Bal, çörek otu yerken karın , göğüs ağrısı yaşayan oldu mu ?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.393
1.582
333
Kızlar dün adetin 2. Günü tam ölçü olmasa da karıştırıp bir çay kaşığı kadar çörek otu bal tarçın yemeye çalışıyorum ama alt karnım ve göğüslerim sızlıyor normalde bu zamanlar ağrım olmaz , şaşırdım . İyi mi kötü mü onu da anlamadım :) var mı acaba başka başına gelen ?

Kızlar dün adetin 2. Günü tam ölçü olmasa da karıştırıp bir çay kaşığı kadar çörek otu bal tarçın yemeye çalışıyorum ama alt karnım ve göğüslerim sızlıyor normalde bu zamanlar ağrım olmaz , şaşırdım . İyi mi kötü mü onu da anlamadım :) var mı acaba başka başına gelen ?
Benimde şuan memelerde ciddi hassasiyet var bu kürden sonra siz nasıl oldunuz 7 gün kullandım bugün bıraktım korktum

Ben ovulasyon zamanında yapmıştım doktorla yumurta takibi yapıyorduk gittiğimde 16mm yumurta vardı 2 gün sonra gittim gitmeden çörek otu bal yedim 2 gün yumurta 8mm büyümüş 24 mm olmuş 2 günde

Back
X