- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
-
Yok olmadi uzagiz baya ben sakaryadayim :)Yok Artik :) Ordu
:)) bu arada bu kür fazla fazla akıntı ve kasik agrisi yapiyo ben yorumlarda çok araştırdım belirti yaşadığımızı sanmayalım :) ben zaten göğüs belirtisi olmadığından anlıyorum hamile olmadığımı genelde hep oluyo çünkü . Senin ilk gebeliğinde oldumu meselaYok olmadi uzagiz baya ben sakaryadayim :)
Oldu canim goguslerim asiri sisti ve aciyordu:)) bu arada bu kür fazla fazla akıntı ve kasik agrisi yapiyo ben yorumlarda çok araştırdım belirti yaşadığımızı sanmayalım :) ben zaten göğüs belirtisi olmadığından anlıyorum hamile olmadığımı genelde hep oluyo çünkü . Senin ilk gebeliğinde oldumu mesela
İşte benimde adetten önce çok agriyo sisiyo ama 2 gün kala rahatliyo anlıyorum adet olucami. Bu ay kafama takmicam dusunmicem diyodum ama kür yapıyorum nasıl düşünmiyim :) ama ovulasyon testi falan almicam çok strese sokuyo beniOldu canim goguslerim asiri sisti ve aciyordu
Ben hic kullanmadim ovulasyon testi bana da bi ates basti sanki macunu yiyinceİşte benimde adetten önce çok agriyo sisiyo ama 2 gün kala rahatliyo anlıyorum adet olucami. Bu ay kafama takmicam dusunmicem diyodum ama kür yapıyorum nasıl düşünmiyim :) ama ovulasyon testi falan almicam çok strese sokuyo beni
Hahahahah :))) bal yapmıştır :) kullanma zaten çok stres yaptım ben geciktim hatta hiç gecikmezdim 2 aydır gecikiyorumBen hic kullanmadim ovulasyon testi bana da bi ates basti sanki macunu yiyince
Nasıl yaptırıcam onu hastaneyle çok işim olmuyor hiç bir bilgim yokHormon tahlillerini yaptır canim . Biraz bekle istersen olur belkide
Ben de 23, 24 olucam
adetin 2. En geç 3. Günü kan tahlili vericeksin hormon tahlili. Gebelik düşünüyorsan yaptırmalısın bence değerlerine bakılsın hani bi aksilik var mi diyeNasıl yaptırıcam onu hastaneyle çok işim olmuyor hiç bir bilgim yok
Bende gecen ay geciktimHahahahah :))) bal yapmıştır :) kullanma zaten çok stres yaptım ben geciktim hatta hiç gecikmezdim 2 aydır gecikiyorum
Direk hastaneye gidip hormon tahlili mi dicem veya sağlık ocağı olur muadetin 2. En geç 3. Günü kan tahlili vericeksin hormon tahlili. Gebelik düşünüyorsan yaptırmalısın bence değerlerine bakılsın hani bi aksilik var mi diye
Sağlık ocağı burda yapiyo ama hepsine bakılmıyor hastanede daha detaylı bakiyolarDirek hastaneye gidip hormon tahlili mi dicem veya sağlık ocağı olur mu
Olur canim ben gebelik dusunuyorum hormonlarima baktirmak istiyorum dersinDirek hastaneye gidip hormon tahlili mi dicem veya sağlık ocağı olur mu
Ben önceki ay ovulasyon testi yüzünden geciktim stresten bu ayda hsg çekildim ona bağlıyorumBende gecen ay geciktim
Hsgden sonraki ay hamile kalan cok hadi bakalimBen önceki ay ovulasyon testi yüzünden geciktim stresten bu ayda hsg çekildim ona bağlıyorum
İnsallah insallah hsg çekildim adet biter bitmez yumurtlama gunlerinide değerlendirdim ama olmadı bu ay bakalım insallah önümüzdeki ay olurHsgden sonraki ay hamile kalan cok hadi bakalim
Hep birlikte saglikli hamilelik gecirelim sen ne zaman adet olcan marttaİnsallah insallah hsg çekildim adet biter bitmez yumurtlama gunlerinide değerlendirdim ama olmadı bu ay bakalım insallah önümüzdeki ay olur
Öğrenirsin canim bisey yok zaten folik asit basladin miAyyy bide bebek istiyorum daha hastane de ne yapılır onu bi bilsemnnefffret ediyorum hastanelerden
En geç 15 yada 16 si olurum . Normalde 26. Gün oluyodum hep ama 30 a çıktım bu ayHep birlikte saglikli hamilelik gecirelim sen ne zaman adet olcan martta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?