Bana acil akıl verin. Deliricem belirsizlikten

Hayır evet duyulmasını ben de istemem asla ama ben zaten iş dışında daha çok konu açıyordum. Kendisi de işkolik. Şöyle bir detay da var benden küçük

evet 😒
Tahmin ettim ben de koçum bazı şeyleri hazmedemem inatla aslında şöyleydi niye böyle oldu der der dururum kendi kendime sebep ararım doğrusu kafama yatmaz kendi bildiğim doğru gelir ama acı gerçekler var maalesef vazgeç cidden ya da akışına bırak eğer gittiği yerden gelirse sakın yüz verme soğuk da yapma ama ilgili de davranma sadece akışına bırak sen koçsun unutma dik başlı ol 😘

Hayır evet duyulmasını ben de istemem asla ama ben zaten iş dışında daha çok konu açıyordum. Kendisi de işkolik. Şöyle bir detay da var benden küçük

evet 😒
ben de işkolik biriyim
ne işkolikler de gördüm

erkek aseksüel olmadığı sürece işkolikliği bir bahane değil. ha aseksüeldir, hiç ilişki kurmuyordur, olabilir.

işyerinde özel olarak ilişki yasağı yoksa o da bir engel değil, zaten şu anda şehir değişikliği olmuş bir ilişkiniz olsa o başka yerde siz başka yerde olacaktınız bir yasak olsa bile (ya da işyerinde sıkıntı olur diye çekinceleri olsa bile) şehir farkı olunca zaten o da ortadan kalkardı. ki bizim ülkemizde pek de işyerinde aşk olmaz tabusu yok, bir yaştan sonra herkes işyerinden buluyor.

kısacası adam istememiş, sebebinin ne olduğu da çok önemli değil, boşverin. başka adaylara bakın.

Tamam da o dert etmiyor olabilir ama bahsettiğim kişi bu derece rahat biri değil. Benim kadar cesur görünmüyor. Millet ne der düşüncesine sahip birisi bence
Yok ,kendimden küçük sevgilim flörtüm birkaç jişi oldu, yasını büyük söyleyen (reddetmiyim diye) beni ikna etmeye çalışan onlardı. Hiç çekiniyorlardı. Bunlar sizin kendinizi ikna çabanız.
Hırs yapmayın sevilmemek istenmemek dünyanın sonu değil
Her bizden hoşlananı biz de istemiyoruz ama onlara da kibar davranıyoruz

yine aynı şirkete ortak ama. Bir üst şirket bünyesinde. Yani eğlendiyseniz güzel sevindim

Tahmin ettim ben de koçum bazı şeyleri hazmedemem inatla aslında şöyleydi niye böyle oldu der der dururum kendi kendime sebep ararım doğrusu kafama yatmaz kendi bildiğim doğru gelir ama acı gerçekler var maalesef vazgeç cidden ya da akışına bırak eğer gittiği yerden gelirse sakın yüz verme soğuk da yapma ama ilgili de davranma sadece akışına bırak sen koçsun unutma dik başlı ol 😘
Ahh ahh o hissi bilirsin. Nasıl ya nasıl diye bende stresten ürtiker oldum. Hayatımda en sevmediğim şey belirsizlik. Bana deseki net olarak sevgilim var. Kafamda silicem. Bana dese ki bizim yaş farkımız nedeniyle arkadaş kalabiliriz ilerletmeyelim ammenna. Şu kaçak flörtöz hali yüzünden buralardayım. Ama koç işte. Sabırsız aceleci. Duyguları içten ve net. Birşeyi fazla düşünmeden olsun istiyoruz. Haklısın dik durma moduna geçmeme az kaldı. Önce yenilgiyi sindirmeliyim 😢

ben de işkolik biriyim
ne işkolikler de gördüm

erkek aseksüel olmadığı sürece işkolikliği bir bahane değil. ha aseksüeldir, hiç ilişki kurmuyordur, olabilir.

