Bal tarçın çörekotu kürü ile heyecanlı bekleyiş

Umarım canim benimde göğüs ucum acımaya başladı bugun . Ama dayanilmicak gibi değil birde benim zaten erken basliyo göğüs agrim o yüzden umutlanmıyorum
Bende olmuyor boyoe ucunda acima koltuk altima doğru olur o da her zaman olmaz

Bende olmuyor boyoe ucunda acima koltuk altima doğru olur o da her zaman olmaz
Beni Perşembe günü beta hcg icin çağırdı doktor Cuma günü verecektim 1 gün önceden gel dedi kesin varsada çıkmaz artık çatlamadan sonra 8. Gün oluyo boşu boşuna vermiş olucam

Beni Perşembe günü beta hcg icin çağırdı doktor Cuma günü verecektim 1 gün önceden gel dedi kesin varsada çıkmaz artık çatlamadan sonra 8. Gün oluyo boşu boşuna vermiş olucam
Belli olmaz canim cikar belki kan vermekten bisey olmaz maz

Oyle düşünme ya gerci bende pek umutlu değilim yani goguslerimde ne bileyim tahris mi oldu acaba dedim
O kadar agriyosa vardır biseyler insallah ya :)) Benim kasiklar çimdikleniyomuş gibi iğne batiyo gibi acıyo bu arada persembe kan vermicem cuma sabah vericem ogleden sonra zaten usg cekimi . Hem ben anlamadım ultrasyon icin neden kan testi istiyorlar röntgen değil sonuçta

Olsun canim ultrason da etkileyebiliyo hatta bu yuzden yurtdisinda bizim ulkedeki kadar usg kontrolu yapilmiyo gebelikte

Olsun canim ultrason da etkileyebiliyo hatta bu yuzden yurtdisinda bizim ulkedeki kadar usg kontrolu yapilmiyo gebelikte
Doğrudur . Eğer kanama olduğu gün yumurta çatladıysa , Cuma günü tam 10. Gün oluyo insallah çıkar sinir sistemim çöktü hep aglayasim var

Doğrudur . Eğer kanama olduğu gün yumurta çatladıysa , Cuma günü tam 10. Gün oluyo insallah çıkar sinir sistemim çöktü hep aglayasim var
Simdi misafir geldi camasiri giymej zorunda kaldim goguslerim patlayacak sanki cok aciyor diken gibi batiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…