- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
Bende öyle :) yorum okuyorum kürle ilgili %90 olumlu :))S Sedaaedaa34 ayyy ya macunu yemek icin saat sayiyorum resmen tadini pek sevmiyorum ama sanki ise yarayacak gibi hissediyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle :) yorum okuyorum kürle ilgili %90 olumlu :))S Sedaaedaa34 ayyy ya macunu yemek icin saat sayiyorum resmen tadini pek sevmiyorum ama sanki ise yarayacak gibi hissediyorum![]()
Bende okudum baya cogu kisi kullandigim ay kaldim yazmış bazıları da kur yuzunden kist oldu yazmisBende öyle :) yorum okuyorum kürle ilgili %90 olumlu :))
Evet kist yapanda olmuş . Acayip iştahım açıldı öküzler gibi yiyorumBende okudum baya cogu kisi kullandigim ay kaldim yazmış bazıları da kur yuzunden kist oldu yazmis
Benim istahta degisiklik yok ben kuru tok karna yiyorum yoksa mide yanmasindan duramiyorum dun gece cok rahatsiz oldumEvet kist yapanda olmuş . Acayip iştahım açıldı öküzler gibi yiyorumkürü yemedim daha karnım tok az vakit geçmesini bekliyorum :)) kilo almaya çalışıyorum zaten belki alırım bu sayede :) kürle ilgisi varmı bilmiyorum ama doymak bilmiyorum :))))
Bende simdi yicem . Rahatsız ediyorsa tok ye canim ben aç yemeye çalışıyorum suan ac değilim ama yicem mecburBenim istahta degisiklik yok ben kuru tok karna yiyorum yoksa mide yanmasindan duramiyorum dun gece cok rahatsiz oldum
Ay bize mutlaka haber ver olur mu . Akıntı kasik agrisi vs oldu mu canimBen bu ay kullandım şimdi beklemedeyim hatta 3 gün erken yumurtlama oldu ve çatldı normalde bende değil çatlam yumurtlama olmazdı. Düzensiz adetlerim var. Bat 2 mart bekliyorumm
Valla kuzum şöyle yumurtlamadan ve çatlamadan sonraki günde kasık batmalarım vardı özellikle sağ kasık. Yattığımda daha batmalar oluyordu gaz sancısı gibiydi. Ara ara ateş basmaları geliyor. Bu sabahtan akşama kadar bişey yiyemedim canm hiç bişey istemedi. Sağ bel kemiğimde ağrı ve bel boşluklarımda ağrılarım oluyor. Bu sabah peçeteye tuhaf bir akıntı geldi kahverengi desem değil turuncu desem değil bi damladan az dahada görmedim. Göğüslerimde hasaslık yok sadece koltuk altıma doğru üst kısımlarda gün içinde üşütürsünde sancı saplanır ya öyle oluyor Genital bölgemde de baskı hissediyorum acaba enfeksiyon mu var. 8 aydır denemede olduğum için sürekli kendimi izliyorum her hareketi dinliyorumAy bize mutlaka haber ver olur mu . Akıntı kasik agrisi vs oldu mu canim
Valla koltuk altına doğru olan sancı gebeliğin en basında oluyo çoğu kişi göğüs agrisindan basliyo belirtilere özellikle koltuk altı dediğin . Bata 12 gün var dimi . Daha önce böyle belirtiler oldu mu hiç . Ama gebelik olmuş olsa bu kadar erken başlar mi bilmiyorum . İnsallah vardır içerler biseyler :)Valla kuzum şöyle yumurtlamadan ve çatlamadan sonraki günde kasık batmalarım vardı özellikle sağ kasık. Yattığımda daha batmalar oluyordu gaz sancısı gibiydi. Ara ara ateş basmaları geliyor. Bu sabahtan akşama kadar bişey yiyemedim canm hiç bişey istemedi. Sağ bel kemiğimde ağrı ve bel boşluklarımda ağrılarım oluyor. Bu sabah peçeteye tuhaf bir akıntı geldi kahverengi desem değil turuncu desem değil bi damladan az dahada görmedim. Göğüslerimde hasaslık yok sadece koltuk altıma doğru üst kısımlarda gün içinde üşütürsünde sancı saplanır ya öyle oluyor Genital bölgemde de baskı hissediyorum acaba enfeksiyon mu var. 8 aydır denemede olduğum için sürekli kendimi izliyorum her hareketi dinliyorum![]()
