Bana acil akıl verin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaa olur burdaki kadınlar 3 çocuklu ama hala bakire çok tepki verirler böyle şakalar

Ahahahaha eskilerin ateşi kimsede yok canım bizde hep kış doğumluyuz Aralık ocak şubat

Sinirlenecegine annenle baban seni yarım yapmış galiba aklın kıt deseydin kalırdı öyle.

Ay hiç düşünmemiştim ben ya. Şimdi konuyu okuyunca hesapladım Eylül gibi rahme düşmüşüm. Demek ki o yüzden seviyorum eylülü.

Kendinle çelişiyorsun farkında mısın? Yargılamak için söylemiyorum ama eski konularında çizdiğin aile profiliyle yukarıda bahsettiğin aile aynı değil. Kardeşler arası aşağılama olmaz diyorsun ama dayak ve taciz dahil her türlü şiddeti görmüşsün ailenden. Anne, baba ve ablalarınla hiç sağlıklı bir aile ilişkiniz yokmuş.
Yaş ve tecrübe anlamında senden büyük biri olarak söylemek istiyorum kelimelere gereğinden fazla anlam yüklüyorsun. İnsanların düz bir şekilde art niyet gözetmeksizin söylediklerinden bile aşırı anlamlar çıkarıyorsun. Mesela kp sana iş bulmak için bir iki kişiye aklınızda olsun iş olursa gelinim mimar diyerek girişimlerde bulunmuş yeni evlendiğinizde. Vay efendim başkasının yanında küçük düştüm, bana sormadan nasıl söyler vs. Seni kötülemeye çalışmıyorum. Dışardan nasıl bir görüntü çizdiğini anlatmak için söylüyorum. İnsanlar genelde böyle yapar iş ararken. Bunda anormal bir durum yok.
En ufak argo sözde şok oldum diye konu açıyorsun. Aile kullanmasa, kayınaile kullanır. Evde olmaz yolda duyarsın. Yani kötü söz sahibini bağlar. Sen kullanmazsın ama insanları da terbiye edemezsin. Duymazdan gel, cevap verme geç.
Kısaca incir çekirdeğini doldurmayacak durumlar için kendini perişan ediyorsun. Sana tavsiyem bunlara takılmadan önce içindeki yaralı küçük çocuğu tedavi et. O zaman hayat sana daha kolay gelecek İnan.

son durumu okuyup yorum yaparsanız sevinirim..Bi insan bu kadar pişkin olabilirmi? Bu saat olmuş o hala daha bilg. oyun oynuyor.İstiyorki ben ezik şekilde yanına gideyim konuşmaya çalışayım..Çünkü baskın olmaya o kadar alışmışki..benim alttan almamada..Eskilerin verdiği tavsiyeler hiç işe yaramıyor.Bi kadın ne kadar kendinden ödün verirse o kadar kaybediyor bu hayatta...Yada budan değen adam var değmeyen adam var..

Şunu söyleyebilirsin, insanların doğum tarihlerinden anne babasının hangi tarihlerde şey yaptığını hesaplıyor ve bunu bana anlatıyor dersiniz. Gerisini onların hayal ve tahmin gücüne bırak. O kesin kendi anne babasınınkini de hesaplamıştır.

Matemm dünyada herkes senin ziddina, gicigina, aksine gitmek icin herseyi yapiyor gibi bi paranoya var bence sende. Adam su anda gitmis gene oyun oynuyo ama derdi matem gelsin de alttan alsin ben gene onu ezeyim falan, bence hic oyle bi derdi yok,erkekler o kadar ince hesap yapmaz, cani oyun oynamak istemis oynuyo, bitti onun icin olay, arrik beyninde su an icin seni kurgulamiyo,
Sen bence bu adami seviyo musun, bu adam seni seviyo mu, bunlari düşün

Baya abartmışsınız olayı ne varki bunda senin kocan değilmi bu adam sanki yoldan geçen birisi yapmış bu şakayı. Adı üstünde şaka gülüp geçilecek bişey yani eşler arasında hep olur bu tarz konuşmalar. Bnce daha fazla uzatma soğukluğu bu kadar abartıp büyültülecek birşey değil. Ayrıca ksç yaşında insanlarız hemen kendi aileme onun ailesine söylesem diye düşünüyorsun bunun için insanların huzurunu kaçırıp onları üzme kesinlikle.

Eşim böyle birşey dese kahkaha atardım iNan ki.

İletişimsizlikten kaynaklı artık iyice sınırlarınız kalkmış ortadan. Siz o bütün dramanızı kendi kendinize yaşıyorsunuz farkındaysanız. O şartlar altında da bunca dramaya gerek var mı gerçekten? Sadece kendinizi yıprattığınızla kalıyorsunuz. Tavşan dağa küsmüş misali.

Bilgisayar oyunu konusunda haklısınız ama bu konudaki tavrınızla birleştirince acaba diğer konularda da böyle gereksiz drama haline getiriyor musunuz diye düşündüm. Eşim sürekli bir şeylere alınıp ağlasaydı bi yerden sonra ben de takmazdım. Böyle şeylerin sıklığı artınca bi gerçekliği kalmıyor bence.

Siz yine de diyorsanız ki yok tamamen sadece ben haklıyım ve her şeyi doğru yapıyorum o zaman boşanın gerçekten. Hayattaki amacınız bu adamı yola getirmek değildir büyük ihtimalle. Bunca zaman yolunu bulamadıysa zaten daha hayır gelmez ondan. Belki de başka biriyle daha mutlu olacaksınız. Neden bunca özelliklerinden nefret ettiğiniz bu adamda ısrar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…