- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
-
Umarım canim benimde göğüs ucum acımaya başladı bugun . Ama dayanilmicak gibi değil birde benim zaten erken basliyo göğüs agrim o yüzden umutlanmıyorumAy hadi bakaljm umarim ikimizde de vardır
Bende olmuyor boyoe ucunda acima koltuk altima doğru olur o da her zaman olmazUmarım canim benimde göğüs ucum acımaya başladı bugun . Ama dayanilmicak gibi değil birde benim zaten erken basliyo göğüs agrim o yüzden umutlanmıyorum
Beni Perşembe günü beta hcg icin çağırdı doktor Cuma günü verecektim 1 gün önceden gel dedi kesin varsada çıkmaz artık çatlamadan sonra 8. Gün oluyo boşu boşuna vermiş olucamBende olmuyor boyoe ucunda acima koltuk altima doğru olur o da her zaman olmaz
Belli olmaz canim cikar belki kan vermekten bisey olmaz mazBeni Perşembe günü beta hcg icin çağırdı doktor Cuma günü verecektim 1 gün önceden gel dedi kesin varsada çıkmaz artık çatlamadan sonra 8. Gün oluyo boşu boşuna vermiş olucam
Kan alan yere sordum küçükte olsa artış olur belki yinede ver dedi . Bakicaz artık Perşembe çıkmazsa Pazartesi yine vericem kesin çıkar varsaBelli olmaz canim cikar belki kan vermekten bisey olmaz maz
Bende ayin 11 12 si gibi evde test yapacamKan alan yere sordum küçükte olsa artış olur belki yinede ver dedi . Bakicaz artık Perşembe çıkmazsa Pazartesi yine vericem kesin çıkar varsa
Bu ay fazla kafaya taktım ben kesin yine olumsuz olucakBende ayin 11 12 si gibi evde test yapacam
Oyle düşünme ya gerci bende pek umutlu değilim yani goguslerimde ne bileyim tahris mi oldu acaba dedimBu ay fazla kafaya taktım ben kesin yine olumsuz olucak
O kadar agriyosa vardır biseyler insallah ya :)) Benim kasiklar çimdikleniyomuş gibi iğne batiyo gibi acıyo bu arada persembe kan vermicem cuma sabah vericem ogleden sonra zaten usg cekimi . Hem ben anlamadım ultrasyon icin neden kan testi istiyorlar röntgen değil sonuçtaOyle düşünme ya gerci bende pek umutlu değilim yani goguslerimde ne bileyim tahris mi oldu acaba dedim
Olsun canim ultrason da etkileyebiliyo hatta bu yuzden yurtdisinda bizim ulkedeki kadar usg kontrolu yapilmiyo gebelikteO kadar agriyosa vardır biseyler insallah ya :)) Benim kasiklar çimdikleniyomuş gibi iğne batiyo gibi acıyo bu arada persembe kan vermicem cuma sabah vericem ogleden sonra zaten usg cekimi . Hem ben anlamadım ultrasyon icin neden kan testi istiyorlar röntgen değil sonuçta
Doğrudur . Eğer kanama olduğu gün yumurta çatladıysa , Cuma günü tam 10. Gün oluyo insallah çıkar sinir sistemim çöktü hep aglayasim varOlsun canim ultrason da etkileyebiliyo hatta bu yuzden yurtdisinda bizim ulkedeki kadar usg kontrolu yapilmiyo gebelikte
Simdi misafir geldi camasiri giymej zorunda kaldim goguslerim patlayacak sanki cok aciyor diken gibi batiyorDoğrudur . Eğer kanama olduğu gün yumurta çatladıysa , Cuma günü tam 10. Gün oluyo insallah çıkar sinir sistemim çöktü hep aglayasim var
Sen hamilesin görürsün :)))Simdi misafir geldi camasiri giymej zorunda kaldim goguslerim patlayacak sanki cok aciyor diken gibi batiyor
Off keske ya ama cok erken bence baska bi nedenle aciyor hatta bikac gune gececek gibi geliyo o yuzden sevinesim gelmiyorSen hamilesin görürsün :)))
Başka bi neden ne olabilir ki canımOff keske ya ama cok erken bence baska bi nedenle aciyor hatta bikac gune gececek gibi geliyo o yuzden sevinesim gelmiyor
Bilmiyorum ki tahris mi oldu acaba diyorum ama ikisi birden olmasi sacma ya da kistlerimle alakali mi diyorumBaşka bi neden ne olabilir ki canım
Kıstın yeni oluşmadı ki ama . Tahriş olsa dıştan belirti verir :)Bilmiyorum ki tahris mi oldu acaba diyorum ama ikisi birden olmasi sacma ya da kistlerimle alakali mi diyorum
Evet disardan kizariklik falan yok eşimde diyorki dis gebelik oldugunda da boyle aciyordu senin diyorKıstın yeni oluşmadı ki ama . Tahriş olsa dıştan belirti verir :)
Eşin haklı onu dinle :))) kötü düşünmek yok.. sen ne zaman test yapicaktinEvet disardan kizariklik falan yok eşimde diyorki dis gebelik oldugunda da boyle aciyordu senin diyor
11 ya da 12 martta yaparimEşin haklı onu dinle :))) kötü düşünmek yok.. sen ne zaman test yapicaktin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?