Bana acil akıl verin. Deliricem belirsizlikten

Şu anda kendini kötü hissetmen çok normal, ama unutma ki bu senin değerinle alakalı değil. Karşındaki kişi net olmadı ve belki de kendisi bile ne istediğini bilmiyordu. Öncelikle, bu durumu kişisel algılama. Eğer biri gerçekten seninle olmak isteseydi, daha net ve tutarlı davranırdı.

Şu an yapabileceğin en iyi şey:

• Kendine odaklan – Keyif aldığın şeyleri yap, sevdiğin insanlarla vakit geçir.
  • Onun kararını kabullen – Peşinden gitmek ya da neden gittiğini sorgulamak sana sadece daha fazla zarar verir.
  • Zihnini meşgul et – Yeni hobiler, spor ya da okumak gibi şeylerle ilgilenerek kendini güçlendir.
  • Geleceğe bak – Unutma, hayatında gerçekten sana değer verecek insanlar olacak.

Bu bir kayıp değil, sadece seni hak etmeyen birini geride bırakıyorsun. Bir süre sonra bu olayı daha sakin bir şekilde hatırlayacaksın. Şimdi önemli olan kendine iyi davranmak ve hayatına güçlü bir şekilde devam etmek

peki sizce hikayelerimi görsün mü gizlemeli miyim
Eğer sadece onun tepkisini görmek için story atmayı düşünüyorsan, bunu yapma. Çünkü bu seni daha çok ona odaklanmaya iter ve zihinsel olarak yorulmana sebep olur. Ama eğer gerçekten içinden geliyorsa, kendin için paylaşıyorsan, o zaman koy. Onun görüp görmemesi önemli değil, sen hayatına devam ediyorsun ve kendin için en iyisini yapmalısın

peki sizce hikayelerimi görsün mü gizlemeli miyim
Bebeğim :) yapma böyle şeyler hikaye gizleyecek kadar ne yaşadınız
Bırak o nasıl önüne bakıyorsa sen de bak ve beklentiye girme
Ayrıca senden hoşlandığı yok sen yanlış yorumlamışsın :p
Önündeki maçlara bak ayrıca bu kadar da ayrıntılı düşünme erkekler düz mantıktır
Hoşlansaydı zaten senin teklifini hemen kabul ederdi canım.

Aynı işteyiz diye olabilir diye düşündüm hep
Yok, hiç öyle düşünmeyin. Hatta aynı işyerinde olup açılmak, sizin için çok daha riskli.

Hoşlandığınız kişiye duygularınızı belli etmeden arkadaş olmaya çalışın. Eğer arada güzel bir enerji olursa karşı taraf ne yapıp eder ve size duygularını açar zaten. En güzeli de budur.

Kendim aynı durumdayken asla anlamam behlül kovalayan son bölümlerdeki bihter gibi olurum kesin seviyor ondan yaptı falan :D hatta işyerinde çekiniyor vs diye ben de düşünmüştüm biri için :D sonra birsürü sevgili yaptı :( ama başkası yapınca çıldıryorm işaretler çok barizzz diye bağırasım geliyooo

İnsan oturur bi kahve içer dimi ona bile geldi

Yok, hiç öyle düşünmeyin. Hatta aynı işyerinde olup açılmak, sizin için çok daha riskli.

Hoşlandığınız kişiye duygularınızı belli etmeden arkadaş olmaya çalışın. Eğer arada güzel bir enerji olursa karşı taraf ne yapıp eder ve size duygularını açar zaten. En güzeli de budur.
Ben kendisine beğendiğimi söyledim zaten rski alan benim sorun onun bir sıcak bir soğuk halleriydi, gizemli gizemli tavırları, sorduğumda da kaçmıyorum demeleri

İnsan oturur bi kahve içer dimi ona bile geldi
Evet ama bir erkeğe açılmanın makul olabileceği çok az durum var onlardan biri de adam bariz yürüyordur ama teklif etmiyordur siz yol yaparsınız utangaçtır falan , ya da bakışlarınızda arada muhabbet açma ile ilginizi belli edersiniz beklersiniz ötesi yok kendileri geliyor en utangaç imkansız olanı bile geliyor..

