Açıkcası bu kategoride bu kadar katılım beklemiyordum.Ama maşallah marifetli KK hatunları harikalar yaratmış yine.Karar vermekte epeyce zorlandım.Ama nihayetinde oyumu Güveçte Hamsili Pilav a verdim.Hepinizin ellerine emeğine sağlık ve bol şanslarınız olsun..
Değil mi ?Ama katılamama sebebim Kazen
dir.Ben Kalamar yapacaktım.Kalamarı tutan ,temizleyen kendisidir.Tutmaya tuttu ama temizleyemedi çünkü Assos a gitmesi gerekti.Bende temizleyemediğim için katılamadım.Yoksa gerçekten istekli ve niyetliydim
Değil mi ?Ama katılamama sebebim Kazen
dir.Ben Kalamar yapacaktım.Kalamarı tutan ,temizleyen kendisidir.Tutmaya tuttu ama temizleyemedi çünkü Assos a gitmesi gerekti.Bende temizleyemediğim için katılamadım.Yoksa gerçekten istekli ve niyetliydim
İçi Dolmuş Sazan Oyum sevgili @eflalim in tarifine gitti ... Eline emeğine sağlık ...
İç pilavının oldukça lezzetli olduğunu düşündürdü bana ..sunumu da gayet hoş ....
Ayrıca balığımızın kafasını görmemekte :) memnuniyet verici ..
Katılan herkese keyifli yarışlar , bol başarılar dilerim
Adaletsiz seçim yapmamak için iki seferdir eşimin beğendiği tarife oy veriyorum ben
Bu defa da eşimin tercihiyle oyum nar_cicegim
e gitti.
Ellerine sağlık canım
Nevrestem senin tarifî yapmak için işten çıkıp pazara attım kendimi geldim hamsilerin başına onlar bana baktı,ben onlara üşendim valla ayikla kilcigini çıkar aldım Bende palamut