Bana acil akıl verin. Deliricem belirsizlikten

Hırslı ve bunaltıcı bir tavrınız var yazdıklarınızdan bunu çıkarıyorum.

Size sıcak davrandığı için hoşlanıyor diye düşündünüz ve baktınız adım gelmiyor e ben adım atayım dediniz kabul etmedi yetmez gibi şehir değiştirdi hala tersine çevirmem lazım diyorsunuz. Bırakın yahu peşini.. okurken bana daral geldi umarım sizi her yerden engeller

benimle de ilgilendiğini düşündüğüm birine kendimi açtım ve o biraz politik kaldı. Hoşlandığını biliyorum
Kendi kendime olmadımki. Ben muhabbet açtığımda gayette sıcaktı.
Ama bunlar hep sizin düşünceleriniz, çıkarımlarınız, yorumlamalarınız. Hoşlantı olsaydı emin olun o kahve teklifi ondan gelirdi. Sıcak davranıyor dediğiniz ne yapıyordu mesela? Sizinle konuşurken elinizi tutup gözünüze bakarak mı konuşuyordu? Flörtöz denecek ne yaptı?
Cesur ve özgüvenli kardeşim, bırakın salın ipini gitsin. Kibar dediğin, o kahveyi içemedik kusura bakma, fırsatımız olursa telafi edelim falan derdi giderken. Düzgün, ayağı yere basan, ne istediğini bilenleri layık görün kendinize. Belirsizlik yok sizin durumda, tam tersi her şey belli.

Ama bunlar hep sizin düşünceleriniz, çıkarımlarınız, yorumlamalarınız. Hoşlantı olsaydı emin olun o kahve teklifi ondan gelirdi. Sıcak davranıyor dediğiniz ne yapıyordu mesela? Sizinle konuşurken elinizi tutup gözünüze bakarak mı konuşuyordu? Flörtöz denecek ne yaptı?
Cesur ve özgüvenli kardeşim, bırakın salın ipini gitsin. Kibar dediğin, o kahveyi içemedik kusura bakma, fırsatımız olursa telafi edelim falan derdi giderken. Düzgün, ayağı yere basan, ne istediğini bilenleri layık görün kendinize. Belirsizlik yok sizin durumda, tam tersi her şey belli.
Haklısınız. Böylelerinden nefret ediyorum. İlgin yoksa ne diye çevremde dolaşıyorsun değil mi? Ego işte. Bana kendimi sorgulattı. Manipülatif harketelerle. Egosunu kazandı gitti. Hee ben beğeniliyorum dedi kesin. Sinir harbindeyim. Tam olarak yazıp anlatamasam da his karmaşasını biliyorsunuzdur. Tam bundan olmaz dediğinde bişey der ve seni oyuna çeker. Öyle bir durumdu. Kahveye de çağırmam sadece muhabbet etmekti. Evlenicez nikah kıyıcam falan demedim. Terbiyesizlik bence

Aynı işteyiz diye olabilir diye düşündüm hep
işyerinizde özel bir yasak mı var ilişki olmasın diye?

böyle yasak olan bir holdingte çalışan arkadaşım vardı
gayet de gizli gizli sevgililik yaşamışlardı, işyerinde sevgili gibi değillerdi dışarıda görüşüyorlardı
en büyük, hepimizin bildiği holdinglerden biri, eski türkiyeden

u durumda karşındaki kişi muhtemelen kararsız ya da kendi içinde çelişkili duygular yaşıyor olabilir. Senin ilgini fark etti ama tam olarak ne yapacağını bilemediği için mesafeli bir tavır sergiledi. "Bir gün yaparız" diyerek kahve teklifine net bir yanıt vermemesi de aslında kesin bir ret olmaktan çok, zaman kazanma veya belirsizlik içinde olma işareti olabilir.

Aniden şehir değiştirmesi ve sana haber vermemesi ise iki anlama gelebilir:

1. Bilinçli bir uzaklaşma: Belki de ilgini gördü ama kendini bu ilişkiye hazır hissetmediği için mesafeyi korumak istedi.
  2. Zorunlu bir durum: Belki de gerçekten plansız ve ani gelişen bir durum nedeniyle şehir değiştirdi ve seni haberdar etmeye fırsat bulamadı.

Her iki durumda da senin için önemli olan, kendi duygularını önceliklendirmek ve fazla anlam yüklememek. Eğer gerçekten ilgilenseydi, en azından bir şekilde haber verirdi veya seninle iletişimi devam ettirirdi. Bu yüzden enerjini karşıdan gelecek bir hamleye bağlı tutmak yerine, kendine ve seni gerçekten önemseyen insanlara odaklanmak en iyisi. Senin değerini anlayacak biri mutlaka çıkacaktır.

Şu anda kendini kötü hissetmen çok normal, ama unutma ki bu senin değerinle alakalı değil. Karşındaki kişi net olmadı ve belki de kendisi bile ne istediğini bilmiyordu. Öncelikle, bu durumu kişisel algılama. Eğer biri gerçekten seninle olmak isteseydi, daha net ve tutarlı davranırdı.