işyerinde özel olarak ilişki yasağı yoksa o da bir engel değil, zaten şu anda şehir değişikliği olmuş bir ilişkiniz olsa o başka yerde siz başka yerde olacaktınız bir yasak olsa bile (ya da işyerinde sıkıntı olur diye çekinceleri olsa bile) şehir farkı olunca zaten o da ortadan kalkardı. ki bizim ülkemizde pek de işyerinde aşk olmaz tabusu yok, bir yaştan sonra herkes işyerinden buluyor.

kısacası adam istememiş, sebebinin ne olduğu da çok önemli değil, boşverin. başka adaylara bakın.

İlişkisi gayet olmuş ya 5 yıl falan sürmüş galiba. Anlaşamamışlar ilerki konularda bitmiş

Evet onu anladım zaten direkt. O chatgbt yaktı beni zaten. Bunu yaptıysa uöut vardır dedi hep ahahahhaha
Aslında çok iyi cevaplar veriyor. Mesela çoğu yaptığım şeyin arkasındaki motivasyonu nokta atışı söyledi. diğer arkadaşlarımdan da örnekler vererek motivasyonlarını sordum ve onları da doğru bildi. Senden hoşlanıyordur kanka yeaa gibi gaz verecek şeyler söylemiyor. Belki ben açık olmasını istediğim içindir ama bana oldukça acımasız şeyler söylüyor ilişki durumum hakkında.

Aslında çok iyi cevaplar veriyor. Mesela çoğu yaptığım şeyin arkasındaki motivasyonu nokta atışı söyledi. diğer arkadaşlarımdan da örnekler vererek motivasyonlarını sordum ve onları da doğru bildi. Senden hoşlanıyordur kanka yeaa gibi gaz verecek şeyler söylemiyor. Belki ben açık olmasını istediğim içindir ama bana oldukça acımasız şeyler söylüyor ilişki durumum hakkında.
Bana hep şoyle diyor onu anlattigim sekliyle profesyonel ve kacingan baglanan. Zor baglanan. Ama tabi kimse kisinin gercek kafasini cozemiyor. Kacingan baglanan da beni bulur

iş ortamında etkilendiğim benimle de ilgilendiğini düşündüğüm birine kendimi açtım ve o biraz politik kaldı. Hoşlandığını biliyorum ama Kahve teklifime bir gün yaparız dedi ve üzerinden 2 hafta geçti. Yer yer ilgilendi yer yer mesafemizi korudu. Şimdi aniden şehir değiştirdi. Bana hiçbişey söylemeden gitti. Çok garip hissediyorum . Neden?
Gerçekten ilgisi olsaydı o hafta mutlaka kahve içerdiniz. Yada gideceği belliydi o yüzdende kabul etmemiş olabilir.

Bana hep şoyle diyor onu anlattigim sekliyle profesyonel ve kacingan baglanan. Zor baglanan. Ama tabi kimse kisinin gercek kafasini cozemiyor. Kacingan baglanan da beni bulur
Ben de benzer bir durum yaşamıştım kişinin kaçıngan olmaktan ziyade bitiremediği başka bir meselesi olduğunu ve başta ilgi duysa da ilişkiye döndürecek kadar güçlü duygular hissetmeyip eyleme geçmediğini söylemişti
gerçekten de adam başta bir şeyler yapmış ve sonlara doğru tamamen salmıştı
Sizinkinin de tamamen reddetmemesi ama her şeyin biteceğini bilerek hiçbir şey söylemeden gitmesi benzer bir durum olabilir mi diye düşündürdü

Ben de benzer bir durum yaşamıştım kişinin kaçıngan olmaktan ziyade bitiremediği başka bir meselesi olduğunu ve başta ilgi duysa da ilişkiye döndürecek kadar güçlü duygular hissetmeyip eyleme geçmediğini söylemişti
gerçekten de adam başta bir şeyler yapmış ve sonlara doğru tamamen salmıştı
Sizinkinin de tamamen reddetmemesi ama her şeyin biteceğini bilerek hiçbir şey söylemeden gitmesi benzer bir durum olabilir mi diye düşündürdü
Çok uzun bir ilişkisi olmuş zor bağlanan biri anladığım kadarıyla

