Balperisinin Evine Hosgeldiniz

Oturma odan ile yatak odanı çok beğendim. Sade döşenmiş bir ev.Beyazın pembe ile kullanılması masalımsı bir hava vermiş eve. Pamuk şeker gibi.:nazar: Baktıkça daha çok bakasım geliyor. Kışlığımı döşedim artık..... Bir yazlığım olursa mutlaka böyle döşemek isterim.

maden-suyu.jpg

evin şahane sade ve mükemmel tam benim tarzım bayılıorum ferahlığa yaa çok hoşşş

Cok tesekkur ederim guzel yorumun icin Ilksahcim.
Bende senin evine bayi,istim.Salonunun cok hosuma gitmisti.
Ve dugun fotograflarin.Cok profesyonel.Hele ki salonunda ki siyah beyaz fotograf..
Rabbim hicbirimizin mutlulugunu bozmasin.opuyorumnanaktan

Oturma odan ile yatak odanı çok beğendim. Sade döşenmiş bir ev.Beyazın pembe ile kullanılması masalımsı bir hava vermiş eve. Pamuk şeker gibi.:nazar: Baktıkça daha çok bakasım geliyor. Kışlığımı döşedim artık..... Bir yazlığım olursa mutlaka böyle döşemek isterim.

Cok tesekkur ederim guzel yorumun icin. Bende en cok yatak odami seviyorum.Pembe en sevdigim renktir.Onumuzdeki ay tasinacagim insallah,Salonumda biraz degisiklik yapicam.Dusunuyorum pembe yastiklar olsun,pembe parde alirim falan diye..Bana kalsa tum ev pembe olucak:sm_confused:
Insallah yeni evimin resimlerini de eklerim.
Sevgiler

Prenses cilekli dondurmaicin ayrica tesekkur etmeliyim, su sicak gunlerde cok iyi geldi:))
Ve bu icecek icin de :))

Evine bayıldım.Beyaz ve pembenin ahenkli dansını izledik :) Bi gün kısmet olursa yatak odası perdelerini yazıcıdan cıkartıp perdecinin yolunu tutabilirim :dance: Masal gibi bir evin var.İnşallah bir gün benimde böyle bir evim olurboshayallersmile

Huzur dolu bir bahçe ve huzur dolu bir ev...
Hayalimdeki gibi...
Allah güle güle oturmayı nasip etsin...

Back
X