- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
-
Canim yumurtlamadan sonra 12- 16 gun genellikle 14Ben kanama oldu dediği gün (yumurta çatladı diye düşünmüştüm) adetin 13. Günüydü . Ondan 2 gün önce de kahverengi lekelenmem oldu (11.gün) ama simdi adet takvimime baktimda ben normalde 27. Gün olurdum kaç yıldır . Son 2 aydır 1 gün ileri gidiyorum yanı önceki ay 29. Gün olmuşum geçtiğimiz ayda 30. Gün . Bu ayda 1 gün ileri atarsa 31. Gün olursam yani adetin 18. Günü yumurtlamış oluyorum . Not almıştım simdi farkettim hanı dedimya adet sancısından uyuyamadım diye o günde tam 18. Güne not almışım o gün adet sancım oldu . Off ya kafam balon gibi simdi ben o zaman yumurtladıysam o gün iliski olmamıştı sonraki günüde olmadı . En son 17. Gün oldu . Hcg testinide eger 18. De yumurtladıysam , yumurtlamanın 5. Günü yapmış oldum . Uzun oldu ama varmı bi fikrin . Kesin 14 gün sonra mi adet olunuyo
Canim bende test yaptim bugun cokk cokk silik bir cizgi cikti seninki de cok silik umarim ikimizde de vardir ben yarin bi test daha yapicam
Bende yapicam yarinCanim bende test yaptim bugun cokk cokk silik bir cizgi cikti seninki de cok silik umarim ikimizde de vardir ben yarin bi test daha yapicam
Ben fotosunu cekemedim ama cok silik cunku kendim bile zor görüyorum benim 16mart batBende yapicam yarin
Benim bat belli bile değil karıştı hep . Normalde yarin ama gecikiyorum 2 aydır . Hadi insallah sende vardır biseyler . Ben sabah en geç 8 gibi yapar yazarım burayaBen fotosunu cekemedim ama cok silik cunku kendim bile zor görüyorum benim 16mart bat
Ben o kadar erken yapar miyim bilmiyorum canim ama kalkinca bakarimBenim bat belli bile değil karıştı hep . Normalde yarin ama gecikiyorum 2 aydır . Hadi insallah sende vardır biseyler . Ben sabah en geç 8 gibi yapar yazarım buraya
Haber ver mutlaka benim çok umudum yok çünkü çizgi ne zaman belirdi bilmiyorum belkide çok sonra çıktı . Ama gölge değil pembe çizgiydi insallah vardır .Ben o kadar erken yapar miyim bilmiyorum canim ama kalkinca bakarim
Canim bence sende var cunku cizgi olmasi gerektiği yerde benim cizgi seninkinden daha silik ama benim senden daha cok gunum var galibaHaber ver mutlaka benim çok umudum yok çünkü çizgi ne zaman belirdi bilmiyorum belkide çok sonra çıktı . Ama gölge değil pembe çizgiydi insallah vardır .
1 gün var aramızda sanırım benden 1 gün sonra başladın küre . Ama benimki düzensiz belki daha geç olurum . Yaa ben bunu bi kez daha yaşadım yıkıldım . Yine çizgi çıkmıştı ama o gölge gibiydi karanlıktı bunda pembelik var ama test dağıldı sonradan Emin’de değilim yarin insallah belli olurCanim bence sende var cunku cizgi olmasi gerektiği yerde benim cizgi seninkinden daha silik ama benim senden daha cok gunum var galiba
Testin fazlaysa simdi de bi tane yap istersen eger varsa bu koyulukta cikar yine1 gün var aramızda sanırım benden 1 gün sonra başladın küre . Ama benimki düzensiz belki daha geç olurum . Yaa ben bunu bi kez daha yaşadım yıkıldım . Yine çizgi çıkmıştı ama o gölge gibiydi karanlıktı bunda pembelik var ama test dağıldı sonradan Emin’de değilim yarin insallah belli olur
Son bi tane kaldı . Bide azonce gittim wc ye :)Testin fazlaysa simdi de bi tane yap istersen eger varsa bu koyulukta cikar yine
Beklemis idrar olmasi o kadar onemli degilmis diye duydum ama sen bilirsinSon bi tane kaldı . Bide azonce gittim wc ye :)
Evet baya silik ama gördüm . Hemen çıktı mi peki sonradan mi farkettinS Sedaaedaa34 baksana benimki boyle gerci elimdeyken daha net fotoda belli olmuyor nerde oldugunu anla diye uclarina cizgi cektimEki Görüntüle 2245045
Cikti canim goruyordum yine boyle silik olarakEvet baya silik ama gördüm . Hemen çıktı mi peki sonradan mi farkettin
Önemli olan hemen çıkması zaten yarin insallah koyu çıkar yaa :) canim yaa ümitliyim senden sabah bana güzel haberler ver :)Cikti canim goruyordum yine boyle silik olarak
Senin cizgin daha koyu canim benimki belki testin kendi cizgisidirÖnemli olan hemen çıkması zaten yarin insallah koyu çıkar yaa :) canim yaa ümitliyim senden sabah bana güzel haberler ver :)
BEnimki koyuda kim bilir ne zaman çıktı testte en az 1 saat sonra baktım ben . Suan cisim gelse hemen yapcam da yokk gelmiyo :)) yarin yapıyım en iyisiSenin cizgin daha koyu canim benimki belki testin kendi cizgisidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?