Balkonun karşısında.......!!!

Ben de cok cagdas bir yerdeyim tatile geldigimde ama giydiklerime dikkat etmezsem bizimkilere laf gelir. Bu da benim hosuma gitmez. Toplumun erkek kadin ayrimi var once bunu kabul edelim office.:KK16:

Ozgurluk bir tek erkeklere isliyor.

P.S. organik sarisin kiz da ne oluyor ki :KK60:

tabiki, ve sadece toplumda değil, dünyada var böyle bir ayrım. Parise gitsen de var, New york'a gitsende. neyse, bunu güzel ve çekici varlıklar olmamıza bağlar, buradan da mutlu olacak bir konu bulurum. mesela; kim bakar mini şort giymiş bir adama :KK53: ama bir Miley Stewart'a genellikle herkes bakar :KK53: kadın olmak iyidir, hoştur :KK60:

organik sarışın demek: kuaför eli değmeden, kendi kendine olan sarışın. kısaca kaşıyla-saçı arasında ton farkı olmayan bağyan :KK53:

o ablalar kesin kıskanmışlardır o fıstık organik sarı kızları..:KK53:

tabisi kıskandılar :KK53: o kızlarda böyle özgürlük, bağımsızlık diyorlardı ama sonu kapı önünde bitti :KK53:

:KK52: böyle bır sikayet kurumu yok ınsanlar dışarıdakı ınsnları rahatsz etmedıgı sürece ses ve gürültü acısından ıstedıklerını yaparlar
eger sadece sız degıl bütün ınsanlar rahatsız oluyorsa bı aıle büyüğü baban mesela gıder karsı apartmanın ev sahıbıyle konusr pek bırsey olmaz ama yınede deneyın

tabiki, ve sadece toplumda değil, dünyada var böyle bir ayrım. Parise gitsen de var, New york'a gitsende. neyse, bunu güzel ve çekici varlıklar olmamıza bağlar, buradan da mutlu olacak bir konu bulurum. mesela; kim bakar mini şort giymiş bir adama :KK53: ama bir Miley Stewart'a genellikle herkes bakar :KK53: kadın olmak iyidir, hoştur :KK60:

organik sarışın demek: kuaför eli değmeden, kendi kendine olan sarışın. kısaca kaşıyla-saçı arasında ton farkı olmayan bağyan :KK53:

:KK60:

Yok Londra'da anacim. Burada anadan dogma bisiklet uzerinde ciplak kadin erkek grup gordum, birsey olmadi.

Adamlar sokakta isiyorlar biri bakmiyor, benim disimda. :KK16:

O zaman butun organiklerin serefine. :nazar:

Bu durum ilden ile hatta aynı il içinde semtten semte bile değişen bir durum.

Daha önce yaşadığım ilde, karşı apartmanda bir adam balkona atletle çıkıyor diye,
polise şikayet etmişlerdi , eşimle şok olmuştuk :)

Şimdi yaşadığım şehirde ise millet balkonlarda atletsiz sadece şortla oturuyor.
Onu bırakın bakkala markete bile öyle gidiyorlar.

Demem o ki, insan yaşadığı çevrenin kurallarına uymalı.
Madem yaşanılan bir yer muhafazakar bir çevre,
o gençler birileri tarafından uyarılmalı...

Bakmaz isen sikayete gerek kalmaz canim.
Bende donsuz geziyorlar zannettim. Sortla ustsuz ne olmus kendi evinde istedigi gibi dolasir size ve bize ne?

evin içinde ne yaparlarsa yapsınlar da balkona atletle çıkmaları hanzoluk bence... çamaşır yani sonuçta.. illa bakmak gerekmio.. ben olsam bende rahatsız olurdum.. tak bi tshirt öyle çık..

Son düzenleme:

Daha önce yaşadığım ilde, karşı apartmanda bir adam balkona atletle çıkıyor diye,

Kimseyi taciz etmedigi surece istedigi gibi dolasabilir.
Ben balkonda rahat oturmak icin baska birinin yasm alanini kisitlayamam. Ki bende muhafazakar bir insanim.
Rahatsiz olmuyorum. Bunun muhafazakarlik degilde saplantili bir dusunce oldugunu dusunuyorum.
Sozum sana degil cudana alinma sakin
Bahsedilen cevreye:KK34:

Gençleri uyarmak olmaz, sonuçta iç çamaşırı değil, şortla çıkıyorlarmış balkona, farklı algılanır olmaz, bence en güzeli gençleri uyarmak yerine konu sahibesi arkadaşımız balkonuna perde asmalı, sonuçta gençler kiracı belli ki, bugün onlar gider bir başkası gelir, sürekli birilerini uyarmak insanlar arasında yanlış anlaşılmalara sebep olur.

Benim oturduğum yerde tatil bölgesi, burada bırakın balkonu, insanlar markete giderken bir şort bir bikini üstüyle geziyor, aşırı sıcak ve adı üstünde tatil yöresi, buradaki evlerin balkonlarının büyük kısmında balkon brandaları var, hem güneşten korunmak hemde burun buruna balkonlar yüzünden akraba gibi olmamak için.

