son durum ne oldu acaba?
inş barışmışlardır.
ayol 33 yıllık kadınım niye kadın düşmanı olayımherşeyi gayet iyi anladığımı düşünüyorum...zarardan dönmek kısmına okey ama bazı arkadaşların "helal,yürü be koçum kim tutar seni" vari yorumlarına çok ama çooookkkk teşekkür etmesi ilginç geldi bana...ayyy! niye uzatayıp gidip yatıcam...ben sadece küççücük şeyden koccaman sorun çıkarmış diye üzüldüm nacizane fikir vereyim istedim...bizim kk lı kızlarda gurur abidesi,yakarım yıkarım havaları...daha ilk günden taviz verme falan,ne tavizi ayol...daha büyük kavgalarını düşünemiyorum bile...arkadaşın bu akılla giderse askere,çok çabuk alır teskere...benden söylemesi...
33 yıllık kadınım derken, evliliğinizden sonrasını mı kastettiniz?
bir kadının bekaretinin olduğu hal ve bekaretin bozulması sonrası için kız ve kadın olarak iki kelime türemesine yol açan, kültürümüzün yoz halinin ne de güzel örneğisiniz o zaman. .. yaşında kadınım ya da .. yaşındayım diyeceğinize evlilikten sonrasını alıp 33 yıllık kadınım demişsiniz. demek ki cinsiyetinizi bulmak için evliliği beklediniz, evlenmeden önce hermafrodit miydiniz acaba?
avatarınızda sebebi hayatım kızlarım yazmışsınız. kocanız hiçbir şeyiniz demek ki. evliliği de ilişkiyi de ne kadar iyi bildiğiniz belli. sizin gibilerin dili sadece hemcinslerine ve mağdurlara uzar. sizin gibiler kadınlığı küçülten. o nasıl yaranacağınızı şaşırdığınız erkekler en ufak bir şeyde hemen kenetlenirler. sizin gibi kadınlar da hemcinslerini nasıl alaşağı edeceklerini hesaplarlar sürekli.