Bana acil akıl verin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok abartıyorsun canım ailelere niye söyleyeceksin ? Bide boşan bari ay koca adam, değiştiremezsin. Tepkini göstermişsin zaten uzatmanın alemi yok.

Pardon hanımefendi eşinizin iğrenç bir espri anlayışına ilaveten kayınpederi ve kayınvalidesi hakkında bu kadar seviyesizce konuşabilecek kadar gevşek olmasını bununla birlikte eşinizin ailesinin de bu tarz konuları rahatlıkla konuşabilmesini neden "Karadenizli" olmalarına bağlıyorsunuz? Ben de karadenizliyim ama ne ailemde ne de çevremde kimse bu konuları seviyesizce konuşmaz. Mahremiyet ve görgü kavramının memleketle alakası nedir? Ahlak ve görgü çok küçük yaşlarda öğrenilir. Eşinizi annesine şikayet edince içinden bir yeşilçam jönü mü çıkacak? Eşiniz sizin seçiminiz sonucu eşiniz oldu değil mi?

kocanın zihniyet leş.
annenle baban genelde kışın yazın vs sevişmişler, seks yapmışlar, sizi yapmışlar dememiş. baban anneni yapmış demiş.
kadın yapılan bişe çünkü. kafası öyle belli. konunun konuşulması anne babanın cinsel hayatının kış aylarında coşmasının geyiğinin yapılması sorun değil ama ifade ediş tarzı cidden leş.
sana gelince boşanacak mısın? zira büyük laf etmişsin bir daha aynı yatağa nasıl gireceksin?
son olarak karadenizlilik ile alakası ne konunun?

Eşiniz densizlik etmiş. Yaptığı espri değil ama söyleyiş tarzı çirkin geldi bana.
Ama sizin her konunuzda bu adamı dün tanımış, bugün evlenmiş gibi şaşırmanıza anlam veremiyorum.
Hiç mi flört etmediniz siz bu adamla, hiç mi sohbet etmediniz? Hiç mi fikriniz yoktu evleneceğiniz adama dair? Yaptığı ilk densizlik bu değildir herhalde.

Annesine ne amaçla söyleyeceksiniz onu da anlamadım. Evlenmeden önceki her tartışmanızda birbirinizi velilerinize mi şikayet ettiniz ki evlendikten sonra bu bir seçenek oluyor?
İki yetişkin insan evlenmişsiniz, sorunlarınızı kendiniz çözün. Çözemiyorsanız da boşanın. Çocuk gibi anne babaya koşup birbirinizi şikayet etmenizin kimseye bir faydası yok.

Ayrıca ben cümlelerinizin altında eşinize ve ailesine karşı kendinizi ezik hissedip eşinizi rezil ederek kendinizi tatmin etmek istediğinizi hissettim. Öyle bir hırs var cümlelerinizde.
Bu kadar nefret edip düşman gördüğünüz, her şeyini eleştirdiğiniz biriyle neden hala evlisiniz anlamak güç.

Sizin bu konuya gelene kadar o kadar çok sorununuz var ki, ben bu kadar sorunlu bir evlilikte olsam eşinizin bu söylediğine takılmak aklıma bile gelmez.
Siz eşinizi, görümcenizi, eş ailesini dert etmeyi bırakın da ben ne yapıcam bundan sonra diye yolunuzu çizmeye bakın artık.
Zira işiniz zor.Okumuş mimar olmuşsunuz ama eş ailesinin sizi çalışmamanızla vurmasına izin vermişsiniz. İş başvurusu yaptığınız yerlere yok babam erkek çok diye göndermedi diye gitmemişsiniz, yok kapalıyım da beni kabul etmediler diye sinmişsiniz. İnsanların sizi böyle sindirmesine, manipüle etmesine izin vere vere 30 yaşında tecrübesiz bir mimar olmuşsunuz. Oturun buna üzülün çare arayın. Bu evlilikten size hayır yok, zorlamayın ve takmayın.

