- Konu Sahibi arzuca9432
Zaten balayı birkere oluyor.Bence gidin arkadaşlar............................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bende bu otele gittim ve çok memnun kaldım bence balayı için güzel bir otel ben 2 katlı villa tarzı yapılarda kaldık sahile en yakın olan hani açık bar varıya iste orada bence süperdi
EN GÜZEL BALAYINI BEN YAPTIM BİKEREM KAYNANAMIN YANINDA EVDE TIKLIM TIKLIM DÜĞÜN İÇİN GELEN MİSAFİRLER ...ÇOK GÜZELDİ YANİ...senağlama
bızde balayımızı burda gecırmıstık harıkaydı tek kelımeyle.bız otel kısmında kalmıstık.ben bır otelcı olarak otel odasını daha cok sevıyorum
Sıkılan da varmış balayından öğrenmiş olduk........................................
evet sıkıldım çünkü antalya benim için doğru seçim değildi ...
cnm bencede antalyayı secmekle ıyı yapmamıssınız cunku daha sakın olan yerler var benım arkım kapalı o yzuden ıstemedı antalyayı caprıs palace a gıtmıstı hem ekım oldugu ıcın cok uygun fıyata gıtmıslerdı onlar
valla daha onceden 2 kere bodrum 1 kere antalya ya gittiğimiz için,balayı parası ve plazma bizim cepten cıkacagı için(paralar suyunu cekti),ya balayı ya plazma da karar vermemiz gerektiği için tercihimi hiç düşünmeden plazma da kullanıp,127 ekran tv yi patlatıverdik!!! DDD artık ev de oturur bütün yaz tv izleriz ankara nın muhtesem güzellikteki (!) sıcagında... neyse geceleri serin allahtan.
"takılan altınlarla gidin" hiç demeyin,altınları imanımızı gevreten araba kredisini kapatmak için kullanıcaz inşallah,sıkıldık her ay öde öde!!! gerci biz de şans mı var anacım malum krize denk geldik,normalde takılacak olanın yarısı kadar takılırsa oturup gobek atmak gerekecek sanırım!