- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
-
BEnde Cuma günü negatif olursa 11inde tekrar yapicam11 ya da 12 martta yaparim
Ben evde kaset test yapacam canim kan degilBEnde Cuma günü negatif olursa 11inde tekrar yapicam
Bende evde yaparım büyük ihtimalle azicik evde stres yaparım sonra birazda sağlık ocağındaBen evde kaset test yapacam canim kan degil
Yaa benim belirtiler beni delirtecek asil gogus uclarimin rengi koyulasmis yani bana öyle geldi misafir gidince esime de soracamBende evde yaparım büyük ihtimalle azicik evde stres yaparım sonra birazda sağlık ocağındabat gelene kadar sıyırırım
Sordun mu :)) sende var biseyler var :)))Yaa benim belirtiler beni delirtecek asil gogus uclarimin rengi koyulasmis yani bana öyle geldi misafir gidince esime de soracam
Yok canim gitmediler dahaSordun mu :)) sende var biseyler var :)))
Sordum koyulasmis dedi :)Sordun mu :)) sende var biseyler var :)))
Hadi bakalım :)) Ya yattığımdan beri deli gibi regl sancısı cekiyorum reglinin ilk günü gibi hatta azonce oldum olucam dedim acayip kıvrandırdı beni . Suan biraz geçti ama hala var sanki yarin sabah olucakmisim gibiSordum koyulasmis dedi :)
Yerlesme agrisi mi acabaHadi bakalım :)) Ya yattığımdan beri deli gibi regl sancısı cekiyorum reglinin ilk günü gibi hatta azonce oldum olucam dedim acayip kıvrandırdı beni . Suan biraz geçti ama hala var sanki yarin sabah olucakmisim gibi
Bilmiyorum ama bu kadar erken regl sancısı çekmedim hiç . İlk başladı sancı psikolojik dedim sonra bi şiddetlendi wc gittim oldummu diye o derece.Yerlesme agrisi mi acaba
Hala gogus uclarim devam ediyo başka bisey yok canimVarmı belirti falanNaberr
Benim göğsüm adet olucaksin diyo adet olmadan önceki gibi agriyo . Kasiklarimda batmalar devam ediyo Cuma gününü bekliyorum .
Diğer gebeliğinde oldu mu öyle bisey sadece sağ mi acıdı . tek göğsü acıyan duymadım hiç ama dediğin gibi diğer göğsün öyleyse belkide ondandırS Sedaaedaa34 benim sag göğus ucum sola gore daha cok aciyor normal mi sence ve benim sol gogus ucum iceri cokuk dogustan oyuzden mi acaba
Cok hatirlamiyorum ki cok dikkat etmemiştimDiğer gebeliğinde oldu mu öyle bisey sadece sağ mi acıdı . tek göğsü acıyan duymadım hiç ama dediğin gibi diğer göğsün öyleyse belkide ondandır
HAdi insallah bu belirtiler boş çıkmaz benimde göğsüm çok fena dokunamiyorum ama adet belirtiside olabilirCok hatirlamiyorum ki cok dikkat etmemiştim
Benimde göğüslerim çok hassas erken başladı hala acıyo kasiklarimda batma var sürekli 2 gece üst üste adet sancısından uyuyamadım yarin kan vericem bakalım ne olcak varsa da çıkmaz diye düşünüyorum ama belli olmaz . Kandil’in mübarek olsu bu arada canim çok dua ettim herkese . Seninde belirtilerin insallah Boşa çıkmazS Sedaaedaa34 canim nasılsın benim gogusler ayni bide sanki 1kilo limon yemis gibi midem eksiyor
Sagol canim seninde bence sen hamilesin ama kendimden pek umutlu degilim nedense sadece gogus uclarim aciyor sag hep aciyor sol bazen aciyor bazen acimiyor kasik agrisi falan yok goguslerimde damarlar belirginlesti bir de bence cikabilir senin kacinci gun suanBenimde göğüslerim çok hassas erken başladı hala acıyo kasiklarimda batma var sürekli 2 gece üst üste adet sancısından uyuyamadım yarin kan vericem bakalım ne olcak varsa da çıkmaz diye düşünüyorum ama belli olmaz . Kandil’in mübarek olsu bu arada canim çok dua ettim herkese . Seninde belirtilerin insallah Boşa çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?