- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 78
- 34
İnşallah darısı sana canımMadalyamı aldım, eleğimi astım diyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah darısı sana canımMadalyamı aldım, eleğimi astım diyorsun
Sağol canımİnşallah darısı sana canım
Ben yapamayacağım canım.Dün alabalık yapacaktım ,bitmişti balıkçıda.Hafta sonu zaten yapamam ,yoğun oluyorum ,önümüzdeki maçlara bakacağız artıkBereketli kategori, marifetli hanımlar hünerlerini döktürmüş
3 iddialı yarışmacıyı daha bekliyorum merakla (lisabella,deynepnaz,lezzetliçipetpet)
Oylamaya da çok az kalmış şimdi gördüm tarihi ne çabuk geçti zamanBen yapamayacağım canım.Dün alabalık yapacaktım ,bitmişti balıkçıda.Hafta sonu zaten yapamam ,yoğun oluyorum ,önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Pusuya yattık oynamayı bekliyoruz canımKatılım için son 2 günPazar gece oylamaya başlarız
Hadi bakalım az kaldıPusuya yattık oynamayı bekliyoruz canım
Merhaba canım hoşgeldin,nasılsın,nerelerdesinSlmlar iyi geceler herkese
Harika balik tarifleri gelmis, yeni gordum ellerinize saglik zamanim olsaydi orjinal bir fikirle katilabilirdim..
Bir dahaki sefere ins
Hepinize bol sanslar
Sagol nevrestecim hosbuldum iyilik cnm cok sukur.. herzamanki gibi kosturma ustune birde dil kursuna gidiyorum zaman nasil geciyor belli degil..Merhaba canım hoşgeldin,nasılsın,nerelerdesin
Allah kolaylık versin canımSagol nevrestecim hosbuldum iyilik cnm cok sukur.. herzamanki gibi kosturma ustune birde dil kursuna gidiyorum zaman nasil geciyor belli degil..
Sen nasilsin cnm
Sipariş alıyorum yetişemiyorum buralara çocuklarla tek başıma biraz zor oluyor yoğunum arada geliyorum inkar etmiyorsun afarimHabibte yine arada uğruyor ama sen hiç gelmiyorsun
1.sayfa düzenlenmiş
Görsel şölen olmuş
Tamam canımNevreste ablacığım ya benim balık fotograflarindan 3. Olanı koysak daha mı güzel olur ki :) zahmet olmazsa değişebilir misin?
Yok canım inkar eder miyimSipariş alıyorum yetişemiyorum buralara çocuklarla tek başıma biraz zor oluyor yoğunum arada geliyorum inkar etmiyorsun afarim