- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
Umarım .. tutuncak olan tutunuyo 3 5 farketmiyo belli olmaz hiçKist olmamıştır umarim benim 3gun once olmustu en son iliski spermler 72 saat yasar ama bilemiyorum umidim hic yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım .. tutuncak olan tutunuyo 3 5 farketmiyo belli olmaz hiçKist olmamıştır umarim benim 3gun once olmustu en son iliski spermler 72 saat yasar ama bilemiyorum umidim hic yok
Hic sanmiyorum canim ama belli olmaz evet en son 28inde iliski olmus ve ya 1inde ya da 2sinde yumurtladim sanırım cunku bu sabah atesim yuksektiUmarım .. tutuncak olan tutunuyo 3 5 farketmiyo belli olmaz hiç
İnsallah tutmuştur canim . Ben gün aşırı yaptım hiç atlamadan . Geçen ay yumurtlama günlerinde 3 gün üst üste olmustu ama tutmadı bakalım bu ay nolucakHic sanmiyorum canim ama belli olmaz evet en son 28inde iliski olmus ve ya 1inde ya da 2sinde yumurtladim sanırım cunku bu sabah atesim yuksekti
Benim bazen esim yorgundu bazende musait olmadikİnsallah tutmuştur canim . Ben gün aşırı yaptım hiç atlamadan . Geçen ay yumurtlama günlerinde 3 gün üst üste olmustu ama tutmadı bakalım bu ay nolucak
Hayırlısı olsun hakkımızda Cuma günü kan vericem belli olur herhaldeBenim bazen esim yorgundu bazende musait olmadik
Yumurtlamadan kac gun gecmis oluyorHayırlısı olsun hakkımızda Cuma günü kan vericem belli olur herhalde
Göğsünde mi kistS Sedaaedaa34 benim bugun gogus uclarim dokununca aciyo gerci benim kistlerim de var belki onlar yuzundendir biri biraz büyümüştü
Evet canim ikisinde de var genetikGöğsünde mi kist
Anladım canım geçmiş olsunEvet canim ikisinde de var genetik
Cuma günü senin adete kac gun kaliyoAnladım canım geçmiş olsun
Normalde 5 gün kalıyo ama geçen ay 3 gün geciktim Eger yine gecikmeliyse 8 gün kalmış oluyoC
Cuma günü senin adete kac gun kaliyo
Neden adet gununu beklemiyosun canim kesin olurNormalde 5 gün kalıyo ama geçen ay 3 gün geciktim Eger yine gecikmeliyse 8 gün kalmış oluyo
Cuma günü Boğaz’dan usg cekilcem ondan önce beta hcg yapiyolar orda çıkar mi diyorum bana kalsa o kadar erken gitmem zatenNeden adet gununu beklemiyosun canim kesin olur
Hmm bilemedim canimCuma günü Boğaz’dan usg cekilcem ondan önce beta hcg yapiyolar orda çıkar mi diyorum bana kalsa o kadar erken gitmem zaten
Yumurtanin catladigi günden sonra 10. Güne denk geliyo belkide çıkmaz bilmiyom bakicaz artıkHmm bilemedim canim
Sence benim gogus uclarimin acimasi belirti olabilir mi ama cok erken degil miYumurtanin catladigi günden sonra 10. Güne denk geliyo belkide çıkmaz bilmiyom bakicaz artık
Erken değil çünkü çok yazı okudum ben yumurtlamadan hemen sonra göğüs agrisi başlayan araştır istersen görürsün . Benim kasiklarim çok agriyo bide akıntım çok sarıda değil kahvede değil değişik sürekli var ama . Eğilip kalkarken kasiklarim sıkışıyo kramp gibi insallah usutmemisimdir belirtidir bunlar .Sence benim gogus uclarimin acimasi belirti olabilir mi ama cok erken degil mi
Benim bugun lavaboda bi akinti geldi yogun miktarda peceteye krem gibiydi ama surekli gelmiyor yumurtlamadan hemen sonra olabilir gogus hassasiyeti diyosun yaniErken değil çünkü çok yazı okudum ben yumurtlamadan hemen sonra göğüs agrisi başlayan araştır istersen görürsün . Benim kasiklarim çok agriyo bide akıntım çok sarıda değil kahvede değil değişik sürekli var ama . Eğilip kalkarken kasiklarim sıkışıyo kramp gibi insallah usutmemisimdir belirtidir bunlar .
Ya umutlandırmak istemiyorum ama ilk belirti göğüslerdir. Öncesinde böyle bi belirtin olmadıysa ilk defa oluyosa . Ozellikle uçlarında sizi olduğu söyleniyo bide dolgunluk oluyo . Yumurtlamadan hemen sonra göğüsleri sızlayıp çok hamile olduğunu öğrenen varBenim bugun lavaboda bi akinti geldi yogun miktarda peceteye krem gibiydi ama surekli gelmiyor yumurtlamadan hemen sonra olabilir gogus hassasiyeti diyosun yani