- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
Amiiin sen ne zaman olucanHep birlikte saglikli hamilelik gecirelim sen ne zaman adet olcan martta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiin sen ne zaman olucanHep birlikte saglikli hamilelik gecirelim sen ne zaman adet olcan martta
Bende senin gibiydim alıştım :)Ayyy bide bebek istiyorum daha hastane de ne yapılır onu bi bilsemnnefffret ediyorum hastanelerden
Bende 17 veya 18indeEn geç 15 yada 16 si olurum . Normalde 26. Gün oluyodum hep ama 30 a çıktım bu ay
1 2 gün arayla mutlu oluruz insallahBende 17 veya 18inde
Aynen canim gerci ben adete 2 3 gun kala test yapiyorum1 2 gün arayla mutlu oluruz insallah
Bende yaparım belki :) negatif çıksa bile ben adet olana kadar Umut kesmiyorum kanda bile negatif cikiyo ben hala hayal kuruyorum :)Aynen canim gerci ben adete 2 3 gun kala test yapiyorum![]()
Benim umudum kalmiyo negatif cikincaBende yaparım belki :) negatif çıksa bile ben adet olana kadar Umut kesmiyorum kanda bile negatif cikiyo ben hala hayal kuruyorum :)
Ya benim arkadasım kanda negatif çıktı 2 gün kısa adet gördü ve sonra 1 aylık hamile olduğunu öğrendi :) üstüne gördü . Bende kendimi kaptırıyorum isteBenim umudum kalmiyo negatif cikinca
HayırrrrÖğrenirsin canim bisey yok zaten folik asit basladin mi
Verirler canimHayırrrreczaneden alayım folik asit desem verirler dimi
Ay hadi hayırlı sonuçlar alırsın inşallahVerirler canim @bide bele cek
Kizlar bu sabahta yedim macunumuçörekotunu pek sevmem ama zorla yiyorum
Bende zorlanıyorum ama mecbur yiyorum :) aç karnına hiç çekilmiyo :) bugun adetin 4. Günü aşırı adet sancısı cekiyorum normalde bu kadar sürmez agrisi bundan mi oldu acabaVerirler canim @bide bele cek
Kizlar bu sabahta yedim macunumuçörekotunu pek sevmem ama zorla yiyorum
Benimde cok agrili olur bu sefer hic olmadiBende zorlanıyorum ama mecbur yiyorum :) aç karnına hiç çekilmiyo :) bugun adetin 4. Günü aşırı adet sancısı cekiyorum normalde bu kadar sürmez agrisi bundan mi oldu acaba
Hepimiz enteresan olduk :)) eşim diyorki ayarını bulamadım her ay bisey çıkarıyorum adamın basına :))))Benimde cok agrili olur bu sefer hic olmadi
Ben yumurtlama erken olacak mi onu merak ediyorumHepimiz enteresan olduk :)) eşim diyorki ayarını bulamadım her ay bisey çıkarıyorum adamın basına :))))
Genelde hep erken yumurtladım yaziyolar bunu kullananlar . Bende merak ediyorum da nasıl anlicam hiç bilmiyorumBen yumurtlama erken olacak mi onu merak ediyorum![]()
Ben ateşten anliyorum bide rahim agzi yumusuyo ve yukari cikiyoGenelde hep erken yumurtladım yaziyolar bunu kullananlar . Bende merak ediyorum da nasıl anlicam hiç bilmiyorum
Suan aldım karıştırıyorum yicemMacunlar yenildi mi kizlar![]()