Yokk olmamıştı 3 ay önce bi göğüslerim dolmuştu oda yumurtlamadan dolayıydı adete kadar sürdü ama uçlarına domunamazdım. Şimdi koltuk altından ara ara oluyor. İnşallah vardır takıntı yaptım zaten şu 12 gün nasıl geçer bilmiyorummValla koltuk altına doğru olan sancı gebeliğin en basında oluyo çoğu kişi göğüs agrisindan basliyo belirtilere özellikle koltuk altı dediğin . Bata 12 gün var dimi . Daha önce böyle belirtiler oldu mu hiç . Ama gebelik olmuş olsa bu kadar erken başlar mi bilmiyorum . İnsallah vardır içerler biseyler :)
Çok iyi anlıyorum seni . Takıntı yapma ne kadar üzerine düşersek o kadar olmuyo yaşayıp görüyoruz . Düşünme demiyorum çünkü bende yapamıyorum hatta bana diyenlere de gıcık oluyorum . Ama takıntı haline getirme kendini oyala . Mesela ben kanevice yapmaya başladım aslında sevmem öyle elişi falan ama sırf oyalanmak icin ogrendim yapıyorum gayet dağıtıyo beni en azından aglamayi kestim. Bu süreç hiçte kolay değil ama elimizden geleni yapalım rabbim en hayırlısını versinYokk olmamıştı 3 ay önce bi göğüslerim dolmuştu oda yumurtlamadan dolayıydı adete kadar sürdü ama uçlarına domunamazdım. Şimdi koltuk altından ara ara oluyor. İnşallah vardır takıntı yaptım zaten şu 12 gün nasıl geçer bilmiyorumm![]()
Senin bat ne zamann ???Çok iyi anlıyorum seni . Takıntı yapma ne kadar üzerine düşersek o kadar olmuyo yaşayıp görüyoruz . Düşünme demiyorum çünkü bende yapamıyorum hatta bana diyenlere de gıcık oluyorum . Ama takıntı haline getirme kendini oyala . Mesela ben kanevice yapmaya başladım aslında sevmem öyle elişi falan ama sırf oyalanmak icin ogrendim yapıyorum gayet dağıtıyo beni en azından aglamayi kestim. Bu süreç hiçte kolay değil ama elimizden geleni yapalım rabbim en hayırlısını versin
Ohoo benim çok var :) daha bitmedim ki yarin bitiyo. 25 gün falan var en fazla:)Senin bat ne zamann ???
Gelsin yumurtlamalar :)))Benim bugun adet bitti :)
Ayin 16sinda aksam basladi ama varla yok arasindaydi lekelenmeydi sadece 17 ve 18inde normal kanama geldi 19unda lekelenmeye dondu ve bu gece bittiGelsin yumurtlamalar :)))
Benimde bugun leke leke geldi yarin kesin biter . Bak yazan arkadasında adeti erken bitmişAyin 16sinda aksam basladi ama varla yok arasindaydi lekelenmeydi sadece 17 ve 18inde normal kanama geldi 19unda lekelenmeye dondu ve bu gece bitti
Yumurtlamadan sonraki günlerde neler yaşadın benim yumurtlama 15 şubat çatlama 16Benim bugun adet bitti :)
Benim daha yumurtlama donemim gelmedi ki canim adetim yeni bittiYumurtlamadan sonraki günlerde neler yaşadın benim yumurtlama 15 şubat çatlama 16
Benim hamile kaldigim ay da erken bitmistiBenimde bugun leke leke geldi yarin kesin biter . Bak yazan arkadasında adeti erken bitmiş