Bal tarçın çörekotu kürü ile heyecanlı bekleyiş

Kürün son günü ama bende hala yumurtlama belirtisi yok . Belkide yumurtladım haberim yok bilmiyorum gün aşırı iliskiye devam ediyorum sen napıyosun canim ateşin düştü mü . Naberr
Ben suan kırdığım dişimi yaptırmaya gidiyorum

Benim atese gore catlamadi hala benimde kür bitti braz daha yaptim bakalim nolacak

Naberr yaaaa azonce bi akıntı geldiğini farkettim baya geldi ama . Wc gittim kahverengi gibi hafif kırmızı . Acaba yumurtammi çatladı olabilirmi çatlama esnasında böyle seyler . Son iliski dün değil önceki gün oldu . Bugünde iliski olcak kaçırmış olurmuyum sence çok kötü hissettim bisey söyle

Canim ovulasyonda kanama olabilir bugunu kacirmayin spermler 48 72 saat yasiyo merak etme

Bugun senin kacinci gun adetin ilk gununden itibaren
11. Gün . Ocak ayında 16. Gün yumurtladım ovulasyon kullandım ordan biliyorum . Subatta da 17. Gün galiba çünkü 14 gün geri saydım 17. Gün olmuş oluyo . Bu ayda 11. Gün anlamadım bisey :)

11. Gün . Ocak ayında 16. Gün yumurtladım ovulasyon kullandım ordan biliyorum . Subatta da 17. Gün galiba çünkü 14 gün geri saydım 17. Gün olmuş oluyo . Bu ayda 11. Gün anlamadım bisey :)
Rahim agzini kontrol etsene bi zor ulasiyosan ve yumusaksa yumurtlamadasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…