- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
-
Gecenki hamileligimde de goguslerim cok acimisti ama ne zaman basladigini hatirlamiyorum adet oldugun zamanlarda hic boyle acima olmadiYa umutlandırmak istemiyorum ama ilk belirti göğüslerdir. Öncesinde böyle bi belirtin olmadıysa ilk defa oluyosa . Ozellikle uçlarında sizi olduğu söyleniyo bide dolgunluk oluyo . Yumurtlamadan hemen sonra göğüsleri sızlayıp çok hamile olduğunu öğrenen var
Önceki acıya benziyomu ona bak .Gecenki hamileligimde de goguslerim cok acimisti ama ne zaman basladigini hatirlamiyorum adet oldugun zamanlarda hic boyle acima olmadi
Benziyo sayilir oncekinde sisme de vardi simdi o kadar sisik degilÖnceki acıya benziyomu ona bak .
Ay insallah vardır ya kaç gün kaldı bataBenziyo sayilir oncekinde sisme de vardi simdi o kadar sisik degil
13 falan var bu kadar erken olur mu belirti diye kararsiz kaldimAy insallah vardır ya kaç gün kaldı bata
Mide bulantısı kusma bas donmesi falan imkansız bu kadar erken olması ama göğüs olabiliyo13 falan var bu kadar erken olur mu belirti diye kararsiz kaldim
Yaa umarim vardir biseyler kasiklarim da hic bisey yok benim suan akinti da yok sadece gogusOku canimNaberr
Benimde tam tersi göğsümde çok bisey yok ama kasiklarim batiyoA
Yaa umarim vardir biseyler kasiklarim da hic bisey yok benim suan akinti da yok sadece gogus
Senin test sonucunu cok merak ediyorumBenimde tam tersi göğsümde çok bisey yok ama kasiklarim batiyo
Bence Cuma günü varsa bile çıkmaz . Çok kendimi kaptırmak istemiyorum ama bu ay uğraştım yanı bide hsg den ümidim var . Bende seni merak ediyorum insallah ikimizde mutlu haberi alırızSenin test sonucunu cok merak ediyorum
Bende yine de cok umutlanmak istemiyorumBence Cuma günü varsa bile çıkmaz . Çok kendimi kaptırmak istemiyorum ama bu ay uğraştım yanı bide hsg den ümidim var . Bende seni merak ediyorum insallah ikimizde mutlu haberi alırız
Aynen bende hayırlısı diyelim bekleyelimBende yine de cok umutlanmak istemiyorum
Kacirmamissindir insallah yaS Sedaaedaa34 yumurtladigim kesinlesti rahim agzim kolay ulasilan yere geldi ve sertlesti
Gogus uclarim hala devam ediyor sanki yanik güneş yanigi gibi bisey değince cok aciyorKacirmamissindir insallah ya
Valla tarifine göre tamda hamilelerin söylediğini yasıyorsun insallah boş değildir umutluyum senden bak :)Gogus uclarim hala devam ediyor sanki yanik güneş yanigi gibi bisey değince cok aciyor
Oyle mi aciyormus herkesin ben görmedimValla tarifine göre tamda hamilelerin söylediğini yasıyorsun insallah boş değildir umutluyum senden bak :)
Güneş yanigina benzeten çok . Sana umut vermek istemem ama bence sende var biseyler :)Oyle mi aciyormus herkesin ben görmedim
Ay hadi bakaljm umarim ikimizde de vardırGüneş yanigina benzeten çok . Sana umut vermek istemem ama bence sende var biseyler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?