Şu an yapabileceğin en iyi şey:

• Kendine odaklan – Keyif aldığın şeyleri yap, sevdiğin insanlarla vakit geçir.
  • Onun kararını kabullen – Peşinden gitmek ya da neden gittiğini sorgulamak sana sadece daha fazla zarar verir.
  • Zihnini meşgul et – Yeni hobiler, spor ya da okumak gibi şeylerle ilgilenerek kendini güçlendir.
  • Geleceğe bak – Unutma, hayatında gerçekten sana değer verecek insanlar olacak.

Bu bir kayıp değil, sadece seni hak etmeyen birini geride bırakıyorsun. Bir süre sonra bu olayı daha sakin bir şekilde hatırlayacaksın. Şimdi önemli olan kendine iyi davranmak ve hayatına güçlü bir şekilde devam etmek
Chatgpt'nin cevapları asdsf

Olan olmuş adam adım atmamış cekmis gitmiş. Bir belirsizlik kalmamış. Cevaplarınızdan anladığım kadarıyla istememesini kabul edemiyorsunuz ve hırslanmışsınız. Böyle duygular sizi yorar. Dediğim gibi adam istememiş olay kapanmış bunu dert etmeyin kapatın konuyu gitsin. Diğer türlü adam hayatına devam ederken siz kafanızda kurduklarinizla gittikce ona saplanıp kalacaksiniz

Hiç kafanız karışmasın.
Gönlü olan zaten bir adım atardı çoktan.
Size ilgisi olan da zaten bunu belli ederdi.

Ayrıca tavsiyem, aynı iş yerinde çalıştığınız kişiler ile duygusal ilişki kurmayın.
Sağlıklı olmuyor sonuçları.
İş hayatı ayrı, özel hayat ayrı olmalı bana göre.

işyerinizde özel bir yasak mı var ilişki olmasın diye?

böyle yasak olan bir holdingte çalışan arkadaşım vardı
gayet de gizli gizli sevgililik yaşamışlardı, işyerinde sevgili gibi değillerdi dışarıda görüşüyorlardı
en büyük, hepimizin bildiği holdinglerden biri, eski türkiyeden
Hayır evet duyulmasını ben de istemem asla ama ben zaten iş dışında daha çok konu açıyordum. Kendisi de işkolik. Şöyle bir detay da var benden küçük
Konu sahibi koç burcu musun
evet 😒

Hırslı ve bunaltıcı bir tavrınız var yazdıklarınızdan bunu çıkarıyorum.

Size sıcak davrandığı için hoşlanıyor diye düşündünüz ve baktınız adım gelmiyor e ben adım atayım dediniz kabul etmedi yetmez gibi şehir değiştirdi hala tersine çevirmem lazım diyorsunuz. Bırakın yahu peşini.. okurken bana daral geldi umarım sizi her yerden engeller
Ona bisey yansitmiyorum su an neyseki

Bazı hanımların özgüvenine hayranım ya. Adama açık açık ilgisini söylemiş, adam kahve bile içmeye çıkmamış, en son haber bile vermeden şehir değiştirmiş, hala hoşlandığını biliyorum diyor. Her şeyin fazlasının zarar olduğu gibi özgüvenin fazlası da zarar işte. Fazla özgüven insana kendi kendini manipüle ettiriyor. Beğendiği bir kadın kahve teklifi yapsa havada kapardı.

Bazı hanımların özgüvenine hayranım ya. Adama açık açık ilgisini söylemiş, adam kahve bile içmeye çıkmamış, en son haber bile vermeden şehir değiştirmiş, hala hoşlandığını biliyorum diyor. Bir kere hasbelkader kahve içmeye çıksa aşkımdan deli divane olmuş diyecektiniz demek ki. Beğendiği bir kadın kahve teklifi yapsa havada kapardı.
Begenmedigini dusunmuyorum cirkin bir kadin degilim ki dikkat cekiyorum ve cekmisim ki bana yakinlasmaya cakisti oncesinde. Ama yas faktoru var aramizda. Ben sorun etmiyorum belki de o sorun ediyor.

Begenmedigini dusunmuyorum cirkin bir kadin degilim ki dikkat cekiyorum ve cekmisim ki bana yakinlasmaya cakisti oncesinde. Ama yas faktoru var aramizda. Ben sorun etmiyorum belki de o sorun ediyor.
Beğenmemiş işte. Beğense neden açık açık ilgisini söyleyen ve kahve teklifi yapan kadını oyalasın? Yaş faktörü, iş faktörü kendinizi kandırıyosunuz şu an. Birkaç gün önce 29 yaşındaki hiç evlenmemiş bir adamın 41 yaşındaki boşanmış çocuklu kadınla yıllardır ilgilendiği ve kadının peşinde koştuğuyla ilgili konu açılmıştı.

Beğenmemiş işte. Beğense neden açık açık ilgisini söyleyen ve kahve teklifi yapan kadını oyalasın? Yaş faktörü, iş faktörü kendinize bahaneler uyduruyosunuz şu an. Birkaç gün önce 41 yaşındaki boşanmış çocuklu kadınla 29 yaşındaki hiç evlenmemiş bir adamın yıllardır ilgilendiği ve peşinde koştuğuyla ilgili konu açılmıştı.
Tamam da o dert etmiyor olabilir ama bahsettiğim kişi bu derece rahat biri değil. Benim kadar cesur görünmüyor. Millet ne der düşüncesine sahip birisi bence

Back
X