Bana acil akıl verin. Deliricem belirsizlikten

Korkak tabi. Netce soylemiyor hala flort ediyor. Istemeyen insan cevremde kivirtmaz. Cizgisi olur. Kibarlik farkli, hoslaniyormus gibi davranmak farkli, sonra yaptiklarinin sorumlulugundan kacmak farkli…..
Seni istemiyorum demez ki kimse. Geçiştirir herkes kibarca. Adam daha nasıl reddetsin? Senle hiç ilgilenmiyorum diyip asla konuşmasa mıydı?
Yetişkiniz artık.
Sizin yeterince ilgi gelmeyince geri durmanız gerekiyor

Seni istemiyorum demez ki kimse. Geçiştirir herkes kibarca. Adam daha nasıl reddetsin? Senle hiç ilgilenmiyorum diyip asla konuşmasa mıydı?
Yetişkiniz artık.
Sizin yeterince ilgi gelmeyince geri durmanız gerekiyor
Herşeyin bir usulü vardır. Başında yaptığı flörtöz davranışların sonucu. Ben de şimdi birine böyle davransam benden hoşlanıyor bu kız diye düşünür. Bu resmen kendini test etmek. Beğeniliyor muyum etkileyebilir miyim. Sonra kaçış. O yüzden benim hatam herkesi kendim gibi net sanmak.

Kaçan insanlarınsevmiyorum. Kırılacaksam kırsın. Netlik severim. 1 yada 0 dır. Siz de bunu anlamıyorsunuz.
Adam ne yaparsa yapsın anlamayacaktın bence, her harekete bi anlam yüklemişsin, yüklüyorsun. Bir de, korkak, kaybetti vs diyorsun, kime göre neye göre? Ayrıca, story gizlemek falan neyin nesi?
Sal artık, bu kadar hırs iyi değil.

Adam ne yaparsa yapsın anlamayacaktın bence, her harekete bi anlam yüklemişsin, yüklüyorsun. Bir de, korkak, kaybetti vs diyorsun, kime göre neye göre? Ayrıca, story gizlemek falan neyin nesi?
Sal artık, bu kadar hırs iyi değil.
Adamın avukatısınız herhalde 😂 hareketlerini bizzat gormussunuz gibi.

Erkekler bize göre daha nettir. İlgisi olsa ne yapar eder size ulaşır merak etmeyin.

Takıntıl olmaktan iyidir.
Soru sormak fikir almak ne ara takinti oldu? Hem de karsi tarafin hareketlerini sanki siz gormussunuz gibi beni elestirmenize sasiriyorum. Sürekli elestirerek stres atiyorsunuz sanirim. Enerjinizi agaca topraga yonlendirin derim.

Back
X