- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
-
Kiz zaten 2 3 damla koyuluyo biraz yapmayi dene gelirBEnimki koyuda kim bilir ne zaman çıktı testte en az 1 saat sonra baktım ben . Suan cisim gelse hemen yapcam da yokk gelmiyo :)) yarin yapıyım en iyisi
Daha yeni yaptım az 15 dk geçsin gelir belki :))Kiz zaten 2 3 damla koyuluyo biraz yapmayi dene gelir
Daha yeni yaptım az 15 dk geçsin gelir belki :))
Hahahah taharet musluğunu açıp oturayım klozetesu sesi dinle bari
Eger ikimizde hamileysek macun ise yariyor demektir :)Hahahah taharet musluğunu açıp oturayım klozete
Aynen öyle umarım hamileyizdir . Onu bunu geçtim mükemmel kabızım anlatamam :)) 4 gündür geçmediEger ikimizde hamileysek macun ise yariyor demektir :)
Bende de var ya benim goguslerim cok fena sadece uclariydi bugun heryeri aciyorAynen öyle umarım hamileyizdir . Onu bunu geçtim mükemmel kabızım anlatamam :)) 4 gündür geçmedi
BEnim göğsümün kenarları çok az . ucunda hassasiyet var sadece Buda adet olma belirtisiBende de var ya benim goguslerim cok fena sadece uclariydi bugun heryeri aciyor
Bi de canim benim rahim agzimi kontrol ettigimde cok geride zor ulasiyorum ve yumusak adet zamani iyice one gelmesi gerekirdi sende kontrol et istersenBEnim göğsümün kenarları çok az . ucunda hassasiyet var sadece Buda adet olma belirtisi
Ben onu yapsamda anlamıyorum ya bi kaç kez denedim anlayamadım cahil cühelalıgım tuttu :))Bi de canim benim rahim agzimi kontrol ettigimde cok geride zor ulasiyorum ve yumusak adet zamani iyice one gelmesi gerekirdi sende kontrol et istersen
Ben mesela orta parmagimla zor erisiyorum normalde hemen ulasmaliydimBen onu yapsamda anlamıyorum ya bi kaç kez denedim anlayamadım cahil cühelalıgım tuttu :))
Ben suan baktım ama yine anlamadım elime bisey gelmedi nereye dokunacağımıda bilmiyorum :)) bazen sarı bazen beyaz akıntım var ama o her zaman oluyo dikkate almıyorumBen mesela orta parmagimla zor erisiyorum normalde hemen ulasmaliydim
Ben suan baktım ama yine anlamadım elime bisey gelmedi nereye dokunacağımıda bilmiyorum :)) bazen sarı bazen beyaz akıntım var ama o her zaman oluyo dikkate almıyorum
Yokk :) tıkandım resmen psikolojik olarak gelmiyo bence yarin yapcam ya gelse bile azıcık gelir :)gelmedi mi hala idrarin
Yarin yapalım ikimizde o zaman hem belki daha koyulasirlarYokk :) tıkandım resmen psikolojik olarak gelmiyo bence yarin yapcam ya gelse bile azıcık gelir :)
Koyulaşır kelimesini okurken bile içim tuhaf oluyo umutlaniyorum ya . Sabah insallah sonuçlar güzel olurda kk rehin alırız :)))Yarin yapalım ikimizde o zaman hem belki daha koyulasirlar
Hmm bilemedim canimNaberr ha bu arada ben bi yazı okumuştum . İdrar testi silik çıkınca su damlatıyorlar 3-4 damla kaybolursa buharlaşma çizgisiymiş eger silinmiyosa gebelikmiş . Bende bugun musluğu açtım kopmle tuttum teste baya akıttım . Silinmedi yine çizgi vardı . Doğruluk payı var mi bilmiyorum ama .
Benim de varla yok arasi ama kesin yokturNaberr testim bozuk çıktı !!!!
Sövmekten ağzım yoruldu sansa bak ya . Hata bende bilinmedik marka aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?