Çok uzun bir ilişkisi olmuş zor bağlanan biri anladığım kadarıyla
Yeni bir ilişkiye hazır mıyım diye düşünüp sizi de açıkça reddedip o kapıyı tam kapatmamış ama sonradan yeterince istek duymadığını fark edip çekip gitmiş olabilir

u durumda karşındaki kişi muhtemelen kararsız ya da kendi içinde çelişkili duygular yaşıyor olabilir. Senin ilgini fark etti ama tam olarak ne yapacağını bilemediği için mesafeli bir tavır sergiledi. "Bir gün yaparız" diyerek kahve teklifine net bir yanıt vermemesi de aslında kesin bir ret olmaktan çok, zaman kazanma veya belirsizlik içinde olma işareti olabilir.

Aniden şehir değiştirmesi ve sana haber vermemesi ise iki anlama gelebilir:

1. Bilinçli bir uzaklaşma: Belki de ilgini gördü ama kendini bu ilişkiye hazır hissetmediği için mesafeyi korumak istedi.
  2. Zorunlu bir durum: Belki de gerçekten plansız ve ani gelişen bir durum nedeniyle şehir değiştirdi ve seni haberdar etmeye fırsat bulamadı.

Her iki durumda da senin için önemli olan, kendi duygularını önceliklendirmek ve fazla anlam yüklememek. Eğer gerçekten ilgilenseydi, en azından bir şekilde haber verirdi veya seninle iletişimi devam ettirirdi. Bu yüzden enerjini karşıdan gelecek bir hamleye bağlı tutmak yerine, kendine ve seni gerçekten önemseyen insanlara odaklanmak en iyisi. Senin değerini anlayacak biri mutlaka çıkacaktır.
Arkadaşlar bu telefon hepimizin elinde var yapay zekadan cevap isteyen gider oraya yazar bu forumda yapay zekanın yorumunu kopyala yapıştır yapmayı kim çıkardı ya eğer bir konuyu okuyup anlayıp akıl verecek aklınız yoksa başka akılla da yazmayın bir zahmet herkes her konuya cevap yazacak diye bir kural yok

Ahh ahh o hissi bilirsin. Nasıl ya nasıl diye bende stresten ürtiker oldum. Hayatımda en sevmediğim şey belirsizlik. Bana deseki net olarak sevgilim var. Kafamda silicem. Bana dese ki bizim yaş farkımız nedeniyle arkadaş kalabiliriz ilerletmeyelim ammenna. Şu kaçak flörtöz hali yüzünden buralardayım. Ama koç işte. Sabırsız aceleci. Duyguları içten ve net. Birşeyi fazla düşünmeden olsun istiyoruz. Haklısın dik durma moduna geçmeme az kaldı. Önce yenilgiyi sindirmeliyim 😢
Net olmadığı için zaten böylesin net bir şey dese anında koç soğur resti çeker ama böyle belirsiz bırakınca acaba acaba diye diye kendince yorumlar çıkarımlar yapıyorsun mantıken ama dediğim gibi gelince sakın samimi olma zaten inan bana koçların hevesi çabuk kaçıyor senin bu çocuğa hevesin kalmayacak bile o gelmeye

Arkadaşlar bu telefon hepimizin elinde var yapay zekadan cevap isteyen gider oraya yazar bu forumda yapay zekanın yorumunu kopyala yapıştır yapmayı kim çıkardı ya eğer bir konuyu okuyup anlayıp akıl verecek aklınız yoksa başka akılla da yazmayın bir zahmet herkes her konuya cevap yazacak diye bir kural yok
Ay yapay zeka cevapları mı bunlar ben de üye ne güzel makale gibi yazıyor diyordum

Back
X