- 4 Mart 2012
- 14.925
- 34.461
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok teşekkür ederim canim benim begenmene cok sevindim
Cok sagol degerli oyun icin canim benimBen Dolduruşa Gelmiş Çipura'ya verdim oyumu
İç malzemesi çok lezzetli ve çipurayı da çok severim
Sunumu da çok güzeldi
Herkese başarılar
Dur bakim ne yapmıştın sen ??Aaaa bildirim gitmiiiiş :)
Ben de hala karar veremeyenlerdenim. Bu kadar güzel balık arasında sıfır oyda kalırım diye korkuyorum ama oy verenler deyiversin hele sıfır mıyım değil miyim?
0 değilsin korkmaAaaa bildirim gitmiiiiş :)
Ben de hala karar veremeyenlerdenim. Bu kadar güzel balık arasında sıfır oyda kalırım diye korkuyorum ama oy verenler deyiversin hele sıfır mıyım değil miyim?
0 değilsin korkma
Cok tesekkur ederim canim değerli oyun icin,benim en sevdigim balıklar arasındadır cipura denemeni tavsiye ederim.begenmene de ayrica cok sevindim sagolKimse de demiyor ki bu çipura nasıl dolduruşa gelir de bu yanna gelmez vay efendim :)
Limon'un üstünde ki ince ayrıntıya verdim oyumu aslında yoksa tadını bilmem çipuranın tadı gögüs etini benziyorsa deneyebilirim.
Herkesin eline koluna sağlık hepsi çok güzel.
Rica ederim tarifini ss'leyip deneyim canım ellerine sağlık cocom ❤Cok tesekkur ederim canim değerli oyun icin,benim en sevdigim balıklar arasındadır cipura denemeni tavsiye ederim.begenmene de ayrica cok sevindim sagol
Cok sagol canim benimRica ederim tarifini ss'leyip deneyim canım ellerine sağlık cocom ❤