• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balay yaptnz m?

feyzacım benim bi arkadşım kapalı ve geçen sene eşiyle şah inn paradise otele gittiler ve çok memnun kalmışlar bu sene tekrar gidicekler oteli incelemiştim denize sıfır güzel bi otel istersen sende bi incele ama fiyatlarını bilmiorum belki erken rezervasyon vardır..

tsk ederim canima.s.

bızde yaptık marmarıse gıttık cok guzeldı gene gıtmek ıstıyom ama ozamankı gıbı guzel olmaz bence

bızde yaptık marmarıse gıttık cok guzeldı gene gıtmek ıstıyom ama ozamankı gıbı guzel olmaz bence

tabi canım balayı gibi olmaz bu sefer gideceğin tatil herzamanki tatil gibidir... çünkü birbirinizi tanıyorsunuz, artık keşfedecek pek fazla birşey kalmadığı için ancak dinlenmek ve eğlenmek için gidilen tatillerden olur...

bız de abantta yapmıstık.valla kızlar sesız sakın kafa dınleyelım dersenız en ıdeal yerlerden bırı tavsıye ederım yane

gettik tabi gitmezmiyiz edilmezmi heçkaydirigubbakcemile3
bizde antalya larada sera otele gittik otel süperdi çok güzel vakit geçirdik gerçi o ilk günler heryer çok güzel

gettik tabi gitmezmiyiz edilmezmi heçkaydirigubbakcemile3
bizde antalya larada sera otele gittik otel süperdi çok güzel vakit geçirdik gerçi o ilk günler heryer çok güzel

Evet aynen katılıyorum.Balayında nereye gidilirse gidilsin,heryer süper
görünüyordur insanın gözüne...................................

malesef bizde yapamadık gözüm cook yükseklerde degildi balayına gitmek istediğim tek yer vardı AĞVA ama orasıda olmadı malesefsenağlama

Back