Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size karşı ilgisi olduğunu hangi davranışlarından çıkardınızpeki sizce hikayelerimi görsün mü gizlemeli miyim
Görsede umurunda değil ki…peki sizce hikayelerimi görsün mü gizlemeli miyim
Kendim aynı durumdayken asla anlamam behlül kovalayan son bölümlerdeki bihter gibi olurum kesin seviyor ondan yaptı falanAbla seni beğenmiyor
Çok net
Daha ne yapması lazım Allah aşkına
Delirtme bizi
Size karşı ilgisi olsa, kahve içmek için nazikçe " bir gün yaparız" demez ve 2 hafta sessiz kalmazdı. Üstelik başka şehre gitmiş. Hiç kafayı yiyecek bir durum yok. Dünyada erkek mi kalmadı Allah aşkına boşverin gitsin, karşınıza başka birisi çıkar.iş ortamında etkilendiğim benimle de ilgilendiğini düşündüğüm birine kendimi açtım ve o biraz politik kaldı. Hoşlandığını biliyorum ama Kahve teklifime bir gün yaparız dedi ve üzerinden 2 hafta geçti. Yer yer ilgilendi yer yer mesafemizi korudu. Şimdi aniden şehir değiştirdi. Bana hiçbişey söylemeden gitti. Çok garip hissediyorum . Neden?
Erkekler asla çekinmezKendim aynı durumdayken asla anlamam behlül kovalayan son bölümlerdeki bihter gibi olurum kesin seviyor ondan yaptı falanhatta işyerinde çekiniyor vs diye ben de düşünmüştüm biri için
sonra birsürü sevgili yaptı
ama başkası yapınca çıldıryorm işaretler çok barizzz diye bağırasım geliyooo
Konuşmayan , size ilgi göstermeyen, habersiz şekilde şehir dışına giden birisi story görse ne olur, görmese ne olurpeki sizce hikayelerimi görsün mü gizlemeli miyim
Orası %100 öyle ama insan bir şey hissederken bunları düşünemiyor kiErkekler asla çekinmez
İstiyorsa kırk takla atar yine de o kadınla birlikte olur
Valla düşünemiyor. En ufak sıcak harketi yeşil ışık sanmakOrası %100 öyle ama insan bir şey hissederken bunları düşünemiyor ki
u durumda karşındaki kişi muhtemelen kararsız ya da kendi içinde çelişkili duygular yaşıyor olabilir. Senin ilgini fark etti ama tam olarak ne yapacağını bilemediği için mesafeli bir tavır sergiledi. "Bir gün yaparız" diyerek kahve teklifine net bir yanıt vermemesi de aslında kesin bir ret olmaktan çok, zaman kazanma veya belirsizlik içinde olma işareti olabilir.
Aniden şehir değiştirmesi ve sana haber vermemesi ise iki anlama gelebilir:
- Bilinçli bir uzaklaşma: Belki de ilgini gördü ama kendini bu ilişkiye hazır hissetmediği için mesafeyi korumak istedi.
- Zorunlu bir durum: Belki de gerçekten plansız ve ani gelişen bir durum nedeniyle şehir değiştirdi ve seni haberdar etmeye fırsat bulamadı.
Her iki durumda da senin için önemli olan, kendi duygularını önceliklendirmek ve fazla anlam yüklememek. Eğer gerçekten ilgilenseydi, en azından bir şekilde haber verirdi veya seninle iletişimi devam ettirirdi. Bu yüzden enerjini karşıdan gelecek bir hamleye bağlı tutmak yerine, kendine ve seni gerçekten önemseyen insanlara odaklanmak en iyisi. Senin değerini anlayacak biri mutlaka çıkacaktır.
rahat hissettiğim bir zamandı. Alkol yazışma vs etkiliDuygularınızı neden açtığınızı çok merak ettim.
Bu erkekleri prenses haline getirenler anneleri değil bence. 500 yıl da geçse üzerinden değişmez bir gerçek var. Bırakın erkek mücadele edip size ulaşmaya çalışsın.