Bana acil akıl verin. Deliricem belirsizlikten

Ay yapay zeka cevapları mı bunlar ben de üye ne güzel makale gibi yazıyor diyordum
Kız yok yapay zeka ya duygusuzluğa maddelere baksana hayır tek konuya cevap verse neyse işin daha cringe rezalet olan kısmı ara msjlarda sorular soruya da yapay zekayla cevap veriyor shhshs :) hani zekasızım demeden zekasız olduğunu anlat gibi bir şey olmuş

Yeni bir ilişkiye hazır mıyım diye düşünüp sizi de açıkça reddedip o kapıyı tam kapatmamış ama sonradan yeterince istek duymadığını fark edip çekip gitmiş olabilir

Net olmadığı için zaten böylesin net bir şey dese anında koç soğur resti çeker ama böyle belirsiz bırakınca acaba acaba diye diye kendince yorumlar çıkarımlar yapıyorsun mantıken ama dediğim gibi gelince sakın samimi olma zaten inan bana koçların hevesi çabuk kaçıyor senin bu çocuğa hevesin kalmayacak bile o gelmeye
Ayyy 🌸. Beni en samimi şekilde sen anlıyorsun. teşekkür ederim. Ağla ağla içim çıktı şu an. Ama biliyorum bu sadece bir belirsizliğin verdiği acıydı geçecek. Bu kadar acı çekeceğimi bilsem yüzüne bile bakmazdım ilk zamanlardaki gibi

Kız yok yapay zeka ya duygusuzluğa maddelere baksana hayır tek konuya cevap verse neyse işin daha cringe rezalet olan kısmı ara msjlarda sorular soruya da yapay zekayla cevap veriyor shhshs :) hani zekasızım demeden zekasız olduğunu anlat gibi bir şey olmuş
Yapay zeka direkt ümit verdi bana. Böyle yaptıysa o da senle kesin ilgileniyor demişti. Sonradan da diyorki sen büyüttün. Gazı da veren sendin AI. 😂🥲

iş ortamında etkilendiğim benimle de ilgilendiğini düşündüğüm birine kendimi açtım ve o biraz politik kaldı. Hoşlandığını biliyorum ama Kahve teklifime bir gün yaparız dedi ve üzerinden 2 hafta geçti. Yer yer ilgilendi yer yer mesafemizi korudu. Şimdi aniden şehir değiştirdi. Bana hiçbişey söylemeden gitti. Çok garip hissediyorum . Neden?
O sizin gibi hissetmemiş. Şehir değişikliği de tuz biber olmuştur.

Yapay zeka direkt ümit verdi bana. Böyle yaptıysa o da senle kesin ilgileniyor demişti. Sonradan da diyorki sen büyüttün. Gazı da veren sendin AI. 😂🥲
O sizin gibi hissetmemiş. Şehir değişikliği de tuz biber olmuştur.
O su an benim bu hallerimden bir haber. Friendzone’dayiz. Begendigimi biliyor ama bende sana olup bitiyorum demedim tabiki. Kahveye davet ettim o da arkadaslarinla kahve iciyorsun bi de is arkadasinla ic goster sosyalligini demistim. (Kendimi koruma icgudusu)

Çünkü extra bir diyaloğumuz vardı. Aynı işteyiz. Bildiğimi düşünüyor olabilir. Belki de gideceğini bildiği için hiç açık kapı bırakmak istemedi ardında
extra bir diyaloğunuz olmamış ki anlattiklariniza bakinca standart iş arkadaşı işte.
Siz yürümüş olduğunuz için extra bir şey olduğunu düşünüyorsunuz gibi geldi

Tamam da o dert etmiyor olabilir ama bahsettiğim kişi bu derece rahat biri değil. Benim kadar cesur görünmüyor. Millet ne der düşüncesine sahip birisi bence
Adam teklifinizi kabul etmemiş, üstüne hadi eyvallah bile deme gereği duymadan şehir değistirmiş siz neden istenmediğinizi kabul etmekde bu kadar zorlaniyorsunuz bu konuda?
ilk kez mi reddediliyorsunuz?

Bazı hanımların özgüvenine hayranım ya. Adama açık açık ilgisini söylemiş, adam kahve bile içmeye çıkmamış, en son haber bile vermeden şehir değiştirmiş, hala hoşlandığını biliyorum diyor. Her şeyin fazlasının zarar olduğu gibi özgüvenin fazlası da zarar işte. Fazla özgüven insana kendi kendini manipüle ettiriyor. Beğendiği bir kadın kahve teklifi yapsa havada kapardı.
+1
Bir de adama sinirli:KK53:
Mecbur mu yani kabul etmeye? Niye şimdi "korkak" oldu, istemiyor diye?

Son düzenleme:
+1
Bu korkak lafı da yeni çıktı ve artık irrite ediyo beni. İlgi duyduğu kişiden karşılık alamayan kadınların karşı taraf adına uydurduğu iki bahane: korkak ve kaçıngan bağlanıyo. Dümdüz istememiş işte. Başka şehre taşınırken vedalaşmak bile istememiş.

Ayyy 🌸. Beni en samimi şekilde sen anlıyorsun. teşekkür ederim. Ağla ağla içim çıktı şu an. Ama biliyorum bu sadece bir belirsizliğin verdiği acıydı geçecek. Bu kadar acı çekeceğimi bilsem yüzüne bile bakmazdım ilk zamanlardaki gibi
İşte sana belirsizlik acı veriyor net olsa yok dese iki dakikada unutur yoluna bakarsın soğuman hemen olur birde adamın yaptığı şeyi hezimet olarak görüp hırs ediyorsun aslında canını bu acıtıyor yenilgiye uğramış gibi hırs ediyorsun ama inan bana ki geçiyor sadece zamana bırak.adam gelince de umursamaz davran zaten o gelmeye inanki sen ondan soğumuş olacaksın

Ama cidden birde diyorum ki uzun uzun üşenmeden nasıl yazıyor makale gibi 🙃yapay zeka demek bu kadar ileriye gitti konuşmamazı bile ona yazdırıyorsak vay halimize 😶

+1
Korkak tabi. Netce soylemiyor hala flort ediyor. Istemeyen insan cevremde kivirtmaz. Cizgisi olur. Kibarlik farkli, hoslaniyormus gibi davranmak farkli, sonra yaptiklarinin sorumlulugundan kacmak farkli…..

İşte sana belirsizlik acı veriyor net olsa yok dese iki dakikada unutur yoluna bakarsın soğuman hemen olur birde adamın yaptığı şeyi hezimet olarak görüp hırs ediyorsun aslında canını bu acıtıyor yenilgiye uğramış gibi hırs ediyorsun ama inan bana ki geçiyor sadece zamana bırak.adam gelince de umursamaz davran zaten o gelmeye inanki sen ondan soğumuş olacaksın
Aslinda benim icin iyi oldu gitmesi. Yoksa gordukce daha cok huzursuz olacaktim. Gittigi yerleri paylasiyor simdi gec bakiyorum umrumda değilmiş gibi 😂

iş ortamında etkilendiğim benimle de ilgilendiğini düşündüğüm birine kendimi açtım ve o biraz politik kaldı. Hoşlandığını biliyorum ama Kahve teklifime bir gün yaparız dedi ve üzerinden 2 hafta geçti. Yer yer ilgilendi yer yer mesafemizi korudu. Şimdi aniden şehir değiştirdi. Bana hiçbişey söylemeden gitti. Çok garip hissediyorum . Neden?
Uzak dur bellı ki etkılenmıyor.

Back
X