- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
Hayır stres yapmak yok iyi düşün geç döllenmedir herkesin değeri ayni olmuyoki. Pazartesi iyi haberler alicaksin kötü düşünmek yokCok dusuk ama ya kimyasal diye korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır stres yapmak yok iyi düşün geç döllenmedir herkesin değeri ayni olmuyoki. Pazartesi iyi haberler alicaksin kötü düşünmek yokCok dusuk ama ya kimyasal diye korkuyorum
Cok dusuk ama ya kimyasal diye korkuyorum
Deneyeyim canimCanımm havuç suyu iç sabah akşam bir bardak taze sıkılmış olacak. Tutunmasında çok güçlü bir vesile
Yumurtlama kanamasidir bence canimKızlar adetim biteli 9 gün oluyor bugün kahverengi lekelenme olmuş inşallah bebek vardır
Yumurtlama kanamasidir bence canim
Evet canim gunasiri degerlendirinDeğerlendirmek lazım galiba bu günleri :)
Valla olur heralde canim o konuda bilgim yok bizim bal koyden gelmisti ama ne bali bilmiyorumNaberr bütün yorumları okudum sonucunu duyunca cok sevindim. Benim rahmimde polip var polipi aldırdıktan sonra bu kürü denicem çorekotumla tarçınımı bile aldım. Bal olarak çam balı var evde o olur mu?
Bide doktor polipi aldırdıktan sonra yumurta takibi yapıcaz kendiliginden yumurtlamıyosan ilac vericem demisti. Sizce takip yaptirdıktan sonra mı baslasam küre. Bide kisti hangi durumlarda yapiyoki bende pko varValla olur heralde canim o konuda bilgim yok bizim bal koyden gelmisti ama ne bali bilmiyorum
Şimdi okudum e2 30 dan yüksek olan yapmasın yazılmış benim 33 çıkmıştıValla olur heralde canim o konuda bilgim yok bizim bal koyden gelmisti ama ne bali bilmiyorum
33 çok yüksek değil canim 40-50 olanlarda kist yapiyoŞimdi okudum e2 30 dan yüksek olan yapmasın yazılmış benim 33 çıkmıştı
Ozel bi hastanede baktirdim 10.52ye dusmus yarin devlete gidicem sanırım kimyasalKan verdin mi bugun canımNaberr
Charles inşallah kimyasal değildir ama kimyasal bile olsa üzülme demek ki çocuğun olabiliyor demek ki sağlıklı bir kadınsın birdahaki ay olur en azından vücudun hamileliğe hazır bunu öğrenmiş oldunOzel bi hastanede baktirdim 10.52ye dusmus yarin devlete gidicem sanırım kimyasal
Tamam teşekkürler33 çok yüksek değil canim 40-50 olanlarda kist yapiyo
Ne diyosun yaaaOzel bi hastanede baktirdim 10.52ye dusmus yarin devlete gidicem sanırım kimyasal
Pembe lekelenmem de basladi kanamam baslar sabaha kadarNe diyosun yaaainanmıyorum haber ver mutlaka
Pembe lekelenmem de basladi kanamam baslar sabaha kadar