• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Balık ve Su Ürünleri tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    597
  • Anket Kapalı .
Nevrestem senin tarifî yapmak için işten çıkıp pazara attım kendimi geldim hamsilerin başına onlar bana baktı,ben onlara üşendim valla ayikla kilcigini çıkar aldım Bende palamut:bicak::bicak::bicak:
Ellerine sağlık canım:kk77:Palamut candır:KK45:Benim çocuklar bayılıyor:kk77:

Buradayım ,okuma aşamasındayım :KK45:
Oy verdin mi?Ben hala karasızım ,yarın çocuklara göstereceğim ,bakalım Onlar ne diyecek:KK69:
Nerelerdesin bu sıra hiç denk gelmedik:KK19:
Yok vermedim karar veremedim:skandal:İyi fikir:-)Ben de kızlardan yardım alayım:ıslık::KK37:

Yine hafta sonu geliyor..:KK53:Temizliğe başladım zaten bir salon kaldı:KK45:Ondan yetişemiyorum birşeye:ıslık:
Kolay gelsin de zaten kolay gelir sana.Eşin kızlar yardım edecekti zaten :KK45:
Ben hala günlük temizlik modundayım ,bu aralar geç kalkıyorum ,geç kalkınca da kapsamlı temizlik olmuyor haliyle günlük rutin işler:temizlik:

Kolay gelsin de zaten kolay gelir sana.Eşin kızlar yardım edecekti zaten :KK45:
Ben hala günlük temizlik modundayım ,bu aralar geç kalkıyorum ,geç kalkınca da kapsamlı temizlik olmuyor haliyle günlük rutin işler:temizlik:
Aynen yardım ettiler el birliği ile çoğunu bitirdik...Salonum kaldı onuda hafta sonu yapabilirim:KK45:
Başka işlerimde var o yüzden hafta içi biraz zor:-)Yaparsın ya bir başlayınca gerisi geliyor:-)

begum75 begum75 tam senin kedilerine göre bu topik,kimse yokken kedilerini getir de ,mideleri bayram etsin.:sus:
:KK70::KK70::KK70:
upload_2017-12-27_12-19-49.jpeg

bitanesini zor yakaladık:KK70::KK70::KK70:gidiyodu balıklar
yarışma bitsinde salarım kedilerimi:KK70:

Oyyy Allah bağışlasın canım.Daha dün gibi hamile haberini aldığımız gün.Allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olmayı nasip etsin :dua:
Amin canim cok sagol zaman hizli geciyor ya ne ara dogdu 2.5 ay oldu anlamadim bile:)

2017-12-05-14-41-32-391-jpg.2083287

İçi Dolmuş Sazan Oyum sevgili Nego Nego in tarifine gitti ... Eline emeğine sağlık ...

İç pilavının oldukça lezzetli olduğunu düşündürdü bana ..sunumu da gayet hoş ....

Ayrıca balığımızın kafasını görmemekte :) memnuniyet verici ..

Katılan herkese keyifli yarışlar , bol başarılar dilerim :KK68:
Ayy sağol canım teşekkür ederim :KK200::KK200::KK200:

Back