. gün bana iş aramaya kalktılar..Beni çalışmıyorum diye eksik yetersiz gördüklerini her defasında belli ettiler.Anlayacağınız ben bu evlilikte sürekli geriye gittim..Eşimde bu konuda benşm yanımda değil karşımda durdu.Ama evde her türlü hizmetim yapılsın modunda..bütün ev temiz olsun o bi yeri tozlu gördüyse, kaç zamandır buranın tozunu almadın diye söylenir..Halbuki o gün ben akşama kadar başka işleri yapmışımdır.Gözü bunu görmez..Bütün bunlar birikince ben kendime kötülük yaptığımı anladım..Şunuda biliyorum çalışıyor olsaydım onların gözünde daha kıymetli olacaktım..Ama bu konudaki düşüncem bi gelinin çalışıp çalışmaması tamamen kendisini ilgilendirir.Görümce yada kv kb bu konuyu olay haline getirip her fırsatta gündem haline getiriyorsa orda bi problem vardır.Eşim orda bile sen çalışma konusunda takıksın.o yüzden biri bişey dedimi zoruna gidiyor dedi bana.Halbuki iyi niyetle söylenen hiçbişeye karşı değilim.Onlar çok abartarak ve defalarca söylediler dedim.Bu kadar çok söylemek doğru değil demiştim.Evlendiğim ilk gün benim talebim olmadan kalkıp iş aramaları çok ilginç gelmişti..
daha bunun gibi niceleri diyebilirim size..
benim bi ablamda eşinden ayrıldı ve 20 yıldır babam bunu üzüntüsünü yaşıyor..Ayrılacaksam bi şekilde kendimi maddi anlamda kurtarıp öyle ayrılmak istiyorum..Ailem üzülmesin diye çok şeye eyvallah çekiyorum ama ona göre ve ailesine göre ben çok rahatım..Hazır eviniz var eşyalarınız var karışan edeniniz yok..evde sürekli yattığımı tembellik ettiğimi falan sanıyorlar.Mesela ben kış için bişeyler yaptım sirke kurdum vs.. eşimin ilk tavrı işinmi yok onla uğraşıyosun..ailesi duyunca özellikle görümcemde Ayy ben hiç uğraşama onlarla zamanım yok der.Halbuki akşama kadar annesinde dedikodu yapan bi tip..Ayrıca bu cümleleri kuruyorsan evli kalmanın bir anlamı yok. Neden katlanıyorsun madem, mecbur musun
Yahu bu ailelerin boşanmalara aşırı üzülmesi ayılıp bayılması da ayrı bir duygusal şiddet. Ne var sanki boşanmakta hangi devirdeyiz. İşinizi bulun ayrılın bişey olmaz alışır aileniz de. Siz mutlu olursanız onlar da mutlu olur.benim bi ablamda eşinden ayrıldı ve 20 yıldır babam bunu üzüntüsünü yaşıyor..Ayrılacaksam bi şekilde kendimi maddi anlamda kurtarıp öyle ayrılmak istiyorum..Ailem üzülmesin diye çok şeye eyvallah çekiyorum ama ona göre ve ailesine göre ben çok rahatım..Hazır eviniz var eşyalarınız var karışan edeniniz yok..evde sürekli yattığımı tembellik ettiğimi falan sanıyorlar.Mesela ben kış için bişeyler yaptım sirke kurdum vs.. eşimin ilk tavrı işinmi yok onla uğraşıyosun..ailesi duyunca özellikle görümcemde Ayy ben hiç uğraşama onlarla zamanım yok der.Halbuki akşama kadar annesinde dedikodu yapan bi tip..
Valla kusura bakmayın eşiniz ve ailesinin kafa yapısında, düşüncesinde suç buluyorsunuz ama siz ve sizin ailenizin de kafa yapısı onlardan çok farklı değil.Boşanmış kadına potansiyel cinsellik yaşanabilecek kadın gözüyle bakılan rezil bi toplumda yaşıyoruz..Bana görede boşanmak ayrılmak anormal bi durum değil..Hatta daha sağlıklı bi durum..Ama bi kadın ayakları üzerinde durabildiği zaman bunu yaparsa daha iyi olur..İnsanların acıyarak bakması...sürekli arkanızdan konuşması...yaptıkları iğrenç suçlamalar...ve benim kendi annemde bana destek değil..bi sorun yaşasam evlilik bu çekmeden olmuyor.eşimin haksız olduğunu bilse bile sen iyi davranacaksın sen alttan alacaksın ypksa evlilik yürümez..Boşansan dahamı iyi diyen bir tip..Hatta eşime karşı kendimi savunduğumu duyunca bana tepki koyuyor.sanki ebnim değil eşimin annesi gibi davranıyor..Eşim bile bu durumu farketmiş olacakki..seni annene söylesem bi konuda kesin bana hak verir dedi..alay eder gibi..Neden öyle yapsın dedim benim annem kim haklıysa onun yanında olur dedim.ama kendim bile inanmadım söylerken bu duruma.