- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
Canım sen bilirsin yinede ama pansiyona gidip hem kendini yormuş olursun balayında hemde daha çok para harcaması yaparsın :)
şu an pansiyon fiyatına tur şirketleri erken rezervasyonda indirimler yapıyorlar hemde herşey dahil sistemde
yemek düşünmiceksin oda dağılmış düşünmiceksin tadını çıkar balayının bence en iyisi :)
Canım benim dedim ya tercih senin tabi ki
ben Q Premium Resort - Alanya | Etstur a gitmiştim ultra herşey dahil 5 gece erken rezervasyonda 450 tl ye gelmişti
sen şimdi sıkılmıcaksın gibi geliyo ama 2. günden sonra daha hareketli bi yer olsaymış diceksin :)
haklısın belkide bana şimdi tozpembe geliyor olabilir:) dediğin yerede baktım çok hoŞ ama 5 gece 6 gün 2 184 tutyor :) aslında uygun ama biz daha uygun istiyoruz aslında hiç olmazsa yine 2 verilir ama 1 200 1700 arası felan olsa :)
Kızlar yavaş yavaş balayı yerlerimizide seçelim diyoruz artık:) benim istediğim balayım ; böyle dağ evi gibi yada nebiliyim ufak bir pansiyon felan göle bakan şöyle:) uygun fiyatlı güzel ufak biyer:) amasra felanda olabilir ama önerebilceğiniz yerler varmı?
hangi tarihlerde gidiceksiniz bi bakayım senin için :)
Bolu abant olabilir,gerçi düğününüz yaz aynına denk geliyor..
evet aslında orda bi dağ evi güzel olurdu ama temmuzda da pek hoş olmaz herhalde
Ağva greenline guest hause(sıcak bir atmosferi var gibi)bakabilirsin,sapanca otel pansiyonları olabilir..
ımm evet ağvada güselmiş gerçekten :) fiyatıda uygun sayılır:) teşekkür ederim bunlarıda listeme alıyım nişanlım artık deliricek hergün biyerle gidiyorum:)
Kızlar yavaş yavaş balayı yerlerimizide seçelim diyoruz artık:) benim istediğim balayım ; böyle dağ evi gibi yada nebiliyim ufak bir pansiyon felan göle bakan şöyle:) uygun fiyatlı güzel ufak biyer:) amasra felanda olabilir ama önerebilceğiniz yerler varmı?
tam benı kafadansın :) bende öyle yerlerı sevıyorum ınanmazsın bıde esımle yaz için dusunuyoruz balayına gıdemedık bı tatılı hak ettık dedı oda nereye gıtsek deyın aynı senın gıbı daglık bı yer pansıyon kucuk şirin :) hamakta sallanıcaksın cayını içiceksın sabah kahvaltısı mıs kokulu orman arasında off :) süperr
haftasonu kaçamağı, dağ evi, balayı oteli, dağ oteli, Şaleten, CHALETEN Sadece size ve dostlarınıza özel dağ evi » İletişim
Güzel balayı kalmak dağ cennet: The Chalet Inn, Whittier, Kuzey Carolina - TripAdvisor
belkı fıkır olur bı bak canım turlarada bakk degısık seyler oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?