• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal tarçın çörekotu kürü ile heyecanlı bekleyiş

Yarın 21. Günüm . Yumurtlamadan sonra 10. Gün oluyo . Ben hiç pozitif hissetmiyorum görürsün bu ayda olmcak. Keşke olsa ama hep negatif cikicak gibi hissediyorum . Göğüs ucunda kararma vardı devam ediyomu.
Cok az var sanki. Ama goodell belirtisi diye bisey varmis canim rahim agzini elinle kontrol ediyosun yumusaksa hamilelik var benimki sert suan bilimsel biseymis baya arastirdim

Cok az var sanki. Ama goodell belirtisi diye bisey varmis canim rahim agzini elinle kontrol ediyosun yumusaksa hamilelik var benimki sert suan bilimsel biseymis baya arastirdim
Dış tarafı mi . Benim en son banyoda bi baktım baya yumuşaktı bide sürekli ıslak . Bugun taharet alırken sanki yumuşaklık gitti gibi hissettim ama detaylı bakmadım nasıl bakiliyo

Dış tarafı mi . Benim en son banyoda bi baktım baya yumuşaktı bide sürekli ıslak . Bugun taharet alırken sanki yumuşaklık gitti gibi hissettim ama detaylı bakmadım nasıl bakiliyo
Hayir canim parmagini sokacaksin yuvarlak bisey var rahim agzi yani o yumusak mi sert mi

Simdi biraz daha baktim canim 4 6 haftalikken daha cok belli olurmus bizim daha 4 hafta olmadi o yuzden tam yumusamamis olabilir
Bakmiyim o zaman geçen denedim çok agri yaptı biraz fazla daldırdım herhalde beceremedim :KK48: yarin zaten kan vericem 3 buçuk 4 gibi çıkar sonucum haber veririm sana . Çok dua ettim rabbim insallah nasip eder bizede :( hem umutluyum hemde içim buruk yok gibi .

Bakmiyim o zaman geçen denedim çok agri yaptı biraz fazla daldırdım herhalde beceremedim :KK48: yarin zaten kan vericem 3 buçuk 4 gibi çıkar sonucum haber veririm sana . Çok dua ettim rabbim insallah nasip eder bizede :KK43: hem umutluyum hemde içim buruk yok gibi .
Aynen sen yarin ogrenirsin bhcg 9.gunden sonra cikiyormus kanda

Kizlar nasil gidiyor bal corekotu tarcin? Hamile kalan oldu mu

Iyi olur bende biraz uzaklasmak istiyorum aslinda ama bakalim gezi falan yapalim diyorum
İyi geliyo ama yap bence hep evde hep evde daha çok düşünüyorum bende . Biraz gitmek iyi gelicek. Hem eşimden biktim İnan bu ay bi dolu bi boş oldu daha midem kaldirmiyo :))) eşime diyorum biraz uzaklık lütfen fazla samimi olduk :))

Naberr Naberr kan verdim simdi saat 4e doğru çıkar dedi canim . Bugun başka doktorada gidicem guatr var mi diye bakicak insallah hayırlı haberler alırım

Hadi bakalim canim benimde bugun atesim baya yuksek cikti dun goguslerim hafifledi gibiydi sabah iyice kotu olmuslar igne gibi batiyolar
Ay insallah vardır bisey ya ben kendimden umudu kestim gibi bisey :) ateşin düşmediği zaman hamile oluyosun dimi

Back