Ben sana süper bir yer söyleyim o zaman biz oraya gittik. bahsettiğim yer antalya kaş. Bize eşimin ablası ayarlamıştı burayı ve hiç bir fikrimiz yoktu yerle alakalı. biz arabayla izmir'den antalya yolunu tuttuk ve kaş sahiline kadar geldik bundan sonrasını bilmiyorduk. Adrese bakıyoruz ama kaş küçük bir yer bir türlü gideceğimiz portbeach ın yerini bulamıyoruz. Neyse limandan birilerine sorduk onlarda dediğiniz yere araç gitmez dediler...Ben çıldırıyorum nerden geldik nasıl gideceğiz falan:
Neyse oteli aradık bekleyin biz geliyoruz sizi almaya dediler arabayı otoparka bıraktır. Meğerse gideceğimiz yer yarımadaymış tekneden hariç hiç bir vasıta yok. Uzatmayım geldiler tekneyle aldılar bizi. Vardık gideceğimiz yere. Aman Allahım o nasıl yer öyle gözlerimiz fırladı yerinden tam istediğim gibi...Doğayla içiçe, fazla kalabalığı olmayan deniz manzaralı, suyun dibi ayna gibi, bahçeye bar,kütüphane, hamaklı bölüm, yer minderli bölüm, santranç bölümü, okey, tavla bölümü, ya nasıl anlatayım anlatılamayacak kadar güzel bir yer. Yemekleri, çalışanları herşeyi mükemmelin üzerinde...Fiyatı erken rezarvasyonla çok düşük oluyor şimdiden yaptırın biz öyle yapmıştık. Biz bundan sonra tatilleri orda geçirmek istiyoruz. Limanağzı portbeach bir bak manzara görsün gözün...