- 13 Eylül 2015
- 21.887
- 68.756
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canımPalamut candırBenim çocuklar bayılıyorNevrestem senin tarifî yapmak için işten çıkıp pazara attım kendimi geldim hamsilerin başına onlar bana baktı,ben onlara üşendim valla ayikla kilcigini çıkar aldım Bende palamut
Buradayım ,okuma aşamasındayımdeynepnaz nerelerdesin
Nerelerdesin bu sıra hiç denk gelmedikBuradayım ,okuma aşamasındayım
Oy verdin mi?Ben hala karasızım ,yarın çocuklara göstereceğim ,bakalım Onlar ne diyecek
Aramıza hafta sonu girdiNerelerdesin bu sıra hiç denk gelmedik
Yok vermedim karar veremedimİyi fikirBen de kızlardan yardım alayım
Yine hafta sonu geliyor..Temizliğe başladım zaten bir salon kaldıOndan yetişemiyorum birşeyeAramıza hafta sonu girdi
Kolay gelsin de zaten kolay gelir sana.Eşin kızlar yardım edecekti zatenYine hafta sonu geliyor..Temizliğe başladım zaten bir salon kaldıOndan yetişemiyorum birşeye
Aynen yardım ettiler el birliği ile çoğunu bitirdik...Salonum kaldı onuda hafta sonu yapabilirimKolay gelsin de zaten kolay gelir sana.Eşin kızlar yardım edecekti zaten
Ben hala günlük temizlik modundayım ,bu aralar geç kalkıyorum ,geç kalkınca da kapsamlı temizlik olmuyor haliyle günlük rutin işler
begum75 tam senin kedilerine göre bu topik,kimse yokken kedilerini getir de ,mideleri bayram etsin.
Hee o da doğru,balıklar biterse neye oy verecek üyeler
Anammm kim gelmiş,Doldurusa gelmis cipuraya gitti oyum
Cok tesekkur ederim canim benim begenmene cok sevindimm sagolasinDoldurusa gelmis cipuraya gitti oyum
Dogdu 2.5 aylik oldu bileAnammm kim gelmiş,
Bebiş doğmuştur değil mi,altında tablo olmadığına göre
Oyyy Allah bağışlasın canım.Daha dün gibi hamile haberini aldığımız gün.Allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olmayı nasip etsinDogdu 2.5 aylik oldu bile
Amin canim cok sagol zaman hizli geciyor ya ne ara dogdu 2.5 ay oldu anlamadim bile:)Oyyy Allah bağışlasın canım.Daha dün gibi hamile haberini aldığımız gün.Allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olmayı nasip etsin
Ayy sağol canım teşekkür ederim
İçi Dolmuş Sazan Oyum sevgili Nego in tarifine gitti ... Eline emeğine sağlık ...
İç pilavının oldukça lezzetli olduğunu düşündürdü bana ..sunumu da gayet hoş ....
Ayrıca balığımızın kafasını görmemekte :) memnuniyet verici ..
Katılan herkese keyifli yarışlar , bol başarılar dilerim