• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balay yaptnz m?

yaptım ve kesinlikle yapmanızı tavsiye ediyorum:)
ekim ayında antalyaya(voyage) gittik,ekim ayında
gidilecek en uygun yer olarak görüyorum antalyayı

antalya voyage giden arkadaşlar frica etsem fiyatını yazabilirmisiniz?bende ekimde evlenicem inş. en sıcak güney olur diye düşünüyorum

antalya voyage giden arkadaşlar frica etsem fiyatını yazabilirmisiniz?bende ekimde evlenicem inş. en sıcak güney olur diye düşünüyorum
ekim sonu,kasım başı 5 gün 850 tl(1.5 sene önce)
kasımda fiyatlar çok düşüyor canım,fiyat bayağı bir farketti
evet sıcak oluyor ama sabah 11 den önce akşam 4-5 den sonra deniz soğuk oluyor
akşamları şortla üşüyorsun ama genel anlamda sıcak

Son düzenleme:
yaptım ve tavsiyede ediorum dügünden sonra herseyden uzak basbasa vakit gecirmenin ve dinlenmenin en basit ve uygun yolu balayı bence :1hug::asigim:

Biz esimle ramazan dolayısıyla dügünden biraz gec gittik ama cokda ii oldu hava sartları daha uygun ne cok sıcak nede soguk...

Ekim ayında Aydın - Didim'de Caprice Palace hotelde gecirdik balayımızopuyorumnanaktanı

24 nisan 2010 masal gecemiz Allah'im o gune bir getirsin de bizi insallah gerci kaldi 45 gun ve biz voyage belek dusunuyoruz bakalim nette iyi yorumlar da var kotu yorumlarda.Ama balayini orada geciren arkadaslar varsa fikir verirlerse iyi olur aslinda

Balayına düğün günümün ertesi günü gittik 1 hafta kaldık.Clup voyage sorgun antalya...mükemmel bir oteldi 1.sınıf herşey süperdi yemekleri animasyonu doğası.Herkese tavsiye ederim kesinlikle pişman olmayacağınız bi yer ultra herşey dahil güler yüzlü ve temiz ve doğayla iç içe bir tesis.Keşke yine gidebilsem...Ama çok pahalı sınıf bir otel biraz zor görünüyor :olmaz::olmaz:

ben hiç istememiştim balayına gitmeyi.ne gerek var düğün sonrası masrafa diye.eşim çok ısrar etti iyikide etmiş.o zamana özel yapılan en güzel ani bence...maddi durum el verdiği sürece gidilmesi taraftarıyım :):):)

evlendikten sonraki gün balayına gittik...iyi ki de gitmişiz...çok güzeldi..bence herkes balayına gitmeli...daha sonra yine gidilir fakat o ilk heyecan başka....

benmde cumartesi dügünüm var ve pazar günü balayına gitces valla gitmek lazım die düşünüorum koca bir sene dügünün dügün hazırlgnın stresini atıo insannn

Back