- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
Binersin canım ne olacak:) Benim bir arkadaşım var, o bindiyse herkes biner diyorum ben:) Hangi aydı senin düğün kaçırdım sanırım gözden? Tam yaz dönemi değilse hele tadından yenmez oralar. Hem sakin, hem dingin, doğa ile içiçe...
İnan yorulmuyorsun bir de arabaydı otobüstü derken. O yüzden balayı için ulaşımı kolay, seni de fiziksel olarak yormayacak bir tatil tavsiye ederim. Aklıma senin ilk mesajda söylediğin gibi bir sürü yer geliyor doğa ile iç içe ama pek de ideal olduğunu sanmıyorum balayı için.
ekmek elden su gölden seç rahat et diyorsun yani haklısın:)
ay yooook binmem ben bayılır kalırm vallahahaziran sonunda canım düğün
:) O zaman uçak yolcuğunu eliyoruz. Ama dediğim gibi ekmek elden su gölden en iyisi. Aksi takdirde çok yorulursun diyorlar. Valla zaten o kadar düğün telaşından sonra kendimi hangi yatağa, koltuğa atsam da yorgunluğum gitse diyorsun
Gönlünden geçen olsun inşallah.
Antalya'ya en son gittiğimde nerdeyse beyin kanamazsi geçirecekdik. (Belki alışık olmadıgımız için ve o dönemde güneş kendini tamamen gözteriyor) ama denizide cok kötüydu.Tüh! O zaman mutlaka Antalya derim
Antalya'ya en son gittiğimde nerdeyse beyin kanamazsi geçirecekdik. (Belki alışık olmadıgımız için ve o dönemde güneş kendini tamamen gözteriyor) ama denizide cok kötüydu.
Ben şahsen denize ve güneşe cok önem veriyorum. Bence bunlarıda dikat edilmezsi gerekiyor. Şahsen Antalya'ya büyük bir ihtimale gitmem, tabi eşim görmek isterse ozaman başka..
Antalya'ya en son gittiğimde nerdeyse beyin kanamazsi geçirecekdik. (Belki alışık olmadıgımız için ve o dönemde güneş kendini tamamen gözteriyor) ama denizide cok kötüydu.
Ben şahsen denize ve güneşe cok önem veriyorum. Bence bunlarıda dikat edilmezsi gerekiyor. Şahsen Antalya'ya büyük bir ihtimale gitmem, tabi eşim görmek isterse ozaman başka..
asıl balayı olduğu için orayı seçmemen gerekirGerçi o konuda haklısın, yaz döneminde çok sıcak olabilir :/ Ben her şey dahilin rahatlığına kapıldım sanırım yazarken. Bir de kendi balayımı düşündüm tabi o zaman hava serin sayılırdı.
Balayı olmasa ben de o taraflara gitmem sanırım yazın göbeğinde...
Bende senin gibiyim sevmiyorum antalya alanya vs .Çok sıradan artık ve aşırı sıcak tam işkence.
Ben kış geliniyim balayını yazın yapıcaz.Nikahtan sonra 3 gün büyük adaya gidicez.
yazın da ilk tercihimiz Amasra.
Bu kadar harika bir yer daha yok gerçekten.
Otele tıkılıp oda havuz yemek arasında gidip gelmekten se gezilecek yerleri çok olan Amasra gibi yerler bana da daha cazip geliyor.
Bende senin gibiyim sevmiyorum antalya alanya vs .Çok sıradan artık ve aşırı sıcak tam işkence.
Ben kış geliniyim balayını yazın yapıcaz.Nikahtan sonra 3 gün büyük adaya gidicez.
yazın da ilk tercihimiz Amasra.
Bu kadar harika bir yer daha yok gerçekten.
Otele tıkılıp oda havuz yemek arasında gidip gelmekten se gezilecek yerleri çok olan Amasra gibi yerler bana da daha cazip geliyor.
Aşağıda belirtilmiş Hatalardan biri oluştu
melekayla isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için melekayla isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.
amasrada nereye gidiyorsun peki :)
16 temmuzda evlendik 19 temmuzda batmana geldik, tayin işi dolayısıyla balayına falan gidemedik bu haziranda biz de gecikmiş balayımızı yaşıcaz, kapadokya düşünüyoruz, karlık evi diye bi yer, bi bak istersen
baktım ama fiyatı yüksek geldi :) zaten yeterince açıldıksevindim senin adına :)) 2.bahar gibi eşinin düşünmesi çok güzel valla
ben balayında bebek temelleri atmayıda düşünüyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?