- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
Ver kurtul . Bende geciktigim zaman kan verip negatifi görünce hemen geliyo vicdansız :)Yarina kadar adet olmazsam kan vermeyi dusunuyorum en azindan kafam rahatlasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ver kurtul . Bende geciktigim zaman kan verip negatifi görünce hemen geliyo vicdansız :)Yarina kadar adet olmazsam kan vermeyi dusunuyorum en azindan kafam rahatlasin
Olur heralde cok farketmezCanim infolic e adetin 3. Günü başlasam olur muNaberr
Bunu bugun yaptil baksana biEki Görüntüle 2245391Naberr gelişme var mi canim
Çok çok az sanki gölge gibi gördüm . Ben bugun yaptıgım testte sonradan yine çıktı çizgi adet oldum iste . Bizim olsaydi bu günlerde belirgin çıkardı canimEki Görüntüle 2245397 bak bu da normal hali
Benimde pek umudum yok adete 3 4 gun var benim yarin kan vericemÇok çok az sanki gölge gibi gördüm . Ben bugun yaptıgım testte sonradan yine çıktı çizgi adet oldum iste . Bizim olsaydi bu günlerde belirgin çıkardı canimumarım sende vardır ama ben ucuk kaçık çizgilere artık güvenmiyorum
Bende bi sorun yok ama bendede ise yaramadı canimBen bu kürü iki ay boyunca on gün denedim ama işe yaramadı bendede yumurta tembelliği
bende yumurta tembelliği var canım klomenle büyütüp çatlatma iğnesi vurduk geçen ay ve olmadı . Suan yine yumurtayı büyüttük iki gün sonra iğne vuracazBende bi sorun yok ama bendede ise yaramadı canim
Hadi hayırlısı canim benim insallah güzel sonuçlar alırsın hepimize çok dua ediyorumBende y
bende yumurta tembelliği var canım klomenle büyütüp çatlatma iğnesi vurduk geçen ay ve olmadı . Suan yine yumurtayı büyüttük iki gün sonra iğne vuracaz
Allah razı olsn cnm benim bnde dua ediyorum İnanHadi hayırlısı canim benim insallah güzel sonuçlar alırsın hepimize çok dua ediyorum
Verdim ama askam cikacak enabiza yuklenirse bakicamNaberr kan verdin mi canm
HAdi bakalım :)Verdim ama askam cikacak enabiza yuklenirse bakicam
Hemen cikinca yukleniyor mu enabizaHAdi bakalım :)