- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
-
Aa evet hafta sonu unuttumPazartesi veririm anca canim
Benimki de taneliydi canim artik tiksindim resmenSelamun aleyküm kızlar nasılsınız :) Bu ay bende bu kürü uygulayanlardanım. Aslında bende bir sıkıntı olduğu çıkmıyor ama yinede yaptım. Belki tutunmada sıkıntı vardır veya her ay düzgün yumurtlama olacak diye de bir şey yok yani :) o sebeple uyguladım. Eşime de ayrı kür uyguladık. İnşaAllah gelir evlatlarımız hayırlısıyla...
Ama tabi çörek otunun çekilmiş halini bulamadım. Köydeyiz. Kürün içine taneli olarak koydum ve çiğnedim. Çile çektim resmen
Benimki de taneliydi canim artik tiksindim resmen
Sagol canim evet kanda da cikti idrar testlerimde koyulasiyor pazartesi tekrar kan vericem umarim saglikli bir şekilde ilerlerAy sahi miiiiibende acaba böyle vesile olmaz mı diye üzülmüştüm. Allah'ımmm ne hale geldim çiğnerken
Ay bu arada sen gebe kaldın değil mi? Bir iki yoruma baktımda sonucunu almışsın. Ay inşaAllah Rabbim hayırla doğum nasip eder güzel arkadaşımmm
Aleykümselam canim taneli olarak çiğnemen daha güzel güzelce çiğne öyle yutSelamun aleyküm kızlar nasılsınız :) Bu ay bende bu kürü uygulayanlardanım. Aslında bende bir sıkıntı olduğu çıkmıyor ama yinede yaptım. Belki tutunmada sıkıntı vardır veya her ay düzgün yumurtlama olacak diye de bir şey yok yani :) o sebeple uyguladım. Eşime de ayrı kür uyguladık. İnşaAllah gelir evlatlarımız hayırlısıyla...
Ama tabi çörek otunun çekilmiş halini bulamadım. Köydeyiz. Kürün içine taneli olarak koydum ve çiğnedim. Çile çektim resmen
Aleykümselam canim taneli olarak çiğnemen daha güzel güzelce çiğne öyle yut
Yumurtluyor olabilirsin canim hakkında hayırlısı olsun insallah faydasını görürsünEvet canım bende öyle yaptım reglin 14.günü bugün. 10 gün yapmıştım kürü. Hayırlısı olsun inşaAllah yaaa. Bugün acayibim. Karnım kasılıyor ağrı giriyor. Bir de iki göğüs arası sıkışıyor gibi oluyor. Yumurtlama dönemindem sanırım
Yok sadece tahlil baktirdimAy maşaAllah yaaaDoktora muayene oldun mu peki canım
Yok sadece tahlil baktirdim
Ben bu ay denedim olumsuz .. yumurta geliştiriyor erken catlatiyo
BAl tarçın çörekotuHangi kür soğan kürü mü canım ?
Yok sadece tahlil baktirdim
BAl tarçın çörekotu
Uygula canim çoğu kişide ise yarıyoEvet canım gördüm.Başlığa bakmamışım :) o kadar gebelikle ilgili sayfayı takip ediyorum ki aklım soğan küründe kalmış.Ben de uygulayım bu kürü
Folik asit aliyorum zaten pazartesi gidicemPazartesi gidecek misin muayeneye. Alman gereken ilaçlar olursa geç kalma inşaAllah
Cok dusuk ama ya kimyasal diye korkuyorumSüperrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?