Balkonun karşısında.......!!!

Bizimde sagimiz solumuz mufazakar aileler ve apartmanlarla cevrili ben balkona askili sortlarla cikiyorum bazen gobegi acik puskullu badilerle kimse bisey demiuor ve saglam tutucu bu insanlar

ne bekliyorsun arkadaşım ahlak polisine şikayet et ne duruyorsun dememizi mi..

Onlar da belki türbanlıdan rahatsız oluyorlardır. Siz karşınızda hep giyinik kişiler görmek istiyorsunuz ya onlar da şortlu kızlar görmek istiyorlardır belki ? alışık değillerdir türbanlıya olamaz mı ?

valla güldüm ya :))))) arkadaşım sana türbanlı olduğummu kim söylediki :)) ve beni rahatsız eden sadece yarı cıplak olmaları degil baska seylerde var yazdım. bunların hepsi olunca cook rahatsız oldum ayrıca türban konusunu .ettim :)) kim dedi onu

Bizimde sagimiz solumuz mufazakar aileler ve apartmanlarla cevrili ben balkona askili sortlarla cikiyorum bazen gobegi acik puskullu badilerle kimse bisey demiuor ve saglam tutucu bu insanlar

olabilir demekki bölge farklı. nese siz bide o şekilde sabahlara kadar balkonda mi takılyosunuz?? böyle bi kaç kişile daha nese :) aslına merak etmedm cevaba gerek yok cnm :KK66:

erkeklerin geneli yaz sıcağında evinde üstü çıplak altında şort bazen affedersiniz boxerlarıyla dolaşırlar. ben muhafazakarım diyorsanız o sizin kendi özeliniz balkonunuza çıksanız giyinik oturuyor olsalar da size bakabilirler, yarı çıplak otursalar da bakabilirler. siz ya balkona çıkacaksınız, ya çıkmayacaksınız yani özetle. yarı çıplak oturan erkek balkondakilere sarkar diye bir genelleme yok. bunun şikayeti mi olur? pastırma sıcaklarında evinde tişört giymeyen erkekleri ne yapsın polis hapishaneye mi atsın? abartıyorsunuz çok fazla. sizin kardeşiniz babanız erkek bir yakınınız hiç atletle şortla dolaşmıyor mu? hiç mi deniz kenarında üstü çıplak erkek yok. yani allah başka dert vermesin.

Son düzenleme:
canım az önceki sinirim için özür dilerim,biraz önce benide dinlermisiniz konusunu okudum da hayat ne boş.. gözyaşlarıma engel olamadım , derdiniz karşı binadaki gençlerin giyimi olsun aman arkadaşım ..sağlık en önemlisi,sesler geliyorsa dediğimiz gibi şikayet edebilirsiniz bu yasal hakkınız,giyimlerinden ötürü şikayet edebilirmiyim demişsiniz, edemezsiniz sizi taciz etmedikleri sürece iş giyinişten rahatsızlığa ceza vermeye dönerse biride çıkar der ki göz zevkim bozuluyor karşı binamdakiler türbanlı.. bu size mantıklı gelmiyor değilmi diğeride mantıklı değil yani , başka ne yapabilirsiniz? balkonunuza onlara ters oturacak şekilde çıkarsınız görmezsiniz, peki bu insanlar evli olsaydı evin erkekleri atletsiz oturuyor olsaydı ve evde kendilerinin olsaydı ne düşünecektiniz?? uyarsanız adam size diyecekti ki ev tapulu malım laf mı attım taciz mi ettim rahatsız olan gider diyecekti yanlışmıyım? hayatınız boyunca böyle şeyler yaşayacaksınız öğrenciymişsiniz, çalışacağınız yer belki tatil beldesi olacak? orda da pareolu üstü bikinili kızlar atletsiz gençler göreceksiniz ne yapacaksınız işi mi bırakacaksınız? kendinizce alabileceğiniz tek tedbir bakmamak,ne onlar size rahatsız oluyorsan çıkma balkona diyebilir ne de siz onlara göz zevkim bozuluyo çıkmayın diyebilirsiniz,, işte bu yüzden hukuk devletiyiz..göz var izam varsa hak ve hukukta var,daha töleranslı olmanız dileği ile:KK34:

arkadaşımın yazdığı beni yanıltmış olabilir. Dahası zaten muhafazakarız çok diyorsunuz. Hani çok normal oluyor kurduğum cümle. Dahası size türbanlı da demedim. Farklı bir bakış açısı göstermeye çalıştım görebilene tabi. :)

Milletin evine kadar karıştınız ya evinde de istediği gezemicekse napcak yani,,,sizde evlerine bakıosunuz ki görüosunuz yani...

