- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
Hadi ya kac cikti canim benimde negatif muhtemelenNaberr canim kan testim maalesef negatif çıktı çok üzgünüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya kac cikti canim benimde negatif muhtemelenNaberr canim kan testim maalesef negatif çıktı çok üzgünüm
0.100Hadi ya kac cikti canim benimde negatif muhtemelen
Dur bakalim daha adete var baya ama
Hiç umudum kalmadı . Doktor troid bezlerin yıpranmış güzel hormon uretemiyo dedi ilacın dozunu yukseltcek bidahaki gidişimde . Ay çok yoruldum ya her ay bisey cikiyo basıma valla birakcam artıkDur bakalim daha adete var baya ama
Bende cok bunaldim aslinda biraktigin takmadigin ay oluyomus herkesinHiç umudum kalmadı . Doktor troid bezlerin yıpranmış güzel hormon uretemiyo dedi ilacın dozunu yukseltcek bidahaki gidişimde . Ay çok yoruldum ya her ay bisey cikiyo basıma valla birakcam artık
Bidahaki ay hiç bisey yapmicam kocamla gorusmicem bile olmazsa olmasın memlekete gidicem bir ay kafam rahat olsun istiyorum yaa valla çok yıprandım 1 buçuk sene oldu her ay in yürek çık yürek bekliyorum yok. Eşim de ovulasyon testi alalım bidahaki ay demişti kafam bi milyon oldu yaBende cok bunaldim aslinda biraktigin takmadigin ay oluyomus herkesin
Bende olmazsa bi dahaki ay ovulasyon testi alacam ama onla da bitmiyor ki mesela benim tek tupum var hangi taraftan yumurtladigimi bilmedikten sontaBidahaki ay hiç bisey yapmicam kocamla gorusmicem bile olmazsa olmasın memlekete gidicem bir ay kafam rahat olsun istiyorum yaa valla çok yıprandım 1 buçuk sene oldu her ay in yürek çık yürek bekliyorum yok. Eşim de ovulasyon testi alalım bidahaki ay demişti kafam bi milyon oldu ya
Oda doğru . İliskiden sonra değişmeli saga sola donsen. Benimde hsg sonucumda uterus sağa deviyedir yaziyodu yanı sağa kaymış demekmis araştırdım bende sağa yatarım bazen .Bende olmazsa bi dahaki ay ovulasyon testi alacam ama onla da bitmiyor ki mesela benim tek tupum var hangi taraftan yumurtladigimi bilmedikten sonta
Hadi hayirlisi. 10 gun yeniyordu di mi o?Bati bekliyoruz canim 16 mart benim
Adetin 2.gununden 12.gunune kadarHadi hayirlisi. 10 gun yeniyordu di mi o?
Evet evet hatirladimAdetin 2.gununden 12.gunune kadar
Evet dogaldi canimEvet evet hatirladimumarim sizde de
İse yararbu arada balin dogal ve ya corekotunun ya da tarcinin tam dozunda olmasi gerekiyordu biliyorsunuz di mi
Benimde gogusler ayni ama benimde kistlerimden dolayi olabilirNaberr benim belirtiler hala devam ediyo o kadar kasik batması oluyoki kistten şüphelenmeye başladım
Senden güzel haberler bekliyorum .Benimde gogusler ayni ama benimde kistlerimden dolayi olabilir
Benim pek umudum yok canim ya yok gibi hissediyorumSenden güzel haberler bekliyorum .
Belli olmaz canim içini ferah tutBenim pek umudum yok canim ya yok gibi hissediyorum
Sali gunu 11.gun evde test yapacam bakalimBelli olmaz canim içini ferah tut