• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal tarçın çörekotu kürü ile heyecanlı bekleyiş

Hic sanmiyorum canim ama belli olmaz evet en son 28inde iliski olmus ve ya 1inde ya da 2sinde yumurtladim sanırım cunku bu sabah atesim yuksekti
İnsallah tutmuştur canim . Ben gün aşırı yaptım hiç atlamadan . Geçen ay yumurtlama günlerinde 3 gün üst üste olmustu ama tutmadı bakalım bu ay nolucak

Sence benim gogus uclarimin acimasi belirti olabilir mi ama cok erken degil mi
Erken değil çünkü çok yazı okudum ben yumurtlamadan hemen sonra göğüs agrisi başlayan araştır istersen görürsün . Benim kasiklarim çok agriyo bide akıntım çok sarıda değil kahvede değil değişik sürekli var ama . Eğilip kalkarken kasiklarim sıkışıyo kramp gibi insallah usutmemisimdir belirtidir bunlar .

Erken değil çünkü çok yazı okudum ben yumurtlamadan hemen sonra göğüs agrisi başlayan araştır istersen görürsün . Benim kasiklarim çok agriyo bide akıntım çok sarıda değil kahvede değil değişik sürekli var ama . Eğilip kalkarken kasiklarim sıkışıyo kramp gibi insallah usutmemisimdir belirtidir bunlar .
Benim bugun lavaboda bi akinti geldi yogun miktarda peceteye krem gibiydi ama surekli gelmiyor yumurtlamadan hemen sonra olabilir gogus hassasiyeti diyosun yani

Benim bugun lavaboda bi akinti geldi yogun miktarda peceteye krem gibiydi ama surekli gelmiyor yumurtlamadan hemen sonra olabilir gogus hassasiyeti diyosun yani
Ya umutlandırmak istemiyorum ama ilk belirti göğüslerdir. Öncesinde böyle bi belirtin olmadıysa ilk defa oluyosa . Ozellikle uçlarında sizi olduğu söyleniyo bide dolgunluk oluyo . Yumurtlamadan hemen sonra göğüsleri sızlayıp çok hamile olduğunu öğrenen var

Back