Son düzenleme:
arkadaşımın yazdığı beni yanıltmış olabilir. Dahası zaten muhafazakarız çok diyorsunuz. Hani çok normal oluyor kurduğum cümle. Dahası size türbanlı da demedim. Farklı bir bakış açısı göstermeye çalıştım görebilene tabi. :)
bende de benim yazdığım yanıltmıştır, ki bende size türbalısınız demedim ama siz muhafazakar kesim diye özellikle belirttiniz ya o sebebden dedim ,siz kapalı olmazsınızda çevreniz olur beyzz adlı arkadaşın benim ve diğerlerinin demek istediği şey çok açık konuları değiştirmeyin ne yapabilirim demişsiniz,bakmayın denmiş ters oturun denmiş sorunuza cevap gelmiş yani inatla ayy evet haklısıın denmesi için çaba harcamayın bence,ki sizde abarttım sanırım demiştiniz değil mi?

bizim komşunun kedisi de balkona çıplak çıkıyor. inan çok rahatsız oluyorum..

şikayet edicem deyyusu:KK14::KK14:

hic mi plaj gormedin yazlik gormedin hadi birak tv izlemiyosun. bakma gorme duyma don arkani otur balkonunda. dert mi yani simdi bu. olamadi boyle bi derdim ahir omrumde. bizim balkon caddeye bakiyor kahretsin :KK19:

valla güldüm ya :))))) arkadaşım sana türbanlı olduğummu kim söylediki :)) ve beni rahatsız eden sadece yarı cıplak olmaları degil baska seylerde var yazdım. bunların hepsi olunca cook rahatsız oldum ayrıca türban konusunu .ettim :)) kim dedi onu

karışmamak istedim ama duramadım çünkü ben de aynı cümleyi kurdum. türbandan örnek verilerek kastettiğimiz şeyi anlamadınız mı sanki. konuyu sağa sola çekmeyin. söylemek istediğimiz önce bir kendinize bakın sonra insanları yargılayın. demek açıksınız o zaman muhafazakar bir komşunuz da balkona saçı açık çıkıyor benim inancıma göre bu günah başını örtmeden balkona çıkmasın diye sizi şikayet etsin. hatta öyle biri çıksın ki o kadın bana namahrem balkonda onu görmek istemiyorum bundan sonra hiç balkona çıkmasın, camların öçnünden geçmesin diye sizi şikayet etsin. bunlar nasıl? sizin söylediğinizden farkı var mı?

Valla söyleyeceklerimi en az 10 kişi söylemiş ama yine de dayanamadım
Adam balkonunda tabiki öyle dolasabilir sen bakma o tarafa yeter hem şükret benim karşı balkonumda da 70 yasında boxer lı amca var üstte zaten bisi yok yılın 6 ayı öyle dolaniyo ha bide sacları da uzun anaaaaaağğğmmm yani:)))

bende de benim yazdığım yanıltmıştır, ki bende size türbalısınız demedim ama siz muhafazakar kesim diye özellikle belirttiniz ya o sebebden dedim ,siz kapalı olmazsınızda çevreniz olur beyzz adlı arkadaşın benim ve diğerlerinin demek istediği şey çok açık konuları değiştirmeyin ne yapabilirim demişsiniz,bakmayın denmiş ters oturun denmiş sorunuza cevap gelmiş yani inatla ayy evet haklısıın denmesi için çaba harcamayın bence,ki sizde abarttım sanırım demiştiniz değil mi?

siz de beni yanlış anlarsınız diye çok korktum arkadaşım neyse ki anlamamışsınız. Allah razı olsun.

