Balperisinin Evine Hosgeldiniz

Eviniz güzelmiş gerçekten,ferah ve sade,beyazı da seviyorsunuz belli ki, ben en çok bahçenize o güzel yeşil manzarınıza bayıldım. Allah güle güle oturmanızı nasip etsin inşallah.

çok güzel ,çok sade ,bende sadelikten yanayım ,yeni gelin evi olmasına rağmen tek örtü yok evimde ,zaman bulabilirsem çok özendim bende koyucam resimleri xxx

eviniz çok güzel.çok beğendim. beyaz gerçekten huzur dolu bir ortam yaratmış ne kadar ferah görünüyor..güle güle ,mutlu,huzurlu oturun evinizde

çok güzel ,çok sade ,bende sadelikten yanayım ,yeni gelin evi olmasına rağmen tek örtü yok evimde ,zaman bulabilirsem çok özendim bende koyucam resimleri xxx

tesekkurler pelinda dugun resimlerin harikaydi,zevklisin belli ki.Merakla bekliyoruz evinin resimleriniboshayallersmile

Ben ceyizlerimi hic getiremedim, zaten getirsemde sermezdim galibakaydirigubbakcemile3
tasiniyorum insallah yazdan sonra bende yeni evim icin guzel fikirler buldum.Eklerimkaydirigubbakcemile5

Aynen canım benimde. O otel unutulur mu ah ah...opuyorumnanaktan

Bu arada bende çok sade ve tatlı buldum. Herşey harika görünüyor. Bende çok eşya sevmeyenlerdenim.

cok tesekkur ederimopuyorumnanaktan

Ben o oteli bilmiyorum netten baktim ama birsey anlamadim.Tekrar bakicam merak ettim simdiolumunekankayizsmile

kahve+d%C3%BCnyas%C4%B1.jpg

evin şahane sade ve mükemmel tam benim tarzım bayılıorum ferahlığa yaa çok hoşşş

Back
X