• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balay yaptnz m?

Uzakdoğu için ödemelerimizi herşeyimizi yaptık düğüne 1 gün kala katılım sayısı yetersizliği nedeniyle 1 hafta sonrasına ertelediklerini söyleyince dünya başıma yıkıldı senağlama
bizde antalyaya gittik 5 yıldızlı bi otele ama hiç bişey aratmadı çok güzeldi çok :asigim:
10 kilo aldım döndüm o tarafı kötüydü sadece kaydirigubbakcemile3

maşallah 10 kilo muuuuuuu:1shok:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

biz Antalya Side Club Voyage Sorgun Oteline gittik süperdi ben herkese tavsiye ederim.
ETS Tur ile ayarladık Ekim idi düğünüm oyüzden fiyatlar uygundu

netten baktım canım çok güzel görünüyor. akşam aşkıma gidiimde bi gösteriim hihoyyyt

EN GÜZEL BALAYINI BEN YAPTIM BİKEREM KAYNANAMIN YANINDA EVDE TIKLIM TIKLIM DÜĞÜN İÇİN GELEN MİSAFİRLER ...ÇOK GÜZELDİ YANİ...senağlama

bizde 10 ekımde evlenıcez kısmetse 12 ekımde de kemerde olucaz :asigim::asigim:
sonrasında da duruma göre ya çanakkaleye gecıcez yada ordan fethıye ye gecebılırız..hihoyyyt

Ay evet kızlar bende kılo almıŞtım tabı kalorı kaybedıp yemek yemek ınsanı ŞıŞmanlatıyor

yılbaşına 3 gün kala evlenirsen benim gibi gidemezsin tabi balayına. ne balayı soğuk ve yağmurdan evden çıkıp yemeğe bile gidemedik. bu sene yılbaşından önce izmir felaketti

hayatımın en güzel günlerini balayımda geçirdim diyebilirim
herşeyden işten güçten uzak süper bir tatil oldu:kahve:
muhteşemdi rüya gibi bayağı masraflı oldu bize
ama bir daha gidemeyiz diye masrafı göze aldık
eşim de ben de şimdi iyi ki gitmişiz diyoruz
çünkü bir daha biraz zor tatile çıkarız
helal olsun aldıkları paralar:hooray:

antalya sideye gittik
otelimiz CLUB VOYAGE SORGUN SELECT:asigim:

işte bazı kareler
ImageShack - Image Hosting :: 1003365.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 1003367l.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 1003604.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 1003359.jpg

balayına antalya sideye gitmiştik otelimizde çok güzeldi ama ben denize girmediğim için sıkıldım ve 7 gün yerine 6 gün kaldık

hayatımın en güzel günlerini balayımda geçirdim diyebilirim
herşeyden işten güçten uzak süper bir tatil oldu:kahve:
muhteşemdi rüya gibi bayağı masraflı oldu bize
ama bir daha gidemeyiz diye masrafı göze aldık
eşim de ben de şimdi iyi ki gitmişiz diyoruz
çünkü bir daha biraz zor tatile çıkarız
helal olsun aldıkları paralar:hooray:

antalya sideye gittik
otelimiz CLUB VOYAGE SORGUN SELECT:asigim:

işte bazı kareler
ImageShack - Image Hosting :: 1003365.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 1003367l.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 1003604.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 1003359.jpg

ay bende bu otele gittim ve çok memnun kaldım bence balayı için güzel bir otel ben 2 katlı villa tarzı yapılarda kaldık sahile en yakın olan hani açık bar varıya iste orada bence süperdi

ben hiç sıkılmadım kızlar hatta nasıl geçti anlamadım keşke daha uzun olsaydı diye düşündüm...

nerdeeee düğün bitti eşim 2gün sonra işe başladı 2gün için bir yere gitmeye değmezdi içinde kaldı ama yazılanları okuyunca vallasenağlama

bizde gitmistik...cok keyifliydi..simdi ara ara tatillere gidiyoruz ama balayi baska oluyor...
fethiye hilside beachte yapmistik balayimizi:asigim:
öyle süperdiki...2 sene bitecek hala hediyeler gönderiyorlar sagolsunlar:icecream:

bizde antalya olymposa gitmek istiyoruz. bungalow evlerde kalıcaz inşallah... yeşil deniz sakinlik ohhh miss gibi. tam dinlenmelik.

Back