Bal tarçın çörekotu kürü ile heyecanlı bekleyiş

Benim de varla yok arasi ama kesin yoktur
Testimde yok evde dışarıyada çıkamıyorum anahtarı yaninda götürmüş akıllı eşim evden çıksam kapıda kalicam . Amaaan bende belirti falan gitti zaten kasiklarim göğsüm falan önceki gibi değil bende kesin bisey yok adet olmayı beklicem iyice stres oldum ya

Benim gogusler ayni hala ama adet olacağım icin olabilir

Naberr test bozuk demistimya . Control çizgisi o kadar yavaş belirdiki bide çok soluk çıktı . Ama test cizgiside çok çok çok az belirdi . Test bozuk orası kesin ama niye yine az çizgi çıktı kafamda deli sorular . Resmini cektim resimde belli olmuyo efekt yapınca az bisey gözüktü . Yarin alip tekrar yapicam

Ben yarin ki atesime gore yapicam ya da yapmicam

Uzulme o kadar yapacak bisey yok benimki de sahte cizgi muhtemelen
Adet olmadan önce sinyal verirdi . hiç karnım falanda ağrımadı bi anda geldi rahim ağzı kontrolü yapicaktim güya bi baktım leke var bende cektim donumu yukarı kahve yaptım kendime inat değilmi keyif yapicam

Adet olmadan önce sinyal verirdi . hiç karnım falanda ağrımadı bi anda geldi rahim ağzı kontrolü yapicaktim güya bi baktım leke var bende cektim donumu yukarı kahve yaptım kendime inat değilmi keyif yapicam
Amannn napalim ya bu ay boyle oldu onumuzdeki ay da inofolic combi diye bir ilac var onu deneriz ben dis gebeligimde onunla hamile kalmistim normalde pco ilaci ama yumurtalari gelistiriyor adetten sonra 10 gun gunde 1 tane icmistim

Amannn napalim ya bu ay boyle oldu onumuzdeki ay da inofolic combi diye bir ilac var onu deneriz ben dis gebeligimde onunla hamile kalmistim normalde pco ilaci ama yumurtalari gelistiriyor adetten sonra 10 gun gunde 1 tane icmistim
Aynen deneye deneye tutturucaz bi gün :)) ben onu çok duydum denemek istiyorum aslinda kist falan tapman ihtimali var mi biliyo musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…