• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
Açıkcası bu kategoride bu kadar katılım beklemiyordum.Ama maşallah marifetli KK hatunları harikalar yaratmış yine.Karar vermekte epeyce zorlandım.Ama nihayetinde oyumu Güveçte Hamsili Pilav a verdim.Hepinizin ellerine emeğine sağlık ve bol şanslarınız olsun..:KK36::KK36::KK36:
Hani bu kategoriye katılacaktın:110:

fotoğraf kalitesi gerçekten çok önemli yarışmalarda ve netlik bunu daha iyi anladım :)) benim iki favorim var sonra karar vericem
Ben hiç karar veremiyorumo_O2 ye nasıl indirdin:-)

Hani bu kategoriye katılacaktın:110:

:eek::eek::eek:Değil mi ?Ama katılamama sebebim Kazen Kazen dir.Ben Kalamar yapacaktım.Kalamarı tutan ,temizleyen kendisidir.Tutmaya tuttu ama temizleyemedi çünkü Assos a gitmesi gerekti.Bende temizleyemediğim için katılamadım.:bicak:Yoksa gerçekten istekli ve niyetliydim :KK51:

Ben hiç karar veremiyorumo_O2 ye nasıl indirdin:-)
Bende karar veremedim daha nevom:olamaz: 3 tane var gözüme kestirdigim ama cok kararsiz kaldim,şuan lık beklemedeyim:KK45:

Başarılar diliyorum hepimize:KK68:

:eek::eek::eek:Değil mi ?Ama katılamama sebebim Kazen Kazen dir.Ben Kalamar yapacaktım.Kalamarı tutan ,temizleyen kendisidir.Tutmaya tuttu ama temizleyemedi çünkü Assos a gitmesi gerekti.Bende temizleyemediğim için katılamadım.:bicak:Yoksa gerçekten istekli ve niyetliydim :KK51:
Hayırlısı o zaman ne diyelim:110::KK45:Başka bir kategoriye inşaallah:KK15:

Oyum Cococuğuma gitti ellerine sağlık kuzum tarifin ye beni yeee diye bağırıyor :halay:
Sunumun da uğraşılmış oldukça iddialı başarılar dilerim canım :KK200::nazar:
Ay coookkk teşekkür ederimm bitanemmm cok sagol değerli oyun icin süslü şefim begenmene cok sevindim:KK60::KK74::KK36::KK19:

2017-12-05-14-41-32-391-jpg.2083287

İçi Dolmuş Sazan Oyum sevgili @eflalim in tarifine gitti ... Eline emeğine sağlık ...

İç pilavının oldukça lezzetli olduğunu düşündürdü bana ..sunumu da gayet hoş ....

Ayrıca balığımızın kafasını görmemekte :) memnuniyet verici ..

Katılan herkese keyifli yarışlar , bol başarılar dilerim :KK68:

Back