Evet ama bir erkeğe açılmanın makul olabileceği çok az durum var onlardan biri de adam bariz yürüyordur ama teklif etmiyordur siz yol yaparsınız utangaçtır falan , ya da bakışlarınızda arada muhabbet açma ile ilginizi belli edersiniz beklersiniz ötesi yok kendileri geliyor en utangaç imkansız olanı bile geliyor..
Ben de öyledir diye düşünüyordum. Hala da öyle olabilir mi diye yer var kafamda. Öyle sulu biri değil ama tuttuğunu da isterse koparır bence. Acaba ağırdan mı alıyor dedim.

Ben de öyledir diye düşünüyordum. Hala da öyle olabilir mi diye yer var kafamda. Öyle sulu biri değil ama tuttuğunu da isterse koparır bence. Acaba ağırdan mı alıyor dedim.
Yok yok eğer bir sıcak bir soğuk davranıyorsa kafanız karışıyorsa bu direkt ilgilenmediği anlamına geliyor…
Onun neden adım atmadığına dair sürekli açıklama yapmaya çalışıyorsanız kendinize bu zaten en büyük işaret.
Onun atmadığı adımı siz atmak istiyorsunuz yani onun yerine çabalamak vs. Hepsi red flag 🚩

erkekler onlara teklif eden kızları kolay lokma görüyor. Basite alıyor. erkekler avcı. Kolay kızlar onlar için çekici olmuyor. aa bu da bana yanık ahahhaaa deyip yollarına bakıyor. bu dediğimden emin olabilirsin. erkekler böyle.

Yok yok eğer bir sıcak bir soğuk davranıyorsa kafanız karışıyorsa bu direkt ilgilenmediği anlamına geliyor…
Onun neden adım atmadığına dair sürekli açıklama yapmaya çalışıyorsanız kendinize bu zaten en büyük işaret.
Onun atmadığı adımı siz atmak istiyorsunuz yani onun yerine çabalamak vs. Hepsi red flag 🚩

Evet o yazmıyor diye ben yazayım o çağırmıyor diye ben çağırayım. Sinir oldum. Korkak diye

erkekler onlara teklif eden kızları kolay lokma görüyor. Basite alıyor. erkekler avcı. Kolay kızlar onlar için çekici olmuyor. aa bu da bana yanık ahahhaaa deyip yollarına bakıyor. bu dediğimden emin olabilirsin. erkekler böyle.
Zaten ben belli ettikten sonra bu hale geldi

Zaten ben belli ettikten sonra bu hale geldi
Çok sinirliyim ya. İşleri tam tersine çevirmem lazım

Çok sinirliyim ya. İşleri tam tersine çevirmem lazım
Yahu bu kadar da kendi kendine gelin güvey olunmaz ki. O kahveyi içmek için buluşsanız ve ondan sonra kaybolsa belirsizlik deyin ama adam hiç gelmemiş, aramamış, sormamış, buluşma planı yapmamış üstüne çekip gitmiş. Ne hikayesi ne sosyal medyası paylaşımı. Sizce paylaşımlara açıp bakıp üzülecek mi yoksa eeh bu da ne ısrarcı mı diyecek? Belki onun da hoşlandığı biri ya da sevgilisi vardır.
Sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevecek mi?

Yahu bu kadar da kendi kendine gelin güvey olunmaz ki. O kahveyi içmek için buluşsanız ve ondan sonra kaybolsa belirsizlik deyin ama adam hiç gelmemiş, aramamış, sormamış, buluşma planı yapmamış üstüne çekip gitmiş. Ne hikayesi ne sosyal medyası paylaşımı. Sizce paylaşımlara açıp bakıp üzülecek mi yoksa eeh bu da ne ısrarcı mı diyecek? Belki onun da hoşlandığı biri ya da sevgilisi vardır.
Sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevecek mi?
Kendi kendime olmadımki. Ben muhabbet açtığımda gayette sıcaktı. Ben dururken de kendi bana sarıyor. Kibar olduğunu ben de biliyorum ama kibarsa flörtöz neden davranıyordu? Bazı şeyler net tepkilerle anlaşılır kırmamak için flörtöz davranmak da ne bileyim

Back
X