- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 18
- 31
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
-
ay cok guldum canim ama gecmis olsun bugun bi arkadasin dogum gunundeyiz
Burasida soguk canim ülke genelinde sogudu havaSagol canim Kürde bitti tek yemelik yaptim yedim zor çiğnedim sorma gez gez kafa dağıt ne güzel ben hep evdeyim çok soguk dışarı çıkılmıyo
Benim atese gore catlamadi hala benimde kür bitti braz daha yaptim bakalim nolacakKürün son günü ama bende hala yumurtlama belirtisi yok . Belkide yumurtladım haberim yok bilmiyorum gün aşırı iliskiye devam ediyorum sen napıyosun canim ateşin düştü mü .Naberr
Ben suan kırdığım dişimi yaptırmaya gidiyorum
Hayırlısı olsun insallah hepimiz icin beklicez napalimBenim atese gore catlamadi hala benimde kür bitti braz daha yaptim bakalim nolacak
Ben iyice tiksindim ama zor yiyorumHayırlısı olsun insallah hepimiz icin beklicez napalim
Ben alıştım disim sorunlu olmasa daha iyi yicem ama bi tarafa yiyorum sadece ezmek zor oluyo ama bitti akşam son kez yicem çok şükürBen iyice tiksindim ama zor yiyorum
Sen ayni anda inciri de mi denedin canim ne zaman yumurtladinBat son 4 inşallah çörekotu bak tarçın ve incir havuç kürü işe yaramıştır çok heycanlym
Hadi insallah canim insallah gebesindir bizede umut olursunBat son 4 inşallah çörekotu bak tarçın ve incir havuç kürü işe yaramıştır çok heycanlym
Canim ovulasyonda kanama olabilir bugunu kacirmayin spermler 48 72 saat yasiyo merak etmeNaberr yaaaa azonce bi akıntı geldiğini farkettim baya geldi ama . Wc gittim kahverengi gibi hafif kırmızı . Acaba yumurtammi çatladı olabilirmi çatlama esnasında böyle seyler . Son iliski dün değil önceki gün oldu . Bugünde iliski olcak kaçırmış olurmuyum sence çok kötü hissettim bisey söyle
Tamam bu akşam zaten doluydu yarında deneme olsun mu yoksa gün aşırı devam mi ediyimCanim ovulasyonda kanama olabilir bugunu kacirmayin spermler 48 72 saat yasiyo merak etme
Bence gunasiri daha iyi hergun olunca sperm sayisi azaliyoTamam bu akşam zaten doluydu yarında deneme olsun mu yoksa gün aşırı devam mi ediyim
Tamam canim öyle yaparım.Bence gunasiri daha iyi hergun olunca sperm sayisi azaliyo
Bugun senin kacinci gun adetin ilk gununden itibarenTamam canim öyle yaparım.
11. Gün . Ocak ayında 16. Gün yumurtladım ovulasyon kullandım ordan biliyorum . Subatta da 17. Gün galiba çünkü 14 gün geri saydım 17. Gün olmuş oluyo . Bu ayda 11. Gün anlamadım bisey :)Bugun senin kacinci gun adetin ilk gununden itibaren
Rahim agzini kontrol etsene bi zor ulasiyosan ve yumusaksa yumurtlamadasin11. Gün . Ocak ayında 16. Gün yumurtladım ovulasyon kullandım ordan biliyorum . Subatta da 17. Gün galiba çünkü 14 gün geri saydım 17. Gün olmuş oluyo . Bu ayda 11. Gün anlamadım bisey :)
suan evde değilim eve gidince bakıp yazarım sana pek anlicami sanmıyorum ama :)Rahim agzini kontrol etsene bi zor ulasiyosan ve yumusaksa yumurtlamadasin
Canim suan baktimda girişte darlık var ilerde balon gibi yumuşaklık hissettim yumurtlamamiRahim agzini kontrol etsene bi zor ulasiyosan ve yumusaksa yumurtlamadasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?