- Konu Sahibi arzuca9432
-
Uzakdoğu için ödemelerimizi herşeyimizi yaptık düğüne 1 gün kala katılım sayısı yetersizliği nedeniyle 1 hafta sonrasına ertelediklerini söyleyince dünya başıma yıkıldı senağlama
bizde antalyaya gittik 5 yıldızlı bi otele ama hiç bişey aratmadı çok güzeldi çok :asigim:
10 kilo aldım döndüm o tarafı kötüydü sadece kaydirigubbakcemile3
biz Antalya Side Club Voyage Sorgun Oteline gittik süperdi ben herkese tavsiye ederim.
ETS Tur ile ayarladık Ekim idi düğünüm oyüzden fiyatlar uygundu
EN GÜZEL BALAYINI BEN YAPTIM BİKEREM KAYNANAMIN YANINDA EVDE TIKLIM TIKLIM DÜĞÜN İÇİN GELEN MİSAFİRLER ...ÇOK GÜZELDİ YANİ...senağlama
balayına antalya sideye gitmiştik otelimizde çok güzeldi ama ben denize girmediğim için sıkıldım ve 7 gün yerine 6 gün kaldık
hayatımın en güzel günlerini balayımda geçirdim diyebilirim
herşeyden işten güçten uzak süper bir tatil oldu
muhteşemdi rüya gibi bayağı masraflı oldu bize
ama bir daha gidemeyiz diye masrafı göze aldık
eşim de ben de şimdi iyi ki gitmişiz diyoruz
çünkü bir daha biraz zor tatile çıkarız
helal olsun aldıkları paralar:hooray:
antalya sideye gittik
otelimiz CLUB VOYAGE SORGUN SELECT:asigim:
işte bazı kareler
ImageShack - Image Hosting :: 1003365.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 1003367l.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 1003604.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 1003359.jpg
nerdeeee düğün bitti eşim 2gün sonra işe başladı 2gün için bir yere gitmeye değmezdi içinde kaldı ama yazılanları okuyunca vallasenağlama
bizde antalya olymposa gitmek istiyoruz. bungalow evlerde kalıcaz inşallah... yeşil deniz sakinlik ohhh miss gibi. tam dinlenmelik.
bizde antalya olymposa gitmek istiyoruz. bungalow evlerde kalıcaz inşallah... yeşil deniz sakinlik ohhh miss gibi. tam dinlenmelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?