• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal tarçın çörekotu kürü ile heyecanlı bekleyiş

Ben kanama oldu dediği gün (yumurta çatladı diye düşünmüştüm) adetin 13. Günüydü . Ondan 2 gün önce de kahverengi lekelenmem oldu (11.gün) ama simdi adet takvimime baktimda ben normalde 27. Gün olurdum kaç yıldır . Son 2 aydır 1 gün ileri gidiyorum yanı önceki ay 29. Gün olmuşum geçtiğimiz ayda 30. Gün . Bu ayda 1 gün ileri atarsa 31. Gün olursam yani adetin 18. Günü yumurtlamış oluyorum . Not almıştım simdi farkettim hanı dedimya adet sancısından uyuyamadım diye o günde tam 18. Güne not almışım o gün adet sancım oldu . Off ya kafam balon gibi simdi ben o zaman yumurtladıysam o gün iliski olmamıştı sonraki günüde olmadı . En son 17. Gün oldu . Hcg testinide eger 18. De yumurtladıysam , yumurtlamanın 5. Günü yapmış oldum . Uzun oldu ama varmı bi fikrin . Kesin 14 gün sonra mi adet olunuyo
Canim yumurtlamadan sonra 12- 16 gun genellikle 14

Canim simdi girebildim siteye yazamadım ben bu sabah test yaptım 5-10 dk baktım bisey yoktu sonra komşu geldi içerde oyalandık 1 saat kadar bi geldim ikinci çizgi var . Sok oldum ama ne zaman çıktı bilmiyorum . Resmini atıcam simdi biraz dağınıklık var ama çizgi çıktıktan sonra oldu o geç cektim resmini sence bisey var mi Ümitlenmek istemiyorum . Yarin sabah tekrar yapicam başka markayla

Eklentiler

• D84C12BC-1DB1-4FD7-BBB9-49BCEA008E87.jpeg
    D84C12BC-1DB1-4FD7-BBB9-49BCEA008E87.jpeg
    1,1 MB · Görüntüleme: 71
Ben fotosunu cekemedim ama cok silik cunku kendim bile zor görüyorum benim 16mart bat
Benim bat belli bile değil karıştı hep . Normalde yarin ama gecikiyorum 2 aydır . Hadi insallah sende vardır biseyler . Ben sabah en geç 8 gibi yapar yazarım buraya

Haber ver mutlaka benim çok umudum yok çünkü çizgi ne zaman belirdi bilmiyorum belkide çok sonra çıktı . Ama gölge değil pembe çizgiydi insallah vardır .
Canim bence sende var cunku cizgi olmasi gerektiği yerde benim cizgi seninkinden daha silik ama benim senden daha cok gunum var galiba

Canim bence sende var cunku cizgi olmasi gerektiği yerde benim cizgi seninkinden daha silik ama benim senden daha cok gunum var galiba
1 gün var aramızda sanırım benden 1 gün sonra başladın küre . Ama benimki düzensiz belki daha geç olurum . Yaa ben bunu bi kez daha yaşadım yıkıldım . Yine çizgi çıkmıştı ama o gölge gibiydi karanlıktı bunda pembelik var ama test dağıldı sonradan Emin’de değilim yarin insallah belli olur

1 gün var aramızda sanırım benden 1 gün sonra başladın küre . Ama benimki düzensiz belki daha geç olurum . Yaa ben bunu bi kez daha yaşadım yıkıldım . Yine çizgi çıkmıştı ama o gölge gibiydi karanlıktı bunda pembelik var ama test dağıldı sonradan Emin’de değilim yarin insallah belli olur
Testin fazlaysa simdi de bi tane yap istersen eger varsa bu koyulukta cikar yine

Back