• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal tarçın çörekotu kürü ile heyecanlı bekleyiş

Kızlar adetim biteli 9 gün oluyor bugün kahverengi lekelenme olmuş inşallah bebek vardır

Naberr Naberr bütün yorumları okudum sonucunu duyunca cok sevindim. Benim rahmimde polip var polipi aldırdıktan sonra bu kürü denicem çorekotumla tarçınımı bile aldım. Bal olarak çam balı var evde o olur mu?

Naberr Naberr bütün yorumları okudum sonucunu duyunca cok sevindim. Benim rahmimde polip var polipi aldırdıktan sonra bu kürü denicem çorekotumla tarçınımı bile aldım. Bal olarak çam balı var evde o olur mu?
Valla olur heralde canim o konuda bilgim yok bizim bal koyden gelmisti ama ne bali bilmiyorum

Valla olur heralde canim o konuda bilgim yok bizim bal koyden gelmisti ama ne bali bilmiyorum
Bide doktor polipi aldırdıktan sonra yumurta takibi yapıcaz kendiliginden yumurtlamıyosan ilac vericem demisti. Sizce takip yaptirdıktan sonra mı baslasam küre. Bide kisti hangi durumlarda yapiyoki bende pko var

Ozel bi hastanede baktirdim 10.52ye dusmus yarin devlete gidicem sanırım kimyasal
Charles inşallah kimyasal değildir ama kimyasal bile olsa üzülme demek ki çocuğun olabiliyor demek ki sağlıklı bir kadınsın birdahaki ay olur en azından vücudun hamileliğe hazır bunu öğrenmiş oldun

Back