• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balay yaptnz m?

bizde hemen gidememiştik o ara gitmemiz gereken çok düğün vardı yakın dostlarımızdı hepsi..4 ay sonra gittik ama tam oldu asıl alanyada kaldık bir tatil köyünde ama alanya fethiye arasındaki bütün sahil koylarında gezdik çok güzeldi :asigim:

Kızlar bızımkıde karadenız tarafında yayla gıbı kaplıca gıbı doğal bı ortam ıstıyor :a015: ne guzel denızın plajın dıskonun hayalını kurarken ben hepsı suya düştü kötükedihüso

karadenız tarafında balayına cıkan,yada önerıde bulunucak olan var mı?

biz gitmiştik marmarise çok güzel geçmişti balayımız şimdi istesek öle güsel tatil geçiremiyoz herşey tadında güselmiş.kaydirigubbakcemile2

waoooww harika bişey olmalı..en büyük hayalim sırtımda sırt cantası ve elimde profosynel bi fotoğraf mak ile dünyayı gezmek..başka ülkelerde uyanmak.. ahhh belki bir günnn :Saruboceq:

biz de caprice hotel de yaptık balayımızı, hemi de kral dairesinde :teytey:
mevsimden dolayı baya uygundu fiyat..süperdi herşey...

yeni evlencekler kesinlikle imkanları zorlasın balayı yapsın ,o günlerin tadını cıkarsın , hayata işe güce dalmadan... yapamasaydım hep içimde kalırdı eminimmm yerimseniben

Evet süperdi. İyiki de gitmişiz o zmn şimdi bu krizde gidelim bakalım :) Biraz zor bu sene türkiye paklar bizikaydirigubbakcemile3

İki hafta gezdik ,tozduk.Çeşme'ye ,Cunda Adası'na ve Assos 'a gittik.Çok güzel ve keyifliydi.:asigim:

Ben balayı hiç yapmadım,buda bende bir ukte kalmıştır.
Nasıl olduğunu çok merak ediyorum yaa.............................

Uzakdoğu için ödemelerimizi herşeyimizi yaptık düğüne 1 gün kala katılım sayısı yetersizliği nedeniyle 1 hafta sonrasına ertelediklerini söyleyince dünya başıma yıkıldı senağlama
bizde antalyaya gittik 5 yıldızlı bi otele ama hiç bişey aratmadı çok güzeldi çok :asigim:
10 kilo aldım döndüm o tarafı kötüydü sadece kaydirigubbakcemile3

biz kısmetse 12 aralıkta evlenecez ve kış tatili düşünmediğimiz için en erken 2010 yazında balayı yapabilecez inşallah...
ben ege tarafına gitmek istiyom özellikle...bakalım gidebilecek miyiz:asigim:

biz kısmetse 12 aralıkta evlenecez ve kış tatili düşünmediğimiz için en erken 2010 yazında balayı yapabilecez inşallah...
ben ege tarafına gitmek istiyom özellikle...bakalım gidebilecek miyiz:asigim:

Allah kısmet ederse gidin bence,bak bizim gibi gitmemiş
olanlarda içimizde ukte kalıyor...........................................

ay bizde yaptık süperdi evlendik 4 ün sonra cıktık 10 gün başbaşa ye iç dök eylen vur devir hersey yaptık cok eğlendik hatta biz ilişkiye giremedğimiz için kok monoton 4 gün gecirdik tatil bize yaradı ilişkiye girememiştik yine ama kafamızı dagıtıyoduk belki tatile gitmeseydik depresyona girecektik herkese tavsiye ediyorum orda daha cok paylasımlar oluyo yalnız 2 kişi biri erkek biri dişi :CüvCüv:

biz balayı için karlık evine gitmiştilk kesinlikle gidilmesini tavsiye ederim o anlar başka sonra illaki tatile gidilio

bizde kısmetse ağustosta balayına antalyadayız voyage belek

bizde gitmedik..ama evlendikten 2 sene sonra çok güzel bi tatil yaptık ona sayıyorum...sağlık olsun..

Back