En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
Nevrestem senin tarifî yapmak için işten çıkıp pazara attım kendimi geldim hamsilerin başına onlar bana baktı,ben onlara üşendim valla ayikla kilcigini çıkar aldım Bende palamut
Ellerine sağlık canımPalamut candırBenim çocuklar bayılıyor

Buradayım ,okuma aşamasındayım
Oy verdin mi?Ben hala karasızım ,yarın çocuklara göstereceğim ,bakalım Onlar ne diyecek
Nerelerdesin bu sıra hiç denk gelmedik
Yok vermedim karar veremedimİyi fikirBen de kızlardan yardım alayım

Yine hafta sonu geliyor..Temizliğe başladım zaten bir salon kaldıOndan yetişemiyorum birşeye
Kolay gelsin de zaten kolay gelir sana.Eşin kızlar yardım edecekti zaten
Ben hala günlük temizlik modundayım ,bu aralar geç kalkıyorum ,geç kalkınca da kapsamlı temizlik olmuyor haliyle günlük rutin işler

Kolay gelsin de zaten kolay gelir sana.Eşin kızlar yardım edecekti zaten
Ben hala günlük temizlik modundayım ,bu aralar geç kalkıyorum ,geç kalkınca da kapsamlı temizlik olmuyor haliyle günlük rutin işler
Aynen yardım ettiler el birliği ile çoğunu bitirdik...Salonum kaldı onuda hafta sonu yapabilirim
Başka işlerimde var o yüzden hafta içi biraz zorYaparsın ya bir başlayınca gerisi geliyor

Oyyy Allah bağışlasın canım.Daha dün gibi hamile haberini aldığımız gün.Allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olmayı nasip etsin
Amin canim cok sagol zaman hizli geciyor ya ne ara dogdu 2.5 ay oldu anlamadim bile:)

Ayy sağol canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…