:KK1::KK1::KK1:ben de aynı yorumu daha once yaptım,aynen

Sizlerin yazdığını bilmeden yazmışım, güzel bir çare sunmuşuz:KK34:

belkide haklısınız ben cok takıldım buna aynı yeri okumuşuz demin herşeyin başı sağlıııkk

canım benim sadece müteasip oldugun için sıkıntın varsa sana tarif edecegim şeyi yap....

80 lerde balkonumuza branda germiştik demirlerin arasına...bir de üstten geçen çamaşır ipine yanlamasına bir çarşaf mandallardı annem.o çarşafın bir uzun kenarı boylu boyunca çamaşır ipine bir kenarı ise balkon demirlerine tutturulurdu.böylece bir çadır oluşurdu.

Evimizin alt katı silme tamirhane usta çırak gelen giden müşterilerle kaynardı...oto boyacı-kaporta -egzosçu vs vs normal olarak...

Hem yazın sıcagından korunurduk hemde annemler rahat rahat otururdu balkonda...

Gürültü varsa bina yöneticisine münasip bir dille söylenir çocuklar uyarılır.

Ama üstü çıplak diye başka bir şey yapamazsınız.dinen de adamların göbek ve kaval kemigi arası na-mahrem zaten...

Pardon ama öğrenciler ya da bekarlar dıye sızın keyfınıze gore hareket etmek zorunda değiller..
Ev sahıbı de mulk ona aıt olduguna gore ıstedıgıne verır evini ..
Madem o kadar muhafakarsınız bır zahmet gözlerinize sahıp cıkın elalamın balkonuna bakmayın arkadaşım..

Siz nasıl muhafakazar halınızle rahat yasamayı kendıne hak olarak goruyorsanız, karsınızdakı ıcın de aynı hak gecerlıdır.

televizyon da açmayın o zaman, dışarı da çıkmayın. Kusura bakmayın ama insanların kendi evlerinde ne giyeceğine siz karar veremezsiniz. Bence siz de biraz art niyetlisiniz o gençlere bakıp nasıl kötü düşünceler getirebiliyorsunuz aklınıza anlamıyorum. Allah sizin gibi insanlardan korusun ülkemizi, gençlerimizi.

Yapabileceklerinizin hepsi sizinle sınırlı , yani balkona çıkmayabilir , perde asabilir , taşınabilir ya da umursayabilirsin ....

Ama karşınızdakilere balkona bu şekilde çıkma ya da sürekli balkonda oturma diyemezsiniz .

Rahatsız olma hissinize bir şey diyemem elbet , ben olsam değil sadece şortla , tedbili kıyafetle karşı balkonumda 7/24 bir güruh otursa , balkonumda eskisi gibi rahat edemem mesela , erkek olmaları da gerekmez yani.

Ama bu rahatsızlık hissinizi karşı tarafı uyararak gideremezsiniz , en fazla siz bir çare bulmalısınız.

Gürültüleri çok ise bunu şikayet edebilirsiniz o ayrı .

Gençlerle farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz..
Ve gençler umursamaz olabilir..Ama sanırım şikayet edemezsiniz hiçbir yere çünkü ortada somut bir suç teşkil edecek durum yok..
Ben de lojmanda yaşıyorum ve karşı binayla balkonlar burun buruna gibi birşey. Çevredekiler de mutaasıp olunca askılıyla balkona çıkmıyorum.. Fakat balkonuma bir perde taktım balkonuma atletle de çıkıyorum askılıyla da..
Hem kimseyi görmüyorum da..Siz de eğer öyle bir şansınız varsa branda gerebilirsiniz

Siz muhafazakarsınız diye herkes öyle olmak durumunda değil. Üstelik bahsettiğiniz o insanların kendi ev sınırlarının içi. Bu yaz gününde kimse kimseye soracak değil evinin içinde nasıl oturacağını. "Napıyım rahatsız oluyorum" demişsiniz. Rahatsızsanız bakmayın, veya çıkmayın balkona. Çıkarsanız yönünüzü başka tarafa çevirin. İnsanları evlerinin içinde giydikleri için şikayet etmeyi düşünmenizi de dehşet içinde okudum gerçekten. Yüksek ihtimalle onların sizden haberi bile yoktur, rahat olun. Potansiyel sapık muamelesi yapmayın insanlara sizi taciz etmedikleri sürece.

belki onlar da sizin muhafazakarlığınızdan rahatsızdırlar.sizi nereye şikayet edebilirler? :) te Allam.derde bak :) ben de şortla, askılıyla balkonda oturuyorum.acaba karşıdaki amca beni de şikayet eder mi? ama ben bekar ve öğrenci de değilim.tüh oradan kaybetti amca şansını :)))

olabilir demekki bölge farklı. nese siz bide o şekilde sabahlara kadar balkonda mi takılyosunuz?? böyle bi kaç kişile daha nese :) aslına merak etmedm cevaba gerek yok cnm :KK66:

Birkaç defa okudum da özellikle üçüncü cümlenizi hiç anlamadım. Ama söylemeden duramayacağım isterse sabahlara kadar oturur? Şaka mı bu anlamadım ben :KK70:

gündüzki mesajım bikaç sayfa önde kaldı. bilen bilir. şimdi balkona çıkıcam ve o kediyle yine karşılaşıcaz. bakalım üstüne bişey giymiş mi terbiyesiz.:KK14::KK14:

X