Konu seks olunca neden herkesin tırnakları çıkıyor anlamadım ben.
"Benim annem babam sevişecek kadar ahlaksız değil"
Sizinkiler de ne çok et yiyorlar yahu, deseydi, "Terbiyesiz, hadsiz" der miydiniz?
Eşler arasında konuşulan bir durum neden ailelere haber veriliyor onu da anlamadım.
"Anneaaa Ahmet topumu vermiyor."
İki kardeşim eylül doğumlu, eşim ve kardeşi haziran, temmuz, benim oğlanlar temmuz(hatta normal doğum yapsaydım muhtemel doğumları aynı gündü.). Bu konunun geyiğini evire çevire yaptık eşimle.
Hiç de terbiyesiz, ahlaksız olduğumuz aklıma gelmemişti. Güldük geçtik.
Ne resmi müesseseniz var.

Şimdi İğrenç mi iğrenç bunu düşünmesi. Yani durup dururken bunlara kafa yorması falan. Kafasında o şey canlandırması bile tahammül edilemez yok baban anneni vs. Kızardım bu tür muhabbetlere girmesine. Duracağı yeri bilememiş. Konuşmayın uzak kalın bir süre.

Bu ne kadar abartı bir konu olmuş ya adam normal bir şey söylemiş sanki anan onla bunla yatıyor demiş gibi abartmışsınız da abartmışsınız. Hayatın gerçeği bu, daha önce tanıştınız mı? Hey allahım bir de ailesine kayınvalidesine anlatacakmış daha neleryok yok öyle olmaz gazeteye falan bastır sen bunu, bu ne terbiyesizliktir.

Emin ol utanıp başlarını öne eğmeyecekler, bu gelin kıldan tüyden problem çıkarıyor sorunlu gelin yazık oğlumuza deyip daha da üstüne gelecekler. Umarım gidip şikayet etmek gibi gereksiz bi hareket yapmazsın.

Ya tamam soğuk bi espri yapmış kendincede ama sanki ne demiş adam anneniz başka biriyle bişi yapmış demiş gibi tepki vermişsiniz ağaç kavuğundan çıkmadık yani ne var bunda bu kadar tepki gösterilecek anlamadım bende derim eşime babam yurt dışında her iki senede bir gelmiş her geldiğinde de bi çocuk yapmışlar falan diye ben size hak veremedim kusura bakmayın

Yorumlardan anladığım kadarıyla milletçe pek rahatız
Ancak oturup benim ama babamın seks takvimini tutan adam benim midemi bulandırır...
Katılıyorum. Seks tabiki doğal bir olay. Ama sırf doğamızda var diye bu şekilde yüz göz olunması çok seviyesizce. Eşler arasında şaka da olur espri de olur. Ama koskoca insanların üstelik anne baba denilen insanların mahremiyetini espri konusu haline getirmek çok iğrenç

Eşimin ailesine karşı kendimi ezik hissettiğim falan yok aksine onlarda extra bi baskın olma herkesin herşeyini eleştirme gibi huyları var.Geçen sürede benim psikolojim bozuldu.Daha geçen gün görümcem ve bi akrabaları durup dururken, biz bizden üstün olanı sevmeyiz vermeyiz o fırsatı eline..bize gelen üstünlüğümüzü kabul edecek gibi bi laf etti..hiç olmadık bi yerde.Şaşırdım.Nedir bu insanların derdi diye.En yakın akrabalarının dedikodusunu bana yapardı görümce sonra baktıki ben oralı değilim insanları kötülemeyi sevmiyorum.orda ben kötü oldum işte.onun dengi olmadım.Ama oturup dedikodunun dibine vursaydım benden iyisi olmayacaktı.Bu hayatta bazı çizgileriniz varsa siz kötüsünüz.

Anliyorum seni. Benimde hic hosuma gidecek tür degil bu sakalar. Ama hakarette etmemis. Her insanin her konuda perspektifi daha genis veya farkli yönde olabilir. Insanlara ve özellikle esine karsi daha hos gürülü olmalisin. Tamam hakaret etse anlicam bukadar cildirmani ve sikayet etme arzunu. Ama durduk yere evliligini ve aileni milletin agzina slogan etme. Esine anlat ben hoslanmam bukadar civik espirilerden de. Asker arkadasin yok karsinda de. Ailemle ilgili dediklerine biraz daha özen gösterirsen sevinirim de kapat konuyu.
Cok yazanlar olmus. Gelisme varmi esinle merak ettim. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…