Tamam böyle düşünen biri olabileceğine inanıyorum da sibelizmin dediği gibi konuyu değiştirip değiştirip hala bize karşı çıkıyor olmanız bende fake konu mu acaba diye bir şüphe bile uyandırdı..

olabilir demekki bölge farklı. nese siz bide o şekilde sabahlara kadar balkonda mi takılyosunuz?? böyle bi kaç kişile daha nese :) aslına merak etmedm cevaba gerek yok cnm :KK66:

çok sevdiğim bir laf vardır '' İnsanın polisi de, bekçiside,hakimide kendi vijdanıdır''siz bide o şekilde sabahlara kadar balkonda mi takılyosunuz?? demişsin ya bana demedin biliyorum ama ceza almayıda göze alarak dayanamıyorum artık ve size nee diyorum iftar vakti şu söylediğiniz laf mı allah aşkı için , şu ülkede rahatsız olunup sorgulanacak okadar çok şey varken size ne kimin nasıl oturduğundan ( sizi taciz etmediği sürece) muhafazakar kesimde olarak kendimi adlandırıyorum hani biz diyoruz ya mahalle baskısı mahalle baskısı diye şu yorumunuzla sizde mahalle baskısı yapmış oluyorsunuz,kendinize saygı duyulmasını istiyorsanız önce siz çevrenize saygı duyacaksınız hayatın kuralı bu.'' ayy çarşaflı mı öcüü gibi'' diyen bazı insanlar nasıl itici ise sizin az evvel siz bide o şekilde sabahlara kadar..'' demenizde o kadar itici En Büyük TÜRKİYE

siz de beni yanlış anlarsınız diye çok korktum arkadaşım neyse ki anlamamışsınız. Allah razı olsun.

Tamam böyle düşünen biri olabileceğine inanıyorum da sibelizmin dediği gibi konuyu değiştirip değiştirip hala bize karşı çıkıyor olmanız bende fake konu mu acaba diye bir şüphe bile uyandırdı..
yok canım yanlış anlasılacak birşey yok ,Allah sizden de razı olsun:KK3:

karışmamak istedim ama duramadım çünkü ben de aynı cümleyi kurdum. türbandan örnek verilerek kastettiğimiz şeyi anlamadınız mı sanki. konuyu sağa sola çekmeyin. söylemek istediğimiz önce bir kendinize bakın sonra insanları yargılayın. demek açıksınız o zaman muhafazakar bir komşunuz da balkona saçı açık çıkıyor benim inancıma göre bu günah başını örtmeden balkona çıkmasın diye sizi şikayet etsin. hatta öyle biri çıksın ki o kadın bana namahrem balkonda onu görmek istemiyorum bundan sonra hiç balkona çıkmasın, camların öçnünden geçmesin diye sizi şikayet etsin. bunlar nasıl? sizin söylediğinizden farkı var mı?

Ağzınıza sağlık, ifade edemediğimi etmişsiniz :)

hahahahahahahaha ay çok güldüm :KK9::KK9:

aaaaaa niye canım? komik değilki... mal meydanda geziyo resmen.. bi de gece balkona sigara içmeye çıktığımda gözgöze geliyoruz sapık mıdır nedir.. o sırada neler geçiyo acaba kafasından...:KK14::KK14:

ban yemesem iyidir :KK9::KK9:

aaaaaa niye canım? komik değilki... mal meydanda geziyo resmen.. bi de gece balkona sigara içmeye çıktığımda gözgöze geliyoruz sapık mıdır nedir.. o sırada neler geçiyo acaba kafasından...:KK14::KK14:

Telefondan yazmasam ne smiley lar yapıcam ahh ah:))))))

ilahi ya hahahaha :KK34: çok tatlı bir örnek olmuş hiç güleceğim yoktu :KK60:

Ben yazlık yerde yaşadığım için bikiniyle de çıkan var donla :-)37:) da
Siz görmek istemiyorsanız bakmayıverin yani sonuçta herkesin kendi evi dahilinde
Ha derseniz ki laf atıyorlar, taciz ediyorlar, gürültü yapıyorlar o zaman başka olur
Başka şeyler de var demişsiniz nedir onlar